آخرین خبرها

کیک سیب دارچینی

apfelkuchen2 - کیک سیب دارچینیدر این پست براتون کیک سیب با طعم دارچین رو گذاشتم امیدوارم از پختن و خوردنش لذت ببرید.

مواد لازم:

سیب: ۳ تا رسیده و بزرگ

آرد: یک پیمانه

بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری

شکر: نصف پیمانه

تخم مرغ: ۲ تا

دارچین: ۱قاشق غذاخوری

شیر: نصف لیوان (در صورتی که خواستید)

روغن گیاهی: نصف پیمانه

روش تهیه:

اول از همه سیب ها رو پوست بکنید و بعد نصف کنید و وسطش رو خارج کنید. بعد هر کدومو از طول به چند قسمت تقسیم کنید. توی یه ظرف بزرگ بریزید دارچین رو بینشون بریزید و خووب خوب هم بزنید.

فر رو روی ۱۹۰ درجه تنظیم کنید تا گرم شه.

حالا توی یه ظرف روغن و شکر رو بریزید هم بزنید.تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کنید و با همزن بزنید تا پف کنه. میتونید شیر رو همین جا اضافه کنید.

آرد و بیکینگ پودر رو الک کنید و هم بزنید. توی قالب رو چرب کنید و یکم آرد هم بریزید و مایه کیک رو توش بریزید.

بعد سیبها رو روش بچینید.

وقتی کامل شد، به مدت ۳۰ دقیقه توی فر بگذارید و بعدش هم ۱۰ دقیقه صبر کنید و برش بدید. و با بستنی سرو کنید.

َ

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *