آخرین خبرها

فلافل عربی

falafel 200x100 - فلافل عربیموارد لازم :نخود خیس شده ۵۰۰ گرم ++++++++++++++سیر ۴ حبه ++++++++++آرد نخودچی۲ ق غ ++++++نمک ،فلفل ، ادویه ی دلخواه به میزان لازم

دستور پخت

  • من نخود رو ۴۸ ساعت تو آب گذاشتم تاخیس بخوره البته روز دوم گذاشتمش تو یخچال و آبشو هم عوض کردم چون بوی بدی میدهبعد وقتی که آبش رفت ۲-۳ بار چرخ میکنیم من ۲ بار چرخش کردم به همراه چند حبه سیر مقدارش به خودتون بستگی داره . آخرشم واسه نیم کیلو نخود ۲-۳ قاشق آرد زدم و نمک و کاری و زنجبیل و فلفل قرمز هر قدر که دوست دارید.
    بعد تو یه ظرف روغن ریختم در حدی که روی فلافلا رو بگیره.
    وقتی روغن حسابی داغ شد (چون قالب مخصوص فلافل نداشتم) به اندازه ی یه قاشق از مواد برداشتم و یه دایره ی کوچواو ی تخت درست کردم و تو روغن انداختم دستور: سهيلا

نکات مربوط به فلافل عربی

  • . از اونجایی که نخود یه کم سنگینه و نفاخ من پوست شو گرفتم که زیاد توصیه نمی کنم چون کارسختیه اصلاً ضروری هم نیست و ریختم تو آبکش که خشک بشه و آبی نداشته باشه .
Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *