تخم مرغ 4 عدد
آرد سفيد يک و يک چهارم پيمانه
شکر 1 پيمانه سرخالي
روغن مايع يک چهارم پيمانه
آب يک چهارم پيمانه
وانيل يک دوم قاشق چاي خوري
بکينگ پودر يک دوم قاشق چاي خوري
رنده پوست ليمو يا پرتقال 1 قاشق چاي خوري پر
طرز تهيه
مرحله 1 – تخم مرغ ها را همراه با وانيل و شکر به کمک همزن بزنيد تا کرم رنگ و کشدار شود.(شکر را کم کم اضافه کنيد)
مرحله 2 – رنده پوست پرتقال را اضافه کرده و 2 دور با همزن بزنيد، سپس آب ولرم را افزوده و 3 دور ديگر بزنيد.
مرحله 3 – روغن را اضافه کرده و فقط 1 دور بزنيد.
مرحله 4 – آرد را که قبلا 3 بار الک کرده ايد با بکينگ پودر مخلوط کرده و طي 3 مرحله به مايه کيک اضافه کنيد و با قاشق يا ليسک به صورت دوراني هم بزنيد.
مرحله 5 – مايه آماده شده را در قالبي که قبلا کاغذ روغني انداخته و يا با کره چرب کرده ايد ريخته و در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتي گراد به مدت 30 تا 45 دقيقه در طبقه وسط فر قرار دهيد تا پخته شود.
مرحله 6 – وقتي قالب از داغي افتاد کيک را از قالب خارج کرده و بعد از سرد شدن کيک، آن را در يخچال نگهداري کنيد و سپس به دلخواه تزئين کرده و سرو نمائيد.