آخرین خبرها

چای سبز و لاغری

hadi doost 1048 2 200x100 - چای سبز و لاغریﻃﯽ ﺟﺪﯾﺪﺗﺮﯾﻦ ﻧﺘﺎﯾﺞ ﺣﺎﺻﻠﻪ ﻣﺤﻘﻘﺎن، ﭼﺎی ﺳﺒﺰ ﺟﺪا از ﮐﻤﮏ ﺑﻪ ﺑﯿﻤﺎران ﻣﺒﺘﻼ ﺑﻪ ،ﺳﺮﻃﺎن، آرﺗﺮوز و ﺑﺮﺧﯽ دﯾﮕﺮ از ﺑﯿﻤﺎریﻫﺎ اﺿﺎﻓﻪ وزن را از ﺑﯿﻦ ﺑﺮدﻩ و ﺑﺎﻋﺚ ﺗﻨﺎﺳﺐ .اﻧﺪام ﻣﯽﺷﻮد

ﭼﺎی ﺳﺒﺰ ﺑﻪ ﭼﻬﺎر روش ﺑﺎﻋﺚ رﺳﯿﺪن ﺑﻪ :وزن اﯾﺪﻩآل ﺷﻤﺎ ﻣﯽﺷﻮد

روش اول اﯾﻦ ﻧﻮﺷﯿﺪﻧﯽ ﻗﺪﯾﻤﯽ دارای ﺧﻮاﺻﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺎﻋﺚ ﺳﻮزاﻧﺪن ﭼﺮﺑﯽﻫﺎی اﺿﺎﻓﯽ در ﺑﺪن ﺧﻮاﻫﺪ ﺷﺪ. ﺑﺮای اﻓﺮادی ﮐﻪ دارای اﺿﺎﻓﻪ وزن ﺑﻮدﻩ و از ﭼﺎﻗﯽ رﻧﺞ ﻣﯽﺑﺮﻧﺪ ﻧﻮﺷﯿﺪن ﭼﺎی ﺳﺒﺰ ﻧﺘﺎﯾﺞ ﻗﺎﺑﻞ ﺗﻮﺟﻬﯽ ﺑﻪ ﻫﻤﺮاﻩ ﺧﻮاﻫﺪ داﺷﺖ ﭼﺮا ﮐﻪ از اﻧﺘﻘﺎل ﻗﻨﺪ در ﻣﯿﮑﺮوارﮔﺎﻧﯿﺴﻢﻫﺎی ﭼﺮﺑﯽ ﭘﯿﺸﮕﯿﺮی ،LDL ﮐﺮدﻩ و ﻫﻤﺰﻣﺎن ﺑﺎ ﮐﺎﻫﺶ ﺳﻄﺢ .را اﻓﺰاﯾﺶ ﻣﯽدﻫﺪ HDL ﻣﻘﺪار

روش دوم ﻻزم اﺳﺖ ﺑﺪاﻧﯿﻢ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ ﺑﺪن ﻣﺎ ﭼﮕﻮﻧﻪ ﮐﺎر ﻣﯽﮐﻨﺪ. اﮔﺮ دارای ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ ﺗﻨﺒﻠﯽ ﺑﺎﺷﯿﻢ ﺑﻪ راﺣﺘﯽ اﺳﺘﻌﺪاد ﭼﺎﻗﯽ ﺧﻮاﻫﯿﻢ داﺷﺖ و اﮔﺮ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ ﻣﺎ از ﺳﺮﻋﺖ ﺑﺎﻻﯾﯽ ﺑﺮﺧﻮردار ﺑﺎﺷﺪ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﻣﯽﺗﻮاﻧﯿﻢ ﻫﺮآﻧﭽﻪ ﻣﯽﺧﻮاﻫﯿﻢ ﺑﺨﻮرﯾﻢ ﺑﺪون آن ﮐﻪ وزﻧﯽ ﺑﻪ ﻣﺎ اﺿﺎﻓﻪ ﺷﻮد. ﭼﺎی ﺳﺒﺰ ﺳﺮﻋﺖ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ را اﻓﺰاﯾﺶ دادﻩ و از اﯾﻦ ﻃﺮﯾﻖ .ﺑﺎﻋﺚ ﮐﺎﻫﺶ وزن در ﺷﻤﺎ ﺧﻮاﻫﺪ ﺷﺪ

روش ﺳﻮم ﺑﺎ اﻓﺰاﯾﺶ ﺳﻦ، ﻣﯿﺰان ﻗﻨﺪ در ﺑﺪن اﻓﺰاﯾﺶ ﻣﯽﯾﺎﺑﺪ. اﯾﻦ ﻋﺎﻣﻞ ﻫﯿﭙﻮﮔﻠﯿﺴﻤﯽ )اﻓﺖ ﻗﻨﺪ( در ﺑﺪن ﺑﻪ ﺳﻠﻮلﻫﺎی ﭼﺮﺑﯽ ﺗﺒﺪﯾﻞ .ﻣﯽﺷﻮد

ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﺎﻧﻪ ﭼﺎی ﺳﺒﺰ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ وﺟﻮد آﻧﺘﯽاﮐﺴﯿﺪانﻫﺎی ﻓﺮاوان در ﺧﻮد ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺑﻪ ﮐﻨﺪ ﺷﺪن روﻧﺪ ﭘﯿﺮی ﮐﻤﮏ ﺧﻮﺑﯽ ﻣﯽﮐﻨﺪ ﺑﻠﮑﻪ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ وﺟﻮد ﭘﻠﯽ ﻓﻨﻮلﻫﺎ و ﭘﻠﯽ ﺳﺎﺧﺎرﯾﺪﻫﺎ، ﺑﻪ ﮐﺎﻫﺶ ﺳﻄﺢ ﻗﻨﺪ .ﺧﻮن ﻧﯿﺰ ﮐﻤﮏ ﻣﻮﺛﺮی ﻣﯽﮐﻨﺪ

روش ﭼﻬﺎرم ﻣﻌﻤﻮﻻ در ﻓﺮاز و ﻧﺸﯿﺐﻫﺎی زﻧﺪﮔﯽ ﻣﻮاﻗﻌﯽ ﺑﻮﺟﻮد ﻣﯽآﯾﺪ ﮐﻪ ﺑﺴﯿﺎری اﻓﺮاد را دﭼﺎر اﺳﺘﺮس ﻣﯽﮐﻨﺪ و ﮐﻢ ﻧﯿﺴﺘﻨﺪ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ در ﺷﺮاﯾﻂ اﺳﺘﺮسزا ﺑﻪ ﺧﻮردن روی ﻣﯽآورﻧﺪ ﻏﺎﻓﻞ از اﯾﻦ ﮐﻪ دﭼﺎر اﺿﺎﻓﻪ وزن ﻣﯽﺷﻮﻧﺪ. در اﯾﻦ ﺷﺮاﯾﻂ ﺑﺎ ﯾﮏ راﻩ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﯾﻌﻨﯽ ﻧﻮﺷﯿﺪن ﭼﺎی ﺳﺒﺰ ﻣﯽﺗﻮاﻧﯿﺪ ﺑﺎ اﯾﻦ ﻣﺸﮑﻞ ﻣﺒﺎرزﻩ ﮐﺮدﻩ و از اﺳﺘﺮس ﺧﻮد ﺑﮑﺎﻫﯿﺪ
به گزارش گروه ترجمه سلامت نیوز،یکی از مهمترین آنتی اکسیدان های موجود در چای سبز کاتچینزها می باشند. این نوع از آنتی اکسیدان ها قادر به از بین بردن رادیکال های آزادی هستند که حضورشان به سیستم dna ضربه زده و منجر به سرطان، ایجاد لخته خون و تصلب شراین می گردد. البته باید گفت که انواع انگورها، توت ها و شکلات های تیره حاوی چنین ترکیبات پرتوانی می باشند.

به علاوه به دلیل ساختار خاص چای سبز نوع به خصوصی از انواع کاتچین ها به نام egcg در آن متمرکز است که برای بدن مفید می باشد. اخیرا نیز ثابت شده است که این ماده در کاهش تومورهای پروستات موثر بوده است. اکنون مشخص شده که استفاده از این نوع چای در کاهشت توسعه انواع سرطان ها نظیر سرطان ریه، پانکراس، معده، پروستات و مری موثر بوده است. به نظر می رسد که چای سبز برای حفظ سلامت قلب نیز مفید است. آنتی اکسیدان های موجود در چای سبز خاصیت متسع کنندگی دارد . زیرا انعطاف پذیری رگ های خونی را افزایش می دهد و لذا مانع از بروز لخته می شود. باید گفت که انار و بلوبری نیز چنین خاصیتی دارد. با تمام تعاریفی که از مزایای چای سبز برای حفظ سلامت قلب گفته شده ، اما باید اعتراف کرد که پیروی از فعالیت بدنی منظم در روز بهتر از هر چیز برای رسیدن به این هدف(سلامت قلب) کارساز می باشد.

تاثیر چای سبز بر کاهش وزن
چای سبز و عصاره آن برای مبارزه با چاقی و کاهش ldl خون (دو فاکتور اساسی و موثر برای سلامت قلب و پیشگیری از دیابت)مفید می باشد. البته مصرف مکمل های کاهش وزن که حاوی عصاره چای سبز می باشد نیز مفید است. اما توصیه می گردد که چای سبز به طور طبیعی نوشیده شود چای سبز باعث تقویت حافظه شده و برای افراد افسرده یک داروی ضد افسردگی است. زیرا نوشیدن چای سبز باعث نشاط و سرزندگی می شود

بیشترین بهره برای زنان
در پی یک مطالعه فواید چای سبز ظاهرا برای زنان بیشتر بود.
زنانی که روزانه پنج فنجان یا بیشتر چای سبز می نوشیدند – در مقایسه با کسانی که یک فنجان یا کمتر مصرف می کردند – کمتر با خطر مرگ در اثر بیماری قلبی روبرو بودند.
اما در این مطالعه رابطه ای میان مصرف چای سیاه و کاهش خطر مرگ در اثر بیماری قلبی نیافت

خواص کلی :

کاهش وزن
: پلی فنولهای چای سبز فعالیت آمیلاز بزاق(آنزیم تجزیه کننده قندها) را مهار می‌کند. جالب است بدانید که چای بدون داشتن عوارض خطرناک داروهای کاهنده وزن میتواند موجب کاهش وزن، اندازه دور کمر و تری گلیسرید خون مبتلایان به چاقی شود

پوسیدگی دندان:
عصاره برگ چای سبز دارای اثرات ضد میکروبی است و از ایجاد پلاک و پوسیدگی دندان جلوگیری می‌کند.

حفاظت از قلب
دانشمندان ماده ای شیمیایی را در چای سبز شناسایی کردند که در حفاظت از قلب در برابر آسیب های مختلف موثر است.
کارشناسان “موسسه بهداشت کودکان انگلیس” در مطالعه روی ترکیبات چای سبز موفق به شناسایی ماده ای شیمیایی به نام “اپیگالوکاتچین سه گالیت” شدند که می تواند مرگ سلول ها را پس از حمله قلبی یا سکته کاهش دهد. این دانشمندان اعلام کردند: ماده شیمیایی موجود در چای سبز مانع از فعالیت پروتئینی به نام “استات یک” می شود که پس از رویدادهای استرس آمیز نظیر حمله قلبی یا سکته در درون سلول فعال می گردد.
“اپیگالوکاتچین سه گالیت” همچنین روند بهبود سلول های قلبی را سرعت می بخشد و موجب کاهش صدمه به آن می شود. از طرفی یکی از عوامل اصلی امراض و حمله های قلبی، وجود کلسترول بالا در خون انسان است.
چای سبز علاوه بر داشتن ویتامین های A و C (آنتی اکسیدان های قوی)، باعث کاهش کلسترول در خون نیز می گردد که این موضوع خطر احتمال حمله قلبی و امراضی از این قبیل را پایین می آورد.

کاهش تری گلیسیرید
کاتچین موجود در چای سبز، فعالیت آنزیم لیپاز را (آنزیم مسئول هضم چربی ها) در لوزالمعده مهار می کند، در نتیجه، شکستن چربی با سرعت بسیار کمی صورت می گیرد و چربی خون با سرعت کمی بالا می رود.
با توجه به این که افزایش تری گلیسیرید خون بعد از مصرف هر وعده غذایی یک عامل خطر در بروز بیماری قلبی است ، مصرف چای سبز در بین وعده های غذایی روشی مناسب جهت کاهش تری گلیسیرید خون است.

کاهش فشار خون
مصرف نیم تا ۵/۲ فنجان چای سبز در روز احتمال بروز پُرفشاری خون را تا ۴۶ درصد کاهش می دهد.

جلوگیری از دیابت
چای سبز قادر است از عوارض ناشی از دیابت مانند آب مروارید و بیماری های کلیوی به طور معجزه آسایی جلوگیری کند. چای سبز با مهار کردن فعالیت آنزیم آمیلاز بزاق و روده که مسئول هضم نشاسته است، باعث می شود که نشاسته با سرعت آهسته تری بشکند و در نتیجه قند خون با سرعت کمی بالا برود.

پیشگیری از بیماری های ایمنی خودکار بدن
پژوهش گران اعلام کردند مصرف چای سبز از ابتلا به بیماری های ایمنی خودکار بدن جلوگیری می کند. تحقیقات پژوهش گران دانشکده پزشکی ژورژیا حاکی از آن است که مصرف چای سبز علاوه بر مؤثر بودن در کاهش ابتلا به سرطان، باعث محافظت افراد در برابر بیماری های ایمنی خودکار بدن می شود. چای سبز از گسترش آنتی ژن هایی که می توانند موجب تحریک ایمنی بدن شوند جلوگیری می کند. نتایج تحقیقات حاکی از آن است وجود ماده ای موسوم به EGCG در چای سبز باعث متوقف شدن التهاب و تاثیرات آن بر روی پوست و سلول های مترشحه بزاق می شوند. در یک اختلال ایمنی خودکار، موسوم به سندرم شوگرن (Sjogren)، سلول های مترشحه بزاق، هدف قرار گرفته و باعث خشکی دهان می شوند و در اختلالی دیگر، پوست ارگان هدف واقع شده و فرد مبتلا به سل جلدی می گردد.
شایان ذکر است تحقیقات بیشتر بر روی حیوانات در حال انجام است و تاثیر مفید چای سبز در پیشگیری از آرتریت نیز مشخص شده است.

موارد منع مصرف:
اعتقاد بر آنست که قبل و بعد از دریافت فرآورده‌های آهن و در شیرخواران نباید از چای سبز یا ترکیبات پلی فنول آن استفاده نمود. شواهد موجود حاکی از آنست که مقادیر بیش از ??? میلی لیتر در روز با سوخت و ساز آهن تداخل نموده و موجب کم خونی می‌شود. شواهدی مبنی بر منع مصرف در حاملگی وجود ندارد با اینحال باید با پزشک مشورت نمود. مصرف چای سبز در دوران شیردهی توصیه نمی‌شود.

تداخلات دارویی:
افزایش اثر متی سیلین و بنزیل پنی سیلین، تشدید اثر آسپیرین و سایر داروهای
ضد انعقاد مانند وارفارین (ویتامین K موجود در چای سبز میتواند بر ضد اثرات وارفارین عمل نماید).

عوارض:
مصرف بیش از حد کافئین که در چای سبز و بعضی از عصاره های آن وجود دارد در بعضی از افراد باعث علائمی مانند عصبانیت، بیخوابی و بیقراری می‌شود. افرادی که دارای بیماری فشار چشم هستند نباید استفاده کنند و افرادی که میگرن دارند میزان مصرف کمی باید داشته باشند .
.

طریقه دم کردن چای سبز :
به ازای هر فنجان آب یک قاشق مرباخوری چای سبز استفاده می شود . آب به هیچ عنوان نباید در حال جوشیدن باشد . چای سبز را توی فنجان یا قوری میریزیم و در آنرا میگذاریم . ( روی حرارت نباشد ) بعد از ۵ دقیق صاف میکنیم . اگه از نوع کیسه ایی استفاده می کنید کیسه را دربیارید و وقتی سرد شد روی چشم کمپرس کنید که برای رفع خستگی چشم مفیده . .

معطر کردن چای
برای معطر کردن چای می توان به آن مقداری گل یاس، گل سرخ، گل بهار نارنج، نعنا، هل، لیمویخشک یا تازه، چند پر زعفران( بسته به علاقه و ذائقه ) را به صورت ترکیبی یا به تنهایی اضافه کرد

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *