در این پست براتون کیک سیب با طعم دارچین رو گذاشتم امیدوارم از پختن و خوردنش لذت ببرید.
مواد لازم:
سیب: ۳ تا رسیده و بزرگ
آرد: یک پیمانه
بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
شکر: نصف پیمانه
تخم مرغ: ۲ تا
دارچین: ۱قاشق غذاخوری
شیر: نصف لیوان (در صورتی که خواستید)
روغن گیاهی: نصف پیمانه
روش تهیه:
اول از همه سیب ها رو پوست بکنید و بعد نصف کنید و وسطش رو خارج کنید. بعد هر کدومو از طول به چند قسمت تقسیم کنید. توی یه ظرف بزرگ بریزید دارچین رو بینشون بریزید و خووب خوب هم بزنید.
فر رو روی ۱۹۰ درجه تنظیم کنید تا گرم شه.
حالا توی یه ظرف روغن و شکر رو بریزید هم بزنید.تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کنید و با همزن بزنید تا پف کنه. میتونید شیر رو همین جا اضافه کنید.
آرد و بیکینگ پودر رو الک کنید و هم بزنید. توی قالب رو چرب کنید و یکم آرد هم بریزید و مایه کیک رو توش بریزید.
بعد سیبها رو روش بچینید.
وقتی کامل شد، به مدت ۳۰ دقیقه توی فر بگذارید و بعدش هم ۱۰ دقیقه صبر کنید و برش بدید. و با بستنی سرو کنید.
َ