همانطور که می دانید کنگر دارای فوائید بسیاری می بشاد از جمله انکه عصاره برگ و ریشه آن مانع از تجمع رسوب در دیواره رگها میشود و خواص دیگری که در مفقاله ای دیگر با نام فوائد کنگر برایتان در دانشنامه تی تیل اوده شده است لذا بر صدد شدیم تا طرز تهیه یک نوع خورشت با استفاده از کنگر را برایتان آموزش دهیم .
طرز تهیه خورش کنگر
خورش کنگر یک نوع از دهها خورش های اصیل ایرانی است. در طبخ این خورش از کنگر پیاز سرخ شده گوشت قرمز رب گوجه فرنگی گوجه فرنگی رنده شده نعنا و جعفری آب غوره و ادویه جات استفاده میشود. بعضی ها در طبخ خورش قیمه از کنگر هم استفاده میکنند.
مواد اولیه خورشت کنگر
یک کیلو کنگر
یک کیلو گوشت ران یا ماهیچه گوسفند
نیم کیلو نعنا و جعفری
3 قاشق غذاخوری پیاز سرخ شده
یک استکان آب نارنج یا آبلیمو
یک دوم قاشق غذاخوری زعفران ساییده
به قدر کافی نمک و فلفل
طرز تهیه خورشت کنگر
گوشت را چند تکه کرده، می شوییم. آن را با کمی روغن تفت می دهیم و با 3 لیوان آب و پیاز سرخ شده و کمی نمک می گذاریم تا بپزد.
تیغهای کنگر را پس از پاک کردن با قیچی برمی داریم و به اندازه 2 بند انگشت خرد می کنیم. بعد آن را با 3 قاشق غذاخوری روغن کمی تفت داده و نعنا و جعفری خرد شده را به آن اضافه می کنیم، تا با کنگر کمی سرخ شود.
زعفران حل شده ، نمک و فلفل را به گوشت اضافه می کنیم تا بپزد و جا بیفتد. بعد ترشی آن را به اندازه دلخواه میزان کرده، قابلمه را از روی حرارت برداشته و در ظرف می کشیم.
مواد اولیه خورشت کنگر , خواص و فوائد کنگر , طرز تهیه خورش کنگر , یک نوع غذا با کنگر