آخرین خبرها

کیک شیفون

شیفون 200x100 - کیک شیفونمواد لازم

تخم مرغ                                 4 عدد

آرد سفيد                                يک و يک چهارم پيمانه

شکر                                      1 پيمانه سرخالي

روغن مايع                              يک چهارم پيمانه

آب                                         يک چهارم پيمانه

وانيل                                     يک دوم قاشق چاي خوري

بکينگ پودر                             يک دوم قاشق چاي خوري

رنده پوست ليمو يا پرتقال      1 قاشق چاي خوري پر

طرز تهيه

مرحله 1 – تخم مرغ ها را همراه با وانيل و شکر به کمک همزن بزنيد تا کرم رنگ و کشدار شود.(شکر را کم کم اضافه کنيد)

مرحله 2 – رنده پوست پرتقال را اضافه کرده و 2 دور با همزن بزنيد، سپس آب ولرم را افزوده و 3 دور ديگر بزنيد.

مرحله 3 – روغن را اضافه کرده و فقط 1 دور بزنيد.

مرحله 4 – آرد را که قبلا 3 بار الک کرده ايد با بکينگ پودر مخلوط کرده و طي 3 مرحله به مايه کيک اضافه کنيد و با قاشق يا ليسک به صورت دوراني هم بزنيد.

مرحله 5 – مايه آماده شده را در قالبي که قبلا کاغذ روغني انداخته و يا با کره چرب کرده ايد ريخته و در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتي گراد به مدت 30 تا 45 دقيقه در طبقه وسط فر قرار دهيد تا پخته شود.

مرحله 6 – وقتي قالب از داغي افتاد کيک را از قالب خارج کرده و بعد از سرد شدن کيک، آن را در يخچال نگهداري کنيد و سپس به دلخواه تزئين کرده و سرو نمائيد.

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *