ماهی سفید رو از پشت باز کنید و به شکم بخوابونید. یعنی در واقع دو قسمت شکم هم سطح با ستون مهرهها قرار میگیره . . بعد ماهی رو بگذارید توی توری کباب (یا مالابیج چوب) و ماهی رو روی آتش بگذارید هر از گاهی هم ماهی را پشت رو کرده تا کاملاً پخته شود. البته در حین کباب شدن …
بیشتر بخوانید »غذاهای فرنگی
طرز تهیه ی ماهی گردبیج
مواد لازم: ماهی سفید بزرگ _ ۱ عدد سبزیهای معطر: نعناع، خنش (خلواش), چوچاق _ یک دسته رب انار _ ۲ قاشق غذاخوری مغزگردو _ ۲۰۰ گرم نمک و فلفل و گلپر _ به اندازه کافی طرز تهیه: 1. مغز گردو را با سبزی می سائیم یا چرخ می کنیم، مغز گردو و سبزی را با رب انار و گلپر …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کولی غورابیج
مواد لازم برای ۵ تا ۶ نفر: کولی (ماهی ریز) ۸ عدد سبزی (نعناع _ خلواش _ چوچاق و گشنیز) = نیم کیلو ترشی آبغوره ۱/۵ فنجان شکر ۱ قاشق غذاخوری مغز گردو ۲۵۰ گرم طرزتهیه: مغز گردو را سائیده یا چرخ کرده با دو لیوان آب میگذاریم بپزد تا روغن بیندازد. کولی را پوست گرفته و نمک و …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ماکارونی با والك و قارچ
مواد لازم برای 8 نفر 500 ماكاروني مدلدار 300 گرم والك 250 گرم قارچ 1 عدد پياز بزرگ 2 قس رب گوجهفرنگي نمك به مقدار لازم 2 /1 قس ادويه كاري طرز تهیه: 1. ابتدا والكها را پاك كنيد و بشوييد. اگر برگهاي والك كوچك است، نيازي به خردكردن آن نيست. سپس باتوجه به اينكه والك معمولا طعم تلخ …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کاچی قورمه
مواد لازم: بلغور گندم : 2 پیمانه آب : به مقدار لازم نمک و روغن : به مقدار لازم مواد قورمه گوشت گوسفندی : 300 گرم پیاز داغ : 200 گرم نعنا خشک : به مقدار لازم زردچوبه : به مقدار لازم کشک : به مقدار لازم روغن : به مقدار لازم کاچی قورمه طرز تهیه: 1. قابلمه را تا …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی اسپاگتی با تن ماهی
مواد لازم: اسپاگتی=۵۰۰ گرم گوجه فرنگی رسیده=۱ کیلوگرم فلفل دلمه قرمز=۱ تا ۲ عدد پیاز متوسط=۲ عدد کنسرو ماهی تن=۲ قوطی روغن زیتون یا روغن مایع=نصف لیوان شکر=۱ قاشق چایخوری آبلیمو=۲ قاشق سوپخوری گلپر کوبیده نرم=۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل=بقدر کافی اسپاگتی با تن ماهی را حتما امتحان کنید! طرز تهیه: 1. ابتدا آب گوجه فرنگی را می گیریم؛ …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی هات داگ با خامه
مواد لازم: کره یک قاشق غذا خوری سوسیس هات داگ 2 عدد پیاز خرد شده یک فنجان خامه ترش (موجود در بازار) دو سوم فنجان آب یک سوم فنجان جعفری خرد شده یک قاشق غذا خوری یک شام با هات داگ طرز تهیه: 1. کره را در ماهی تابه با حرارت ملایم ذوب کنید. 2. سوسیس ها را حلقه حلقه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی گراتن اسفناج و تخم مرغ
مواد لازم: اسفناج تازه ، تمیز شده و خرد شده یک و نیم کیلو گرم شیر 2 فنجان کره 2 قاشق غذا خوری آرد 2 قاشق غذا خوری جوز هندی یک دوم چای خوری فلفل یک هشتم چای خوری تخم مرغ 6 عدد پخته شده پنیر چدار یک چهارم فنجان خرده نان 3 تا 4 قاشق غذا خوری روغن زیتون …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی خوراك لوبيا چشم بلبلي هندي
مواد لازم برای 4 نفر 4 ق س روغن مايع مخصوص سرخكردني 2 عدد پياز متوسط (پوستكنده و ريز خرد شود) 225 گرم سيبزميني (پوست كنده و نگيني خرد شود) 450 گرم هويج (پوست كنده و نگيني خرد شود) 2 ساقه كرفس (خرد شود) 2 عدد كدو (پوست كنده و درشت خرد شود) 1 عدد فلفل دلمهاي ( ريز …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ماهی با سبزی پلو
مواد لازم برای 4تا6نفر 1 عدد ماهی (سفید یا هر ماهی دلخواه) 1 پیمانه سبزهای معطر(جعفری، گشنیز، پیازچه و کمی شوید) 2 ق س پیاز داغ 3 تا 4 حبه سیر 5 عدد تخممرغ 3 ق س زعفران دم کرده نمک وفلفل به میزان لازم کمی روغن طرز تهیه: 1. ابتدا ماهی را با کمی نمک و آبلیمو مزهدار …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی املت رژیمی
مواد لازم: تخم مرغ 2 عدد بزرگ کره یک قاشق غذا خوری اسفناج یک فنجان خرد شده گوجه فرنگی خرد شده یک سوم فنجان نمک یک هشتم قاشق چای خوری پنیر سوئیسی یک سوم فنجان خرد شده فلفل یک هشتم چای خوری املت رژیمی طرز تهیه: 1. آب را با دو عدد تخم مرغ در یک غذا ساز ترکیب کنید. …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی اُلویه
موادلازم برای تهیه خمیر 3 پیمانه آرد 1 پیمانه آب ولرم 3 /1 پیمانه روغن 1 ق س خمیرمایه فوری 2 /1 ق م نمک 1 ق م شکر 1 عدد زرده تخم مرغ کمی شیر برای رقیق کردن زرده مواد لازم برای داخل قیف 250 گرم کلم برگ سفید خرد شده 150گرم کالباس خرد شده 3 عدد خیارشورخرد …
بیشتر بخوانید »رولت گوشت با طعم زرشک یک نوع غذای متفاوت ومجلسی که می توانید با گوشت چرخ کرده درست کنید،این غذا بخاطر داشتن گوشت و گردو بسیار مقوی است. استفاده گردو در کنار زرشک در این غذا طعم متفاوت و دلچسبی به آن می دهد. مواد لازم براي تهيه رولت: 500 گرم گوشت چرخكرده مخلوط 2 عدد پياز متوسط …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی قيمه تركي
مواد لازم برای 6 نفر 500 گرم گوشت قيمهاي 150 گرم خلال بادام 2عدد پياز بزرگ نمك، فلفل، دارچين و زردچوبه به مقدار لازم 2 /1 قچ سرپر زعفران ساييده شده 2قس آبغوره 1 قس رب گوجهفرنگي 2عدد تخممرغ روغن به مقدار لازم طرز تهیه: 1. ابتدا گوشت را به صورت قيمهاي خرد كنيد، بشوييدودر سبدی بگذارید تا آب …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پسته پلو با مرغ
مواد لازم براي 4 نفر 3 پيمانه برنج 8 تكه فيله مرغ 3 پيمانه مغز پسته 2 پيمانه شويد تازه يا خشك 2 عدد پياز متوسط 1 عدد سيب كوچك 2 عدد ساقه كرفس 2 عدد هويج كوچك نمك و فلفل به مقدار لازم روغن به مقدار لازم 3 ق س زعفران آبكرده 3 ق س زرشك طرز تهیه: …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی آش رشته ترش
مواد لازم برای 8 نفر 750 گرم نخود، لوبيا چيتي و عدس (معمولا مقدار عدس بايد بيشتر از نخود و لوبيا باشد) 1 كيلوگرم سبزي آش خرد شده 3 عدد پياز متوسط روغن مايع مخصوص سرخ كردني به مقدار لازم 200 گرم آلبالو خشك، قيسي، برگه زردآلو و آلو 750 گرم رشته مخصوص آش 1 ق س پودر نعنا …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی آجيل پلو
مواد لازم برای 4تا6 نفر 500 گرم برنج 500 گرم مرغ بدون استخوان 300 گرم برگه زردآلو 500 گرم برگه قيسي 200 گرم خلال بادام 200 گرم خلال پسته 300گرم زرشك 2عدد پيازمتوسط 1 ق چ زعفران سائيده شده كره به مقدار لازم نمك به مقدار لازم طرز تهیه: 1. ابتدا تكه هاي مرغ را بشوييد و داخل سبدي …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی كوكوي كدو سبز با شکر
مواد لازم 3 عدد كدوي متوسط 4 عدد تخممرغ 1 ق س آرد سفيد 2 ق س شكر نوك ق چ زعفران ساييده شده نوك ق چ دارچين نمك به مقدار لازم مقداري روغن براي سرخ كردن طرز تهیه: 1. كدوها را شسته و پس از پوست كندن، با رنده درشت رنده كنيد. كدوهاي رنده شده را در كاسه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پتیزا مکزیکیِ لوبیا
طرز تهیه ی : 1. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. 2. قالب را با فرچه مخصوص و با یک قاشق غذاخوری از روغن زیتون چرب کنید. 3. سه عدد نان تورتیلا را روی سینی قرار دهید و روی هرکدام یک چهارم فنجان پنیر بریزید و روی هر یک از نان ها یک نان …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی آبگوشت ذرت
مواد لازم: روغن زیتون 2 قاشق چای خوری پیاز یک عدد خرد شده استاک سبزیجات 4 فنجان کنسرو ذرت یک قوطی روغن کنجد یک دوم قاشق چای خوری موسیر 4 عدد نازک گشنیز خرد شده تازه به مقدار لازم برای سرو آبگوشت ذرت طرز تهیه: 1. روغن را در یک ماهی تابه بزرگ روی حرارت ملایم گرم کنید. 2. پیاز …
بیشتر بخوانید »