طرز تهیه ی میگو پلو به سبک اسپانیایی
میگوپلو ازجمله پلوهای مخلوطی است که در شهرهای جنوبی کشور خودمان نیز طبخ میشود ولی در اینجا نحوه پخت آن متفاوت بوده و به سبک و سیاق اسپانیایی است؛ البته باتوجه به اینکه طبخ پلو در کشورهای دیگر چندان با ذائقه ما هماهنگی ندارد، با تغییر کوچکی در دستور پخت، آن را خوشمزهتر کردهایم.
مواد لازم برای 4 نفر:
روغن
2 قاشق سوپخوری
پیاز (خرد شود)
یک عدد
کرفس (خرد شود)
2 ساقه
سیر (خرد شود)
2 حبه
فلفل قرمز
یک قاشق چایخوری
برگ بو
2 عدد
پودر ارگانو یا آویشن
یک قاشق چایخوری
گوجه فرنگی (ریز خرد شود)
4 عدد
آب مرغ
3 پیمانه
رب گوجه فرنگی
یک قاشق سوپخوری
برنج
یک و یکدوم پیمانه
فیله ماهی سفید (به تکههای متوسط خرد شود)
225 گرم
میگوی ریز
130 گرم
نمک و فلفل سیاه
به میزان لازم
پیازچه
4 عدد
میگوی درشت برای تزئین
4 عدد
طرز تهیه:
1. تابه کوچکی آماده کرده و پس از ریختن روغن داخل آن و قراردادن روی شعله اجاقگاز، پیاز و کرفس خردشده را در آن سرخ کنید. سپس مواد سرخشده را به قابلمه متوسطی منتقل کرده و سیر، فلفل قرمز، برگ بو، پودر ارگانو، گوجه فرنگی، رب گوجهفرنگی و آب مرغ را به آن اضافه کنید. در ظرف را بگذارید و به مدت نیم ساعت آن را روی اجاقگاز حرارت دهید.
2. پس از طی این مدت، برنج را همراه نمک و فلفل سیاه در قابلمه ریخته و نیم ساعت دیگر حرارت دهید تا برنج نیمپز شود.
3. در این فاصله در تابه کوچکی، کمی روغن ریخته و فیله ماهی سفید را در آن تفت دهید.
4. میگوها را نیز در قابلمه کوچکی حاوی آب بریزید و همراه کمی نمک بپزید.
5. تکههای ماهی را با میگوی پختهشده روی برنج ریخته و در قابلمه را بگذارید تا برنج کاملا پخته و آب اضافی آن نیز از بین برود.
نکته1:
برای دمکشیدن برنج قراردادن دمکنی را روی در قابلمه فراموش نکنید.
نکته2:
باتوجه به اینکه برنج این غذا در اصل به حالت دان سرو میشود، برای جلوگیری ازبههمچسبیدن برنج، پیش از قرار دادن دمکنی، یک چهارم استکان آب سرد به آن اضافه کنید.
منبع : آشپزی آکا