آخرین خبرها

نکاتی درباره فلش مموری

مموری 200x100 - نکاتی درباره فلش مموریبرخی نکات که دانستن آن‌ها در نگهداری بهتر فلش شما کمک می‌کند را بیان می‌کنیم… فلش مموری‌ها بر روی دو حالت قرار می‌گیرند که از مسیر زیر قابل رؤیت است روی آیکون فلش مموری‌تان در my computer کلیک راست کرده و گزینه‌ی properties را انتخاب کنید.

حال به تب Hardware رفته و بعد از انتخاب فلش مموری از لیست گزینه‌ی properties را بزنید.

پنجره‌ی جدیدی باز می‌شود که باید به تب Policies بروید. در اینجا همان دو حالت را مشاهده می‌کنید.

۱-حالت Quick removal : این حالت که حالت پیش‌فرض نیز می‌باشد برای سریع جدا کردن فلش مموری است و در این حالت فلش به safely remove نیاز ندارد و بعد از اتمام کار می‌توان بدون انجام هیچ کاری فلش را از کامپیوتر جدا کرد.

۲-حالت Better performance : همانطور که از اسم این حالت مشخص است از حالت قبلی عمکرد بهتر و پرسرعت‌تری دارد. اما در این حالت حتما باید قبل از جدا کردن فلش‌تان از کامپیوتر آن را Safely remove کنید وگرنه احتمال سوختن و خراب شدن آن بسیار بالا می‌رود.

– یک سؤال: آیا اگر روی گزینه دوم باشد و یک دفعه فلش را بکشیم، فلش می‌سوزد؟
خیر، این موضوع ربطی به سوختن یا نسوختن ندارد. فقط ممکن است برخی اطلاعات اضافه (به عنوان Cache) که ویندوز برای کار سریع‌تر، در هر لحظه روی فلش می‌نویسد یا از روی آن می‌خواند و روی درایو C می‌نویسد، ناقص نوشته شود که البته این هم جای نگرانی ندارد. (اینطور که می‌شود حدس زد، Cache در اینجا یعنی: به طور مثال اگر دارید یک فیلم را از روی فلش می‌بینید، ویندوز جلو جلو و سریع‌تر از دیدن شما، آن فیلم را روی بخشی از هارد منتقل می‌کند یا Cache می‌کند که وسط فیلم وقفه ایجاد نشود و سریع دیده شود)
در کل، می‌بینید که به طور پیشفرض گزینه اول انتخاب است و شما بدون هیچ نگرانی می‌توانید فلش را از سیستم جدا کنید.
– یک سؤال دیگر: پس اینکه گاهی اوقات فلش می‌سوزد دلیلش چیست؟
یکی از بزرگ‌ترین دلایل، مشکل در پورت‌های فلش جلو کیس است (پورت=درگاه=Port). این پورت‌ها باید با توجه به دفترچه مادربورد به مادربورد وصل شوند، اما اگر فردی که کامپیوتر شما را Assemble (سر هم) کرده به درستی پین‌های این پورت را تنظیم نکرده باشد، ممکن است برق جا به جا به فلش شما وارد شود و باعث سوختن فلش شود.
پس پیشنهاد می‌شود تا حد ممکن در کامپیوترهای عمومی، فلش‌تان را به پورت‌های پشت کیس بزنید. چرا که آن پورت‌ها طبیعتاً توسط شرکت به مادربورد متصل شده‌اند و امن هستند.
یکی دیگر از دلایل، ضعیف بودن برق در پورت‌های جلو کیس است. مثلاً شما نمی‌توانید یک هارد اکسترنال که خودش به برق متصل نیست را به این پورت‌ها متصل کنید چون برقش را از مادربورد می‌گیرد و این پورت‌ها هم که برق ضعیفی دارند… پس همیشه سعی کنید از پورت‌های USB در پشت کیس استفاده کنید.

۲٫ بعضی مواقع فلش‌مموری‌ها Remove نمی‌شوند و ارور می‌دهند، در این حالت چه کنیم؟

این ارور احتمالا زمانی رخ می‌دهد که کامپیوتر شما با فلش‌تان تبادل اطلاعات داشته است و شما در حین آن و یا بلافاصله بعد از آن می‌خواهید آن را remove کنید. در این مواقع معمولا اگر مقداری صبر کنید مشکل رفع می‌شود. اما در بعضی مواقع بعد از صبر کردن یا کارهای دیگر هم این مشکل رفع نمی‌شود. برای حل این مشکل نرم‌افزاری وجود دارد به نام USB Safely Remove با نصب این نرم افزار کم حجم(۴ مگابایت) می‌توانید به راحتی فلش‌مموری‌تان را در هر حالتی remove کنید.

۳٫ یادتان نرود فایل سیستم فلش مموری‌تان را روی NTFS‌ بگذارید.

برای مثال در فایل سیستم FAT32 حداکثر اندازه حجم یک فایل ۴ گیگابایت است. یعنی اگر فایل سیستم فلش شما روی FAT32 باشد، شما نمی‌توانید یک فایل با حجم بیشتر از ۴ گیگ به آن انتقال بدهید و …

فایل سیستم فلش‌مموری موقع فرمت کردن آن قابل تغییر است.

اما اگر نخواهیم فلش‌مان برای تبدیل به NTFS فرمت شود چی؟ در این موقع باید طبق دستورالعمل زیر عمل کنید. این دستور فایل سیستم درایو شما را بدون فرمت به NTFS تبدیل می‌کند.

ابتدا cmd رو از منوی start اجرا کنید.
سپس این دستور را تایپ کنید:

convert [drive name]:/fs:NTFS

مثلا برای درایو D می‌شود:

۴٫ اگر برای انتقال اطلاعات به فلش مموری مقداری حجم کم آوردیم چه کنیم؟

برای درایو‌های کامپیوتر و همچنین درایو فلش مموری گزینه‌ای وجود دارد که با استفاده از آن می‌توان اطلاعات روی آن درایو را فشرده کرد.

این گزینه در Properties هر درایو موجود است.

۵٫ استفاده از فلش مموری به عنوان رم برای افزایش سرعت کامپیوتر

در تنظیمات اصلی فلش مموری گزینه‌ای برای این کار وجود دارد. این گزینه هم در Properties و در تب Readyboost می‌باشد که در تصویر زیر مشخص است:

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *