آخرین خبرها

کوکوی ورمیشل غذایی آماده و مقوی

کوکوی ورمیشل

sahp 135 300x300 - کوکوی ورمیشل غذایی آماده و مقوی

پیاز را با روغن تفت داده سپس سیر و گوشت را اضافه ، تفت دهید.هویج و سیب زمینی را جدا از هم تفت دهید . در یک ظرف بزرگ همه ی مواد بالا را با هم مخلوط کرده ، نمک ، فلفل ، رب گوجه فرنگی و آبلیموترش را به آن اضافه کرده …

 

 

کوکو ورمیشل,کوکو و میشیل,کوکوی ورمیشل,طرز تهیه کوکو ورمیشل,کوکو با ورمیشل,کوکو پیتزای ورمیشل,کوکوی ورمیشل,طرز تهیه کوکوی ورمیشل,دستور پخت کوکوی ورمیشل,کوکوی رشته ورمیشل,انواع کوکو,آموزش پخت کوکو,انواع کتلت,کوکوی

 

 

مواد لازم برای آشپزی آکا

برای آشپزی آکا

پیاز متوسط= 2 عدد نگینی ریز خرد شده
روغن= به میزان لازم
سیر= 2 حبه ، ریز خرد شده
گوشت چرخ کرده =500 گرم
هویج=3 عدد ، نگینی ریز خرد شده
سیب زمینی= 3 عدد ، نگینی ریز خرد شده
نمک ، فلفل= به میزان لازم
رب گوجه فرنگی= 2 قاشق سوپخوری
لیموترش= یک عدد، آبگیری شده
ورمیشل= یک بسته
تخم مرغ= 5 عدد
محلول زعفران= به میزان لازم

طرز تهیه:
پیاز را با روغن تفت داده سپس سیر و گوشت را اضافه ، تفت دهید.هویج و سیب زمینی را جدا از هم تفت دهید . در یک ظرف بزرگ همه ی مواد بالا را با هم مخلوط کرده ، نمک ، فلفل ، رب گوجه فرنگی و آبلیموترش را به آن اضافه کرده ، هم بزنید و کنار بگذارید . ورمیشل را توی آب جوشی که به آن کمی نمک و یک قاشق غذاخوری روغن اضافه کرده اید بریزید و بگذارید تقریبا 4 دقیقه بجوشد سپس آبکش کرده ، آب سرد را روی آن بریزید تا نشاسته اش شسته شود. آن را داخل ظرفی ریخته، تخم مرغ های زده شده با نمک و زعفران را به آن اضافه و مخلوط کنید . در یک تابه روغن ریخته داغ کنید و نصف ورمیشل را توی آن پهن کنید و سطح روی آن را با مواد هم مخلوط شده ی فوق بپوشانید و سطح روی آن را صاف کنید . در خاتمه بقیه ورمیشل را روی مواد گوشتی ریخته، صاف کنید و در تابه را بسته تا یک طرف آن سرخ شود .کوکو را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. سپس در یک دیس مناسب قرار داده آن را برش بزنید و با دورچین دلخواه سرو کنید.

ویرایش و تلخیص:آکاایران

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *