آخرین خبرها

پاستا با ته چین بادمجان

پاستا با ته چین بادمجان : در این مطلب با طرز تهیه و مواد اولیه غذایی بسیار خوشمزه بنام پاستا با ته چین بادمجان آشنا خواهید شد.

با ته چین بادمجان - پاستا با ته چین بادمجان
پاستا با ته چین بادمجان

پاستا با ته چین بادمجان

بادمجان‌ها را به صورت ورقه‌ای برش زده، روی آن‌ها نمک پاشیده و کنار می‌گذاریم تا تلخی آن‌ها گرفته شود.

مواد اولیه برای تهیه پاستا با ته چین بادمجان

بادمجان دلمه‌ای دو عدد

پاستا حلقه‌ای شکل نصف بسته

گوشت چرخ‌کرده 250 گرم

نخودفرنگی سبز نصف پیمانه

سس سفید یک پیمانه

پنیر پارمزان دو قاشق سوپ‌خوری

پیاز یک عدد

سیر له شده یک عدد

رب گوجه‌فرنگی یک قاشق سوپ‌خوری

رب انار رقیق دو قاشق سوپ‌خوری

کره یا روغن به میزان لازم

نمک، فلفل سیاه و ادویه به میزان لازم

آرد به میزان لازم

طرز تهیه پاستا با ته چین بادمجان

 * بادمجان‌ها را به صورت ورقه‌ای برش زده، روی آن‌ها نمک پاشیده و کنار می‌گذاریم تا تلخی آن‌ها گرفته شود.

* بادمجان‌ها را شسته تا نمک اضافی آن گرفته و روی دستمال می‌گذاریم تا خشک شود، بعد روی بادمجان‌ها کمی آرد می‌پاشیم و آن را درون روغن کمی سرخ می‌کنیم.

* پس از سرخ شدن بادمجان‌ها را روی دستمال پهن می‌کنیم تا روغن اضافی آن گرفته شود.

* پاستا را به مدت 15 دقیقه درون آب می‌ریزیم تا بپزد.

* برای تهیه سس پاستا، ابتدا پیاز خرد شده را درون تابه ریخته و به همراه سیر کمی تفت می‌دهیم.

* گوشت چرخ‌کرده را افزوده و پس از این که کمی تفت خورد، رب‌ها را به همراه نمک، فلفل و ادویه به مواد می‌افزاییم و به اندازه نصف پیمانه آب به سس افزوده و می‌گذاریم تا گوشت پخته و سس جا بیفتد.

* سپس نخودفرنگی را به مواد می‌افزاییم و حرارت را کم می‌کنیم تا نخود فرنگی مزه‌دار شود و بعد حرارت را خاموش می‌کنیم.

* سس سفید و پنیر پارمزان را به مواد گوشتی اضافه کرده و با هم خوب مخلوط می‌کنیم. قالب میان تهی لبه کوتاهی را انتخاب کرده، کف آن را چرب نموده، بادمجان‌ها را کف ظرف چیده، سپس مخلوط پاستا و مایه گوشتی را روی بادمجان‌ها می‌ریزیم و مجدداً روی آن‌ها را با بادمجان می‌پوشانیم.

* در انتها و در صورت تمایل می‌توان یک قاشق پنیر پارمزان روی مواد ریخته و قالب را در طبقه وسط فر که از قبل با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم شده به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهیم.

مواد لازم برای سس سفید

کره 25 گرم

آرد دو قاشق غذاخوری

شیر یک و نیم پیمانه

نمک و فلفل سفید به میزان لازم

طرز تهیه

کره و آرد را درون ظرف ریخته و روی حرارت می‌گذاریم، سپس کم‌کم شیر را اضافه نموده و هم می‌زنیم تا آرد گلوله گلوله نشود، در انتها نمک و فلفل را افزوده، حرارت را کم کرده تا سس خوب جا بیفتد.

نکته :پنیر پارمزان طعم خوبی به این ته‌چین می‌دهد، اما اگر این پنیر در دسترس نبود می‌توانید از پنیرپیتزا استفاده کنید.

منبع : دانشنامه تی تیل , پاستا با ته چین بادمجان

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *