آخرین خبرها

چند دانستنی کوتاه

images - چند دانستنی کوتاه

ـ جویدن آدامس در حین پیاز پوست کندن، باعث می شود که اشک از چشمان جاری نشود.

ـ روزانه با غذای معمولی به ویژه صبحانه مقداری مغز گردو بخورید. نه تنها خطر ابتلا به بیماری قلب و عروق را در تمامی طول عمر به کمترین درجه یا صفر کاهش خواهد داد بلکه میزان کلسترول خون را نیز تحت کنترل در خواهد آورد .

ـ خوردن روزانه چهار قاشق عسل باعث ایجاد آنتی اکسیدان بیشتری در خون می شود و در نتیجه از گرفتگی رگها جلوگیری می شود .

ـ چهار قاشق غذا خوری از سس گوجه فرنگی دارای همان مقدار مواد مغذی است که داخل یک گوجه فرنگی رسیده وجود دارد.

ـ ۹۶درصد از وزن خیار را آب تشکیل می دهد.

ـ تخم مرغ کاملا پخته به چرخش در می آید ، در حالی که تخم مرغ خام یا عسلی نمی چرخد.

ـ برای گرفتن زیادی نمک غذا می توان قطعه ای سیب زمینی میان آن گذاشت و بیست ثانیه صبر کرد تا نمک زیادی را به خود جذب کند .

ـ قرار دادن چند دانه برنج در نمکدان، مانع چسبیدن نمکها به هم می شود.

ـ مطالعات جدید نشان میدهد مصرف همزمان ویتامین های «E» و «C» ممکن است در کاهش ابتلای افراد به بیماری آلزایمر موثر است.

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی hajiye

یک نظر

  1. خوبه ولی هنوز تصویر شاخص انتخواب نکرده اید .

    برای درج تصویر شاخص در قسمت ارسال مطلب جدید از گزینه های سمت چپ گزینه تصویر شاخص را برگزینید و یک تصویر مرتبط با مطلب را که اپلود کرده اید انتخواب کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *