آموزش کوکو بادمجان کبابی برای این پست آموزش طرز تهیه کوکو بادمجان کبابی را برای بازدیدکنندگان گرامی آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید مواد لازم جهت طبخ کوکو بادمجان کبابی بادمجان کبابی پوست کنده : ۷ عدد تخممرغ : ۵ عدد پیاز متوسط : یک عدد روغن مایع : ۴ قاشق …
بیشتر بخوانید »کوکوها و کتلت
طرز تهیه کیک سیب زمینی
آموزش کیک سیب زمینی برای این پست آموزش طرز تهیه کیک سیب زمینی را برای بازدیدکنندگان گرامی آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید مواد لازم جهت طبخ کیک سیب زمینی سیب زمینی : 700 گرم تخم مرغ : دو عدد گوجه فرنگی ریز شده : 3 قاشق سوپ خوری پیازچه خرد شده : 3 قاشق سوپ …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کوکو سیب زمینی با پنیر پیتزا
آموزش کامل کوکو سیب زمینی با پنیر پیتزا برای این پست آموزش طرز تهیه کوکو سیب زمینی با پنیر را برای بازدیدکنندگان گرامی آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید مواد لازم جهت طبخ کوکو سیب زمینی با پنیر پیتزا روغن زیتون : دو قاشق مربا خوری سیب زمینی پخته و خرد شده …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی بادمجان کباب
: بادمجان کباب بادنجان قلمی متوسط شش عدد پیازداغ نصف پیمانه ناردون(انار خشک)نصف پیمانه رب نارنجدو قاشق غذاخوری شکریک قاشق غذاخوری زردچوبه یک قاشق چایخوری نمک، فلفل و روغن به میزان لازم طرز تهیه ابتدا بادنجانها را پوست گرفته، نمک زده، وسط آنها را یک برش میدهیم و میگذاریم در آبکش یک ساعت بمانند تا تلخی آنها گرفته شود. …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کوکوی لوبیا سبز با زرشک
كوكوی لوبيا سبز با زرشک کوکوی لوبیا سبز یکی از انواع کوکوهای خوشمزهای است که بهراحتی می توان آن را درست کرد. البته این کوکو را می توان هم با گوشت و هم بدون گوشت تهیه کرد. برترین مجله اینترنتی ایران مجله آشپزی مثبت – محبت صالحی: کوکوی لوبیا سبز یکی از انواع کوکوهای خوشمزهای است که بهراحتی می توان …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کتلت قارچ + راز خوشمزه شدن کتلت
کتلت قارچ + راز خوشمزه شدن کتلت برای سرخ کردن کتلت با سیبزمینی پخته باید در تابه روغن زیاد باشد تا کتلت روغن کمتری به خود بگیرد و بعد هم باید کتلت را روی کاغذ روغنگیر گذاشت تا روغن اضافی آن گرفته شود این کتلت برای کسانی که محدودیت مصرف گوشت دارند، گیاهخوارند یا مایلند جایگزینهای سالمتری برای گوشت پیدا کنند، …
بیشتر بخوانید »اگر از مخلوط بادنجان با گوشت خوشتان میآید، این کتلت را امتحان کنی
آشنایی با روش تهیه کتلت گوشت و بادنجان مواد اولیه : گوشت چرخکرده: 250 گرم نخود: یک پیمانه گردو آسیاب شده: یک پیمانه جعفری و پیازچه ساطوری شده: نصف پیمانه بادنجان متوسط: دو عدد سیبزمینی بزرگ: دو عدد پیاز: دو عدد تخممرغ: یک عدد سیر رنده شده دو حبه زردچوبه: یک قاشق چایخوری دارچین: نصف قاشق چایخوری نمک، فلفل و …
بیشتر بخوانید »غذاهای مقوی و متفاوت مخصوص گیاهخوران
غذاهای محبوب گیاهخواران سینی یا ظرف مخصوص فر به ابعاد 30× 25 سانتی متر را چرب کرده یا داخل آن کاغذ روغنی قرار دهید و روی آن را چرب کنید.2- سیر و تره فرنگی را ریز خرد کنید و همراه با 30 گرم کره به مدت 5- 4 دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید تا تره فرنگی نرم شود …
بیشتر بخوانید »نکات لازم برای پخت کتلت اصیل و خوشمزه ایرانی
* از گوشت نیم چرب استفاده کنید گوشت بدون چربی کتلت را خشک می کند . * گوشت کتلت باید از سیب زمینی بیشتر باشه ( می خواهیم کتلت درست کنیم نه کوکو سیب زمینی ). *هم می توانید از سیب زمینی پخته و هم خام استفاده کرد ( من ترجیح می دهم با سیب زمینی خام درست کنم ). …
بیشتر بخوانید »دستور پخت گرانول کره بادام زمینی و شکلات
گرانول کره بادام زمینی و شکلات این خوراکی خوشمزه را در فریزرتان نگه داری کنید تا هنگامی که گرسنه شدید خوراکی مقوی در خانه برای خوردن داشته باشید. کرهی بادام زمینی، چوب شور، سریال برنج، کنجد و تکههای کوچک شکلات، گرانولی کم کالری را برایتان به ارمغان میآورند. مدت زمان نگه داری در فریزر: تا 3 ماه مقدار برای هر …
بیشتر بخوانید »چگونه استیک سوخاری درست کنیم
بهترین استیک سوخاری بسیار خوشمزه و لذیذ آماده سازی : 20 دقیقه پخت : 20 دقیقه مواد لازم جهت تهیه استیک سوخاری برای 4 نفر : گوشت گوساله (استیکی) 250 گرم آرد 2 فنجان بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری جوش شیرین 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری نمک 3/4 قاشق چای خوری …
بیشتر بخوانید »کوکوی ورمیشل غذایی آماده و مقوی
کوکوی ورمیشل پیاز را با روغن تفت داده سپس سیر و گوشت را اضافه ، تفت دهید.هویج و سیب زمینی را جدا از هم تفت دهید . در یک ظرف بزرگ همه ی مواد بالا را با هم مخلوط کرده ، نمک ، فلفل ، رب گوجه فرنگی و آبلیموترش را به آن اضافه کرده … کوکو ورمیشل,کوکو …
بیشتر بخوانید »باگت تخم مرغی پخته شده برای روز پدر
مناسب : 10 وعده مدت زمان آمادگی : 30 دقیقه مدت زمان پخت : 30 تا 40 دقیقه، 350 درجهی فارنهایت ( 176 درجهی سلسیوس ) مدت زمان خنک شدن : 5 دقیقه مواد لازم : باگت ( 450 گرمی ) ایتالیایی یا فرانسوی ( بریده نشده ) 2 عدد سوسیس به مقدار لازم فلفل متوسط زرد یا قرمز شیرین، …
بیشتر بخوانید »دستورپخت کوفته گردو
مواد لازم : مغز گردو پودر کرده 300 گرم لپه پخته شده و پودر شده 300 گرم پودر نشاسته یا آرد گندم 1 قاشق سوپخوری تخم مرغ 2 تا 3 عدد تره خرد شده نصف پیمانه ترخان و مرزه خشک شده 1 قاشق سوپخوری نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم پیاز ریز شده سرخ شده 1 عدد طرز تهیه : …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه کباب شامی
طرز تهیه کباب شامی -مواد لازم: گوشت چرخ شده حدود ۵۰۰ گرم سیب زمینی ۱ الی ۲ عدد متوسط تخم مرغ ۳ عدد پیاز متوسط ۱ عدد نمک،فلفل،زردچوبه،دارچین،زنجبیل به مقدار کافی گوجه فرنگی متوسط ۴ الی ۵ عدد روغن مخصوص سرخ کردنی به اندارزه کافی طرز تهیه کباب شامی: ابتدا سیب زمینی و پیاز را در یک کاسه رنده میکنیم …
بیشتر بخوانید »دستور طبخ کوکوی پنیر و قارچ
دستور طبخ کوکوی پنیر و قارچ پنیرگودا یا موزارلای رنده شده: یک سوم پیمانه قارچ خرد شده: ۱۵عدد فلفل سبز ریز خرد شده: ۴عدد سیر له شده: ۴ حبه آرد: یک سوم پیمانه آردذرت: ۲قاشق غذاخوری جوش شیرین: کمتر از نصف قاشق چای خوری خرده نان: یک فنجان نمک و فلفل: به اندازه کافی روغن: به اندازه کافی طرز تهیه: …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه کتلت قارچ
طرز تهیه کتلت قارچ -قارچ: نیم کیلو سیر: ۲ حبه تخممرغ: ۳عدد آرد یا خمیر نان باگت: نصف لیوان سبزیجات معطر: ۲ قاشق نمک و فلفل: به میزان لازم روغن: به میزان لازم نکته مهم: کتلت را در نان بولکی و با پیاز و جعفری خردشده و خیارشور بخورید که لذتی بالاتر از این نیست! دستور پخت: برای کسانی که …
بیشتر بخوانید »طرز پخت فلافل سیب زمینی
طرز پخت فلافل سیب زمینی -سیب زمینی متوسط – ۴عدد آردنخود – یک پیمانه رازیانه – یک قاشق چای خوری پودر فلفل – یک یا نصف قاشق چای خوری کنجد – یک قاشق مرباخوری نمک – کمی روغن – یک پیمانه برای سرخ کردن آب – نصف پیمانه برگ شنبلیله خرد شده – یک قاشق مرباخوری طرز تهیه: سیب زمینی …
بیشتر بخوانید »خوراک کوکو سیب زمینی شکم پر
خوراک کوکو سیب زمینی شکم پر – مواد لازم : سیب زمینی آبپز : ۶۰۰ گرم تخم مرغ : ۱ عدد نمک،فلفل،زردچوبه : به میزان لازم مواد لازم برای داخل کتلت : گوشت چرخ کرده : ۱۵۰ گرم جعفری خورد شده : چند شاخه پیاز : ۱ عدد رب : ۱ قاشق غذاخوری نمک،فلفل،ادویه ی گوشت : به میزان لازم …
بیشتر بخوانید »دستور طبخ کوفته تبریزی
دستور طبخ کوفته تبریزی – مواد لازم، روش پخت و فوتهای کوزهگری (یا بهتر است بگوییم کوفتهگری) برای آماده کردن این غذا را در ادامه بخوانید. مواد لازم برای ۴-۶ نفر : گوشت مغز ران بدون چربی ۴۵۰ گرم لپه ۲۵۰ گرم تره–مرزه ۲۰۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان ۱۰۰ گرم برنج ۱ پیمانه سیب زمینی ۱ عدد متوسط پیاز …
بیشتر بخوانید »