آخرین خبرها

6 نکته مفید که باید در آشپزی به کار برید

6 نکته مفید آشپزی

Cooking 300x152 - 6 نکته مفید که باید در آشپزی به کار برید

هنگام آشپزی به ویژه پخت کیک و شیرینی، سوال های متعددی در ذهنمان ایجاد می شود. آیا می توان جوش شیرین را جایگزین بکینگ پودر کرد؟ چرا کیک سفت و سنگین شده است؟ برای غلیظ کردن سس بهتر است از چه نوع آردی استفاده کنیم و … جزو این پرسش هاست.
1. چه ماده ای را می توان جایگزین آرد ذرت کرد؟برای غلیظ کردن سس، سوپ یا سس گوشت می توانید آرد معمولی را جایگزین آرد ذرت کنید. البته آرد ذرت مایه شما را صاف تر، لطیف تر، غلیظ تر، شفاف تر و براق تر می کند.

آرد ذرت نسبت به آرد معمولی غلیظ کننده تر است و سریع تر پخته می شود و طعم خاص آن نیز در مدت زمان کوتاه تری از بین می رود. می توانید یک قاشق غذاخوری آرد ذرت را با ۳ قاشق غذاخوری آرد معمولی یا ۲ قاشق مرباخوری آرد سیب زمینی یا برنج جایگزین کنید.

2. شربت ذرت: اگر به شربت ذرت دسترسی نداشتید به جای شربت ذرت می توانید از یک و یک چهارم لیوان شکر حل شده در یک چهارم لیوان آب داغ یا یک لیوان عسل استفاده کنید.

3. برای تهیه یک لیوان شیر بریده در یک لیوان شیر معمولی یک قاشق سرکه یا آب لیمو اضافه کنید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بماند.

4. به هنگام تهیه کیک، شیرینی یا نان، پیمانه را داخل ظرف آرد فرو نبرید بلکه با قاشق پیمانه را پر کنید. تا بیش از حد آرد وارد پیمانه نشود با این روش کیک و شیرینی های نرم و سبک تری خواهید پخت.

5. بکینگ پودر و جوش شیرین هر ۲ به کیک حجم می دهند.

6. جوش شیرین ۴ برابر قوی تر از بکینگ پودر است. جوش شیرین به غذاهایی مانند شیر بریده شده، ماست، ماست ترش، آب میوه مرکباتی، شکر قهوه ای افزوده می شود. ابتدا آن را با مواد خشک مخلوط کنید زیرا به محض تماس با رطوبت واکنش نشان می دهد. به همین دلیل مایه آماده شده حاوی جوش شیرین را بلافاصله باید در فر قرار داد.

منبع : آلامتو

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *