طرز تهیه قلیه ماهی با تن ماهی
سبزیها را خوب شسته، خرد کرده و بعد در روغن سرخ میکنیم…
مواد اولیه:
تن ماهی
یک قوطی
گشنیز
400 گرم
شنبلیله
100 گرم
فلفل قرمز تند
یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه
یک قاشق مرباخوری
تمبرهندی
یک بسته کوچک
نمک و زردچوبه
به میزان لازم
روغن
به میزان لازم
سیر
یک بوته کوچک
طرز تهیه:
* سبزیها را خوب شسته، خرد کرده و بعد در روغن سرخ میکنیم.
* سیر را له کرده و با سبزیها تفت میدهیم.
* نمک، فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه را اضافه کرده و بعد آب را میافزاییم و میگذاریم خوب بپزد.
* تمبر هندی را با دو پیمانه آب خیس میکنیم و کمی با دست چنگ زده تا شیره آن خوب خارج شود.
* پس از یک ساعت آن را از صافی رد کرده و به مایه سبزی در حال جوش اضافه میکنیم.
* وقتی خورش به روغن افتاد، تن ماهی را میافزاییم، پس از 10 دقیقه این غذای خوشمزه حاضر است.
منبع : آشپزی آکا