آخرین خبرها

کیکها

طرز تهیه و آموزش انواع کیکها

طرز تهیه ی پای بیف و بلوچیز

406198 176 310x205 - طرز تهیه ی پای بیف و بلوچیز

تعداد: 4 نفر مواد لازم • روغن گردو • یک کیلوگرم گوشت چرخ‌کرده • 10 عدد پیازچه کوچک • 300 گرم هویج • یک ساقه کرفس • دو قاشق غذاخوری آرد سفید • 200 میلی لیتر آب سبزیجات • یک لیتر آب گوشت • 8 ساقه آویشن تازه • برای خمیر • 250 گرم آرد سفید • 75 گرم کره …

بیشتر بخوانید »

شیرینی های مناسب برای هدیه

406170 255 310x205 - شیرینی های مناسب برای هدیه

برترین ها: روش پخت این کوکی‌ها بسیار آسان است و می‌توانید هر تعداد که دوست دارید در خانه تهیه کنید. فقط خمیر آن باید حدود یک یا دو ساعت در فریزر باقی بماند تا خودش را بگیرد و سفت شود. • زمان تهیه: 30 دقیقه • زمان کلی: 2 ساعت مواد لازم • دو قالب کره آب شده • ¾ …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی بورانی رنگی رنگی

410263 545 310x205 - طرز تهیه ی بورانی رنگی رنگی

مواد لازم: ماست چکیده : 6 قاشق غذاخوری کدو حلوایی : نصف کدو کلم بروکلی : نصف کلم لبو : یک عدد پیش غذای رنگی رنگی بورانی سه رنگ طرز تهیه: 1. کدو حلوایی و کلم بروکلی را جداگانه در ماهی تابه رژیمی پخته یا بخار پز کنید. لبورا هم پوست کنده و با برشهای عرضی به قطعات کوچکتر تقسیم …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی کاکائو خرمایی

411677 938 310x205 - طرز تهیه ی کاکائو خرمایی

مواد لازم: مناسب برای 5 نفر خرما بدون هسته : یک پیمانه گردو : یک پیمانه پودر نارگیل : یک پیمانه گلاب : 3 قاشق غذاخوری شکلات : 50 گرم بیسکوییت : یک بسته کاکائو خرمایی مهمانی‌های خود را با کاکائو خرمایی هیجان زده کنید دستور پخت: 1. بیسکوییت‌ها را کاملا پودر کرده و آن را با گردو چرخ کنید، …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی پای با موس کره بادام زمینی

405701 775 310x205 - طرز تهیه ی پای با موس کره بادام زمینی

مواد اولیه : برای 8 نفر روغن گیاهی به مقدار لازم بیسکوییت 7 عدد (بیسکوییت شکلاتی کرم دار – خرد شده) کره 55 گرم (آب شده) شکر 4 قاشق غذاخوری چیپس شکلاتی 225 گرم خامه 155 گرم + 410 گرم (پر چرب) شربت ذرت 2 قاشق غذاخوری وانیل 2 قاشق چای خوری چیپس کره بادام زمینی 170 گرم کره بادام …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی کیک گیلاس

411679 373 310x205 - طرز تهیه ی کیک گیلاس

مواد لازم: شکر : 180 گرم کره نرم : 150 گرم خامه ترش : 150 گره آرد سفید : 180 گرم نمک : به مقدار لازم بکینگ پودر : یک قاشق چایخوری اسانس بادام : یک قطره رنده پوست : نصف لیمو تخم مرغ : 2 عدد کوچک کیک گیلاس مواد بین کیک : گیلاس : 400 گرم آب سیب …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی کیک چای

422364 540 310x205 - طرز تهیه ی کیک چای

  تعداد: 10 عدد زمان تهیه و پخت: 2 ساعت مواد لازم ¾ پیمانه روغن کانولا 1.5 پیمانه آرد کامل ¾ پیمانه آرد گندم سفید دو پیمانه شکر قنادی 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 1/8 قاشق چایخوری نمک یک قاشق چایخوری وانیل ¾ پیمانه گردو یا فندوق آسیاب شده طرز تهیه 1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی شیرینی عروسی

422363 458 310x205 - طرز تهیه ی شیرینی عروسی

  تعداد: حدود 100 عدد زمان تهیه: 30 دقیقه زمان پخت: 15 دقیقه مواد لازم 1.5 پیمانه گردو 3 قاشق غذاخوری پودر قند 1.5 پیمانه پودر شکر قنادی طرز تهیه 1. گردوها را به همراه 3 قاشق غذاخوری پودر شکر قنادی آسیاب کنید. 2. هنگام تهیه خمیر ساده کوکی (دستور تهیه در پایین ذکر شده است)، پیش از اضافه کردن …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی ویفرهای زنجبیلی

422471 422 310x205 - طرز تهیه ی ویفرهای زنجبیلی

  تعداد: 60 عدد زمان پخت: 20 دقیقه مواد لازم 1 3/4 پیمانه آرد کامل یک قاشق غذاخوری پودر زنجبیل یک قاشق چایخوری پودر دارچین نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری جوش‌شیرین نصف قاشق چایخوری نمک ¼ قاشق چایخوری پودر میخک 6 قاشق غذاخوری کره آب شده 3/4 پیمانه شکر قهوه ای 1/3 پیمانه شربت یک عدد تخم‌مرغ …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی شیرینی مربایی

424425 553 310x205 - طرز تهیه ی شیرینی مربایی

مواد لازم: شکر 2 قاشق غذاخوری تخم مرغ تخم مرغ 1 عدد (بزرگ) آب 1 قاشق چای خوری (آب سرد) کره 115 گرم (4 قطعه شده) پنیر خامه ای 115 گرم (سرد و 4 قطعه شده) نمک 1/4 قاشق چای خوری آرد 110 گرم مربا 2/3 فنجان (مربای بدون هسته رازبری یا زردآلو یا مارمالد) دارچین 1/2 قاشق چای خوری …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی کیک باقلوا

426680 156 310x205 - طرز تهیه ی کیک باقلوا

مواد لازم: تخم مرغ ….3 عدد روغن مایع …. 1/4 پیمانه شکر ….1 پیمانه وانیل …1/4 قاشق چای خوری ارد ….1 و 1/4 پیمانه بکینگ پودر …1 قاشق چای خوری پودر هل …1 قاشق مربا خوری سر پر گلاب …. 1 قاشق غذا خوری مواد لازم جهت شربت ( شهد ) گلاب …1/2 پیمانه آب ….1/2 پیمانه شکر ….1 پیمانه …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی كرم بروله

424166 796 310x205 - طرز تهیه ی كرم بروله

فر را روي دماي 160 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. یک فنجان خامه را در مايكروفر با حرارت متوسط گرم كرده و بعد يك و نيم قاشق چاي‌خوري اسانس وانيل به آن اضافه كنيد. پنج زرده تخم‌مرغ و يك‌سوم فنجان شكر را با همزن برقي مخلوط كرده، سپس خامه گرم را به آن اضافه كنيد. مخلوط به دست آمده را در …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی كيك سيب داغ

424164 956 310x205 - طرز تهیه ی كيك سيب داغ

دو پيمانه سيب خردشده را با یک پيمانه شكر مخلوط كنيد و كنار بگذاريد. 100 گرم كره را آب كنيد. یک پيمانه شكر، سه‌چهارم پيمانه آرد، دو قاشق چاي‌خوري بكينگ پودر، یک قاشق چاي‌خوري دارچين و يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري نمك را با هم مخلوط كنيد. سه‌چهارم پيمانه شير و یک عدد تخم‌مرغ را با هم بزنيد و بعد مواد ‌تر …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی فاستر موز

424161 510 310x205 - طرز تهیه ی فاستر موز

دو قاشق غذاخوري كره را همراه نصف پيمانه شكر قهوه‌اي و يك‌چهارم پيمانه شربت افرا براي چهار تا شش دقيقه روي حرارت ملايم قرار دهيد تا كاراملي شود. سه عدد موز را به اندازه دلخواه خرد كنيد و به مخلوط بالا اضافه كنيد. اجازه دهيد براي یک تا دو دقيقه بپزد تا طلايي شود. یک اسكوپ بستني وانيلي را در …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی فوندانت شكلات داغ

424160 149 300x205 - طرز تهیه ی فوندانت شكلات داغ

فر را روي دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. 125 گرم شكلات تلخ همراه 150 گرم كره را با روش بن‌ماري آب كنيد. با همزن برقي سه تخم‌مرغ و نصف پيمانه شكر قهوه‌اي را بزنيد تا پف كند. يك‌سوم پيمانه آرد، یک قاشق غذاخوري پودر شكلات و مايع شكلات آب‌شده را با تخم‌مرغ زده شده مخلوط كنيد. فوندانت را براي …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی پودينگ ليمويي

424159 962 310x205 - طرز تهیه ی پودينگ ليمويي

فر را روي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. 150 گرم كره، دو قاشق چاي‌خوري رنده پوست ليمو، يك‌سوم پيمانه آب ليمو، یک و نيم پيمانه شكر، سه‌چهارم پيمانه آرد، يك و نيم پيمانه شير و چهار زرده تخم‌مرغ را با هم مخلوط كنيد. سفيده‌ها را با همزن برقي بزنيد و آرام به مخلوط بالا اضافه كنيد. خمير به دست آمده …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی پودينگ ليمويي

424158 170 310x205 - طرز تهیه ی پودينگ ليمويي

فر را روي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. 150 گرم كره، دو قاشق چاي‌خوري رنده پوست ليمو، يك‌سوم پيمانه آب ليمو، یک و نيم پيمانه شكر، سه‌چهارم پيمانه آرد، يك و نيم پيمانه شير و چهار زرده تخم‌مرغ را با هم مخلوط كنيد. سفيده‌ها را با همزن برقي بزنيد و آرام به مخلوط بالا اضافه كنيد. خمير به دست آمده …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی كيك فنجاني پنج دقيقه‌اي

424157 167 310x205 - طرز تهیه ی كيك فنجاني پنج دقيقه‌اي

35 گرم آرد، یک قاشق غذاخوري پودر شكلات، كمي نمك و یک و يك‌دوم قاشق غذاخوري شكر قهوه‌اي را با هم مخلوط كنيد. در كاسه‌اي ديگر یک عدد تخم‌مرغ، دو قاشق غذاخوري شير، یک قاشق غذاخوري كره و يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري وانيل را مخلوط كنيد، سپس مواد خشك را به مواد ‌تر اضافه كنيد، آن را در يك ماگ 500 …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی تارت شکلاتی

431191 734 310x205 - طرز تهیه ی تارت شکلاتی

مواد اولیه: بیسکوییت 9 عدد (بیسکوییت شکلاتی کرم دار – خرد شده) کره 5 قاشق غذاخوری (آب شده) شکر 55 گرم خامه 295 گرم (پر چرب) شکلات 255 گرم (خرد شده) تخم مرغ 2 عدد وانیل 1 قاشق چای خوری نمک 1/4 قاشق چای خوری خامه 2 قاشق غذاخوری (پر چرب) شکلات 50 گرم (خرد شده) شربت ذرت 1 قاشق …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی پارفه کارامل

430242 729 310x205 - طرز تهیه ی پارفه کارامل

پارفه کارامل مواد لازم: خامه فرم گرفته: 400 گرم ژلاتین: 10ورق وانیل كاراملی: یك‌دوم قاشق چای‌خوری شیر: 150 میلی‌لیتر سیروپ كارامل: 100 میلی‌لیتر شكر: 250 گرم روش تهیه: 1. ابتدا ورقه‌های ژلاتین را داخل ظرفی پر از آب سرد ریخته و اجازه می‌دهیم تا كاملا شل شوند بعد آنها را از داخل آب سرد خارج كرده و در ظرفی كه …

بیشتر بخوانید »