آخرین خبرها

غذایی برای پر انرژی بودن در رمضان

 

99798 122 200x100 - غذایی برای پر انرژی بودن در رمضانسفره افطاری در هر یك از كشورهای اسلامی بسته به مواد غذایی موجود در آن كشور متفاوت است. البته با توجه به اینكه ماه مبارك رمضان طبق تقویم قمری است و در حال چرخش

 

مواد غذایی‌ نیز بر حسب فصل متغیر است. این خوراك اردنی را هم برای افطار و هم سحری آماده كنید تا هم از مزه آن و هم از انرژی بالای آن در طول روزهای طولانی تابستان بهره‌مند شوید.

مواد لازم برای 4 نفر:

  •   رطب: 20 عدد
  •   خامه فرم‌گرفته: نصف پیمانه
  •   رنده پوست لیمو: یك قاشق چای‌خوری
  •   مغز خشكبار: یك‌‌چهارم پیمانه، نیمكوب
  •   عسل: یك یا2 قاشق غذا‌خوری

روش تهیه:

1- رطب‌ها را شسته و  در صورت تمایل پوست بگیرید، سپس به كمك دسته قاشق چای‌خوری هسته آنها را خارج كنید، طوری كه باز نشوند.

2- داخل رطب‌ها را با خشكبار نیمكوب پر كرده و در یك بشقاب كوچك روی هم بچینید.

3- به كمك قیف خامه‌ را روی رطب پخش كنید، سپس مخلوط عسل و رنده پوست لیمو را به كمك قاشق و به صورت نامنظم روی آن بریزید. قبل از سرو در یخچال نگه دارید.

نكته‌ها:

 1- مخلوط مغز فندق، گردو، بادام و… برای این دسر بسیار مناسب است.

2- از پودر نارگیل، پودر قهوه، پودر كاكائو و كنجد نیز می‌توانید برای تزیین استفاده كنید.

3- برای تهیه خامه فرم‌گرفته، خامه پاكتی را 30 دقیقه در فریزر بگذارید، سپس به وسیله همزن و با سرعت كم و در یك جهت آن را هم بزنید،‌ این كار را تا زمانی ادامه دهید كه  اگر روی آن دست كشیدید، رد دست‌تان روی آن بماند.

 

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *