• تعداد: 12 نفر • زمان تهیه و پخت: 2 ساعت و 15 دقیقه مواد لازم • ¼ پیمانه خامه ترش • ¼ پیمانه کره آب شده • دو قاشق چایخوری وانیل • نصف قاشق چایخوری پودر دارچین • نصف قاشق چایخوری جوزهندی رنده شده • 5 پیمانه خاکه قند • رنگ غذا سبز • رنگ غذا قهوه ای • …
بیشتر بخوانید »دسر ها
طرز تهیه ی بستني لیموترش
مواد لازم شير:700 ميليليتر شكر: 220 گرم پودرثعلب: یکدوم قاشق چايخوري خامه: 250 ميليليتر آب لیموترش تازه: به میزان لازم جوهرلیمو: نصف قاشق چایخوری اسانس لیمو: ۳ قطره روش تهیه : 1. ابتدا شير را كه بايد كاملا سرد باشد داخل ظرفي فلزي (ترجيحا مسی) ريخته و آن را درون كاسهاي بزرگتر كه پر از آب و تكههاي يخ است، …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی موس لیمو ترش
موادلازم خامه فرم گرفته:350 گرم زرده تخممرغ: شش عدد ژلاتین: هفت ورق رنده پوست لیمو ترش: یک قاشق چایخوری اسانس لیموترش: یک چهارم قاشق چایخوری شکر: 200 گرم شیر: 200 میلی لیتر آب لیمو ترش تازه: یک قاشق غذاخوری در صورت دلخواه روش تهیه: شش تا هشت عدد رمکین مخصوص سوفله در نظر میگیریم و دور تا دور آنها را …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کرم سیب ترش
مواد لازم کمپوت سیب ترش: 300 گرم بدون شهد ژله سیب ترش: دو بسته خامه صبحانه: 300 گرم زرده تخممرغ: 4 عدد شیر: 250 میلیلیتر شکر: 100 گرم آبجوش: 250 میلیلیتر روش تهيه: 1. ابتدا زرده تخممرغ و شکر را با همزن برقی خیلی کم و درحد مخلوط شدن هم میزنیم سپس شیر را با مواد مخلوط کرده و …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی مارمالاد سیب جنگلى
مواد لازم • 1 کیلو گرم سیب درختی • 1 کیلو گرم شکر • 4 تا 5 لیوان آب • 3 عدد چوب دارچین • هل • کشمش و خلال بادام • زعفران آب شده به میزان لازم • 2 قاشق غذا خوری آبلیمو طرز تهیه 1. سیب ها را بشویید و پوست بگیرید و ریز خرد کنید. در قابلمه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی اشترودل سیب
مواد لازم • ۲۵۰ گرم آرد مخصوص قنادی • ۳ عدد زرده تخم مرغ • ۲۰ گرم خامه • ۵ گرم نمک • ۷۰ گرم آب گرم • ۱۰۰ گرم روغن مایع • برای داخل خمیر • 1.5 کیلوگرم سیب زرد • ۱۰۰ گرم پودر سوخاری • ۱۰۰ گرم کره آب شده • ۱۰ گرم دارچین • ۷۰ گرم کشمش …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پودینگ سیب و کارامل
مواد لازم • دو فنجان کمپوت سیب • سه قاشق غذاخوری آب لیمو • نصف قاشق چایخوری پودر دارچین • 1/8 قاشق چایخوری جوزهندی • 1/4 فنجان کشمش • یک فنجان آرد سفید • 3/4 فنجان شکر • یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر • یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین • نصف فنجان شیر • دو قاشق غذاخوری کره • …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ژله سیب و نعنا
مواد لازم • ۹۰۰ گرم سیب • 6 پیمانه شکر • ۳ قاشق سوپخوری برگ نعنای تازه، ریز خرد شده طرز تهیه 1. سیبها را پس از شستوشو به قطعات درشت خرد کنید و در قابلمه ای بریزید و آنقدر آب به آن اضافه کنید تا روی سیب ها را بگیرد. ظرف را روی حرارت اجاق …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی آش انار
مواد لازم • یک عدد چغندر • یک لیوان و نیم برنج • نیم کیلوگرم گوشت چرخ کرده • نصف لیوان لپه • انار، نعنا خشک و پیاز داغ به اندازه کافی انواع غذا با انار طرز تهیه 1. چغندر را کوتراش (رنده) کرده میپزند . 2. گوشت کوبیده یا چرخ کرده را به صورت کوفته ریزه ( گلولههایی به …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی انار بیج
مواد لازم • 300 گرم گوشت چرخ کرده • 1عدد پیاز • 200 گرم مغزگردو اسیاب شده • آب انار • 500گرم سبزی ) تره،جغفری، گشنیز، نعنا، خلواش و چوچاق) • 3 حبه سیر • روغن • نمک و فلفل طرز تهیه 1. ابتدا سبزی را به همراه سیر کوبیده شده در روغن تفت بدهید. سپس پیاز را رنده و …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی دسر سیب
مواد لازم • ۶ عدد سیب درشت • ۱ قاشق غذاخوری سرکه • آب به میزان لازم • ۳۰۰ گرم خامه فرم گرفته و پودر قند • ۱۲ عدد کمپوت گیلاس • ۱ قاشق غذا خوری عرق بیدمشک • شکر مقداری طرز تهیه 1. خامه را آنقــدر با پودر قند هم میزنیم تا فرم بگیرد. 2. سیب ها را پوست …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی فرنی موز و سیب
مواد لازم • 3 لیوان شیر • 2 قاشق غذا خوری سر پر آرد سفید • 2 عدد زرده تخم مرغ • 1 قاشق غذا خوری عسل • یک قاشق مربا خوری سر خالی نشاسته • 1 عدد سیب متوسط رنده شده بدون پوست • نصف 1 عدد موز له شده • 1 قاشق چای خوری سر پر پودر کاکائو …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کمپوت سیب
• یک کیلوگرم سیب • ۸ قاشق سوپخوری شکر • ۲.۵ فنجان آب • ۲۵ گرم پوست لیمو ترش • گلاب طرز تهیه 1. در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید تا بجوشد. شکر و پوست لیمو ترش را در آن بریزید و پس از چند دقیقه، سیب را در آن بریزید. هر قطعه سیب که نرم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی مارمالاد سیب و توت فرنگی
مواد لازم • 600 گرم سیب • 800 گرم توت فرنگی • سه چهارم پیمانه آب • حدود 1 کیلوگرم شکر • یک سوم پیمانه آبلیمو روش تهیه 1. پوست سیب ها را بگیرید و دانه های آن را خارج کنید. سپس به قطعات ریز خرد کنید. 2. حالا سیب ها، توت فرنگی ها و آب را با هم مخلوط …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کرم شاتوت
مواد لازم زرده تخممرغ: شش عدد شكر: 250 گرم شاتوت رسيده: 400 گرم خامه صبحانه: 300 گرم آرد ذرت: سه قاشق غذاخوري وانيل مايع: يكدوم قاشق چايخوري شير: يكونيم ليوان (375 ميليليتر) ژلاتين: هفت ورق روش تهيه: 1- ابتدا 50 گرم از شكر را روي شاتوتها پاشيده و كنار ميگذاريم تا شكر آب شود و به خورد ميوه برود. 2- …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کرم ژله ماست و میوههای جنگلی
موادلازم ماست با طعم میوههای جنگلی: 500 گرم خامه فرم گرفته: 200 گرم آبمیوه میکس میوههای جنگلی: 125 میلیلیتر پودر ژلاتین: یک و نیم قاشق غذاخوری همچنین دوباره بهصورت جداگانه برای تهیه ژله احتیاج داریم به: آبمیوه با طعم میکس میوههای جنگلی: 500 میلیلیتر شکر: 50 گرم آب: 100 میلیلیتر پودر ژلاتین: دو قاشق غذاخوری روش تهيه: …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی رولت سبزیجات
مواد لازم برای 6- 4 نفر: کره ی پاستوریزه : 60 گرم تره فرنگی: 1تکه متوسط سیر: 2 حبه آرد سفید گندم: یک سوم پیمانه(40گرم) شیر پاستوریزه: 1پیمانه (150گرم) تخم مرغ: 4 عدد پنیر پارمزان رنده شده: 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل: به مقدار لازم مواد لازم برای داخل رولت: پنیر پارمزان رنده شده: 100 گرم کنسرو ذرت: 150 …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی شله زرد
مواد لازم: ( برای 5 کاسه کوچک ) برنج ايراني / 1 پيمانه شكر / 1 پيمانه نبات خرد شده / 1 پیمانه گلاب / 1 پیمانه آب / 7 پیمانه زعفران پودر شده / یک قاشق چایخوری خلال بادام / 50 گرم خلال پسته و بادام / برای تزئین پودر دارچین / برای تزئین طرز تهیه: 1. برنج …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی نوشیدنی سیب و نعناع
مواد لازم : کرفس: ۱ ساقه لیمو ترش: ۱ عدد سیب درشت: ۱ عدد شکر: ۱ قاشق سوپخوری نعنای تازه : ۱۰۰ میلی لیتر آب سیب ۵ برگ یخ : ۴ عدد نوشیدنی هایی خوش طعم برای فصل پاییز طرز تهیه : لیموترش را پوست کنده و هسته های آن را جدا کنید. سیب را هم پوست کنده و بعد …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سان فروت
مواد لازم : پرتقال درشت: ۱ عدد سیب : ۱ عدد لیموترش: ۱ عدد آب انگور : ۱ پیمانه نوشیدنی هایی خوش طعم برای فصل پاییز طرز تهیه : پرتقال و لیموترش را پوست بکنید و هسته هایش را جدا کنید .گوشت دو میوه را در مخلوط کن ریخته و هم بزنید. سیب را هم پوست گرفته و تخم هایش …
بیشتر بخوانید »