سفره افطاری در هر یك از كشورهای اسلامی بسته به مواد غذایی موجود در آن كشور متفاوت است. البته با توجه به اینكه ماه مبارك رمضان طبق تقویم قمری است و در حال چرخش
مواد غذایی نیز بر حسب فصل متغیر است. این خوراك اردنی را هم برای افطار و هم سحری آماده كنید تا هم از مزه آن و هم از انرژی بالای آن در طول روزهای طولانی تابستان بهرهمند شوید.
مواد لازم برای 4 نفر:
- رطب: 20 عدد
- خامه فرمگرفته: نصف پیمانه
- رنده پوست لیمو: یك قاشق چایخوری
- مغز خشكبار: یكچهارم پیمانه، نیمكوب
- عسل: یك یا2 قاشق غذاخوری
روش تهیه:
1- رطبها را شسته و در صورت تمایل پوست بگیرید، سپس به كمك دسته قاشق چایخوری هسته آنها را خارج كنید، طوری كه باز نشوند.
2- داخل رطبها را با خشكبار نیمكوب پر كرده و در یك بشقاب كوچك روی هم بچینید.
3- به كمك قیف خامه را روی رطب پخش كنید، سپس مخلوط عسل و رنده پوست لیمو را به كمك قاشق و به صورت نامنظم روی آن بریزید. قبل از سرو در یخچال نگه دارید.
نكتهها:
1- مخلوط مغز فندق، گردو، بادام و… برای این دسر بسیار مناسب است.
2- از پودر نارگیل، پودر قهوه، پودر كاكائو و كنجد نیز میتوانید برای تزیین استفاده كنید.
3- برای تهیه خامه فرمگرفته، خامه پاكتی را 30 دقیقه در فریزر بگذارید، سپس به وسیله همزن و با سرعت كم و در یك جهت آن را هم بزنید، این كار را تا زمانی ادامه دهید كه اگر روی آن دست كشیدید، رد دستتان روی آن بماند.