10 غذای برتر و خوشمزه ژاپن : ژاپن با مناظر طبیعی خیرهکننده و هویت فرهنگی قدرتمندش، مقصد گردشگریای است که هرکس در طول عمر خود باید دستکم یکبار به آن سر بزند. این جزیرهی شرقآسیایی همچنین زادگاه بسیاری از غذاهای خوشطعم است.
10 غذای برتر ژاپن
جالب است بدانید که ژاپن کشور دوگانه ای است. این کشور ترکیبی سحر انگیز از سنت و مدرنیته است ، در کنار شهرهای بزرگ شلوغ ، مناظر طبیعی بینظیری دارد. در اینجا ده غذای فوق العاده ژآپنی را به شما معرفی میکنیم. بههیچوجه ژاپن را بدون امتحان کردن این غذاها ترک نکنید:
سوشی: سوشی غذایی با برنج و ماهی خام به همراه چاشنی سرکه است. سوشی دارای انواع گوناگون و طعم های متفاوتی است مانند طعم تند و کرمی ( توتیای دریایی) و درشت و آبدار ( میگوی شیرین ) . جالب است بدانید که سوشی در اصل یک غذای خیابانی ژاپنی است.
رامن: این غذای سوپی از ترکیب نودل تخم مرغی با مایعی شور به دست می آید. این غذا به عنوان وعده ای برای آخر شب در ژاپن طرفدار دارد. 4نوع اصلی از این سوپ وجود دارد : تونکتسو( گوشت خوک ) ، میسو ، سس سویا و نمکی. شهر فوکوئوکا به خاطر سوپ رامای تونکتسو مشهور است و رامای میسوی تند و تیز مخصوص جزیره هوکایدو می باشد.
اوناگی: اوناگی ، کباب مارماهی بر روی زغال افروخته به همراه سس سویای شیرین است که گاهی با برنج همراه میشود. اوناگی پادزهر رطوبت و گرما است ، به همین دلیل در تابستان طرفدار بیشتری دارد. مارماهی اوناگی از ماه مه تا اکتبر یافت می شود.
تمپورا :این غذا که در اصل از تاجران پرتغالی گرفته شده، غذایی است که مانند مرغسوخاری در ظرفی پر از روغن سرخ میشود. این غذای دریایی که با خمیر سوخاری پوشانده شده و با سبزی بهطور سنتی در روغن کنجد سرخ میشود، با یک ظرف کوچک نمک یا یک ظرف سوپ با طعم سس سویا با تربچه ی رندهشده سرو میشود. همچنین ابی-تِن (میگوی تمپورا) را فراموش نکنید.
کایسِکی: کمی تا قسمتی غذا، کمی تا قسمتی هنر! کایسکی غذای ژاپنیای است که بهسبک فرانسوی طبخ میشود. اصل این غذا به قرنها پیش به مراسم چای در کیوتو بازمیگردد (همچنان که هماکنون هم کیوتو مرکز کایسکی است.) این غذا مواد اولیه خاصی ندارد و تنها شرط مواد آن تازه بودن است، در عوض سعی میشود تا هر ظرف از این غذا نشاندهندهی فصل کنونی باشد.
سبا: سُبا رشتههای دراز و باریک گندم سیاه است و مدت درازی است که غذای اصلی آشپزخانههای ژاپن است، خصوصا در مناطق کوهستانی که گندم سیاه به خاطر مقاومتش در برابر سرما از برنج بیشتر یافت می شود. این نودلها (رشتهها) معمولا در سوپی با طعم سس سویا سرو میشود.
شابو شابو: شابو-شابو نامآوای ژاپنی برای صدای گوشت ورقهشدهای است که درون سوپ جوشان فش-فش میکند. این غذا که تقریبا رو به فراموشی است، با ورقههای گوشت بر سر میز آورده میشود تا مشتریها خودشان آن را طبخ کنند و همان موقع بخورند. این کار تنها چند لحظه طول میکشد؛ هر ورقه را درون سوپ جوشان فرو میکنید و سپس آن را میخورید.
اُکُنومیاکی: اُکُنومیاکی یعنی «بریانشده آنطور که میپسندید». این غذای آرامبخش بهتر از این نمیشود. این غذا درواقع تصویر غذای ژاپنی را خدشهدار میکند. این غذا یک پنکیک خوشمزه است که با هرچیزی پر شده (اما معمولا گوشت و کلم) و روی آن با فلس ماهی تزئین شده است. البته این غذا سرگرمکننده هم هست: در اکثر رستورانها مشتریها خودشان این غذا را سر میز بریان میکنند.
یاکیتوری: یک نوشیدنی خنک و چند سیخ یاکیتوری (مرغ کبابی بر روی ذغال ). ژاپنی ها این غذا را طبق رسمی که از گذشتگانشان به ارث می برند در طول هفته می خورند. تقریبا همه اعضای بدن مرغ در منو هستند، همگی به بهترین حالت کباب شده، ادویه زده شده و بهصورت دوستانهای سر میز سرو میشود.
تونکاتسو: یکی از غذاهایی است که توسط روغن پزی گوشت خوک تهیه میشود و یکی از غذاهای به سبک غربی در ژاپن به شمار میآید. برای تهیه آن گوشت خوک ابتدا در داخل مایعی از تخم مرغ و آرد و در آخر پودر نان فرو برده و سپس در روغن داغ و فراوان سرخ میشود. برای چاشنی از ویستا به زبان ژاپنی یا یا سس مخصوص تونکاتسو که ممکن است در هر رستوران بطور اختصاصی تهیه شود، استفاده میشود.
10 غذای برتر ژاپن
هنر نزد ایرانیان است و بس