پیاز سوخاری فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. به مقدار کافی روغن داخل یک ماهیتابه نچسب بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید مواد اولیه : دوغ 3 فنجان پیاز 2 عدد (پیاز شیرین حلقه شده) آرد 330 گرم پودر پیاز 3 قاشق غذاخوری پودر سیر 3 قاشق غذاخوری نمک 1.5 قاشق چای خوری …
بیشتر بخوانید »غذاهای فرنگی
طرز تهیه ی کباب رنگی خوش طعم
کباب رنگی خوش طمع برای تهیه یك سیخ كباب رنگی به چه چیزهایی نیاز داریم ؟ مرغ ، هویج ، گوجه فرنگی ، و انواع فلفل دلمه های رنگی قرمز و زرد و سبز و نارنجی . چگونه بپزیم ؟ این مطلب را بخوانید . مواد لازم: فیله مرغ : چهار عدد هویج : دو عدد گوجهفرنگی مینیاتوری : …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی خوراک عدس قرمز هندی
خوراک عدس قرمز هندی اگر وقت برای درست کردن یک غذای زمانبر را ندارید ما به شما خوارک عدس قرمز هندی را پیشنهاد میکنیم با این غذای خوشمزه شما به سادگی میتوانید یک وعده غذایی سالم را امتحان کنید مواد لازم: ۲ فنجان دال عدس قرمز ۱ عدد پیاز بزرگ، خرد شده ۱ قاشق سوپخوری روغن نباتی ۲ …
بیشتر بخوانید »خورش کرفس را این بار کاملا متفاوت درست کنید
خورشت کرفس خورش کرفس یکی از غذاهای سنتی ایرانیان است که طرفداران بسیار زیادی دارد. برای ایجاد تنوع در غذاهای تان خورش کرفس را این بار متفاوت درست کنید. مواد لازم برای خورش کرفس : گوشت گوسفندی : 200 گرم کرفس خرد شده : 200 گرم لوبیا چیتی : 50گرم رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری ،نعنا خشک …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی باقلوای خانگی
طرز تهیه باقلوای خانگی باقلوا یکی از دسرهای خوشمزه ترکی است که طرفداران بسیاری هم دارد. البته برخی از انواع آن بسیار شیرین است و خوردن آنها اصلا دلچسب نیست. به همین دلیل، روش تهیه نوع خانگی آن را برایتان آموزش داده ایم. یکی از رازهای خوشمزگی باقلوا این است که در شیره خود به مدت یک شب تا صبح …
بیشتر بخوانید »شب عید با یه غذای بسیار لذیذ شنیسل ماهی
طرز تهیه شنيتسل ماهي برای شب عید مواد لازم : ـ ماهی ـ آرد ـ تخم مرغ ـ آرد سوخاری ـ روغن طرز تهیه : یکی دیگر از روش های سرخ ماهی به این صورت است که ماهی را ابتدا در آرد بغلتانید و بعد در تخم مرغ زده شده و سپس در آرد سوخاری وبعد از این مراحل در …
بیشتر بخوانید »یه شام خوشمزه با نینارول،با طعم دلچسب مرغ زعفرانی
نینارول؛ با طعم مرغ زعفرانی ابتدا فیلههای مرغ را به زعفران آغشته کرده و چهار ساعت با پیاز رنده شده داخل ظرف دربسته میگذاریم تا طعمدار شود. به فیلهها نمک و فلفل اضافه کرده، پیاز را از روی آنها پاک میکنیم به خردل آغشته کرده و روی تخته کار کمی میکوبیم. مواد لازم: فیله مرغ: 12 عدد خردل: دو …
بیشتر بخوانید »خورش سیر و انار یکی از چندین غذای محلی استان مازندران است. این خورش به صورت محلی فاقد زعفران است
خورش سیر و انار مخصوص مازندران مواد لازم: پودر موسیر: يك قاشق مرباخوری پودر سیر: يك قاشق مرباخوری سیر: 5حبه (بزرگ) نمک: به میزان لازم انار: 2 پیمانه (دان شده) رب انار: نصف پیمانه مرغ: يك کیلو پیاز: يك عدد (ریز) روغن کنجد: 4 قاشق سوپخوری زعفران: يك قاشق مرباخوری (اختیاری) طرز تهیه: 1. ابتدا مرغ را شسته و …
بیشتر بخوانید »آشپزی متفاوت با کوفته شوید باقلا
طرز تهیه «کوفته شوید باقلا» برنج: یک لیوان، شوید خرد شده: ۱۰۰ گرم، پیاز: ۲ عدد، تخممرغ: ۳ عدد، گوشت چرخ شده: ۳۵۰ گرم، زرد چوبه نمک و فلفل: به میزان لازم، باقلا: یک پیمانه، آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری، روغن: به میزان لازم. طرز تهیه: ابتدا برنج و باقلا را جداگانه نیمپز کرده و آبکش کنید. اگر از شوید خشک …
بیشتر بخوانید »اگر از مخلوط بادنجان با گوشت خوشتان میآید، این کتلت را امتحان کنی
آشنایی با روش تهیه کتلت گوشت و بادنجان مواد اولیه : گوشت چرخکرده: 250 گرم نخود: یک پیمانه گردو آسیاب شده: یک پیمانه جعفری و پیازچه ساطوری شده: نصف پیمانه بادنجان متوسط: دو عدد سیبزمینی بزرگ: دو عدد پیاز: دو عدد تخممرغ: یک عدد سیر رنده شده دو حبه زردچوبه: یک قاشق چایخوری دارچین: نصف قاشق چایخوری نمک، فلفل و …
بیشتر بخوانید »غذاهای مقوی و متفاوت مخصوص گیاهخوران
غذاهای محبوب گیاهخواران سینی یا ظرف مخصوص فر به ابعاد 30× 25 سانتی متر را چرب کرده یا داخل آن کاغذ روغنی قرار دهید و روی آن را چرب کنید.2- سیر و تره فرنگی را ریز خرد کنید و همراه با 30 گرم کره به مدت 5- 4 دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید تا تره فرنگی نرم شود …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کباب مرغ با آناناس
طرز پخت کباب مرغ با آناناس طرز پخت کباب مرغ با آناناس,برای پخت مرغ همیشه نمک را باید در ابتدای پخت یا در سُسی که مرغ را در آن می خوابانید اضافه کنید. با این کار، طعم مرغ بهتر می شود مواد لازم: زیره 1 قاشق چایخوری معادل 3 گرم گشنیز خرد شده 1 قاشق سوپخوری معادل 20 گرم …
بیشتر بخوانید »آشپزی ایرانی با کوفته شیرازی
دستور تهیه کوفته شیرازی مواد لازم : سبزی معطر نیم کیلو گوشت چرخ کرده 600 گرم لیه نصف پیمانه برنج گرده یا نیم دانه یک پیمانه نمک و فلفل و زردچوبه کمی پیاز داغ فراوان گردو دستور تهیه: لپه و برنج رو از قبل خیس کنین و لپه رو با آب بپزین و بعد روآبکش کنین. سبزی رو …
بیشتر بخوانید »بادمجان پلوی قزوینی رو حتمی امتحان کنید
بادمجان پلو، غذای محلی قزوینی بادمجانها را سرخ کرده و کنار میگذاریم. سپس با پیاز داغ، کمی گوجه فرنگی و گوشت تفت میدهیم مواد لازم: برنج : یک کیلوگرم بادمجان حلقه شده : یک کیلوگرم پیاز سرخ شده : یک پیمانه گوشت چرخ کرده : 500 گرم گوجه فرنگی حلقه شده : 2 پیمانه یا 5 عدد رب گوجه فرنگی …
بیشتر بخوانید »و این سری طعمی متفاوت از لاهیجان (فسنجان لوبیا و بادمجان)
غذای لاهيجانیها؛ فسنجان لوبيا و بادمجان فسنجان غذاي محبوب بيشتر ايرانيهاست اما اين مدل فسنجان را شايد تا حالا نخورده باشيد يا حتي اسمش به گوشتان ناآشنا باشد. اين مدل فسنجان يك غذاي خيلي قديمي لاهيجان است كه بيشتر مادر بزرگها طرز پختش را میدانند و جوانترها كمتر با نحوه پختش آشنا هستند مواد لازم 1 عدد سينه مرغ 2 …
بیشتر بخوانید »سالم ترین غذا را با خوراک گوشت کنجدی با سبزیجات معطر و گرم امتحان کنید
خوراک گوشت کنجدی با سبزیجات معطر و گرم خوراک گوشت کنجدی با سبزیجات معطر و گرم؛ یک غذای رژیمی خوشمزه و غنی از ویتامین …
بیشتر بخوانید »دستور طبخ بلدرچین با انگور
دستور طبخ بلدرچین با انگور ” بلدرچین و انگور یک غذای فرانسوی می باشد در این مطلب مواد اولیه و دستور طبخ بلدرچین با انگور را برایتان قرار داده ایم . مواد لازم برای بلدرچین با انگور 6 نفر بلدرچین درشت 6 عدد انگور درشت سفید 1 کیلوگرم کره 150 تا 200 گرم آرد ذرت 2 قاشق مرباخوری نان ورقه شده …
بیشتر بخوانید »بیف و کدو
800 گرم گوشت کبابی ++++یک عدد پیاز خرد شده ++++++نمک و فلفل +++++++یک قاشق چای خوری دارچین++++300 گرم سس گوجه فرنگی
بیشتر بخوانید »طرز تهیه غذای بلانکت قارچ با بال مرغ
بلانک قارچ با بال مرغ یک غذای فرنگی می باشد که در این مطلب طرز تهیه و مواد لازم برای پخت بلانکت قارچ و بال مرغ برای 6 نفر آورده شده است . در این غذا از سبزیجات مفیدی همچون هویج پیاز قارچ نعناع ترخون جعفری استفاده شده است این سبزیجات به همراه گوشت مرغ یاعث شده است بلانکت قارچ …
بیشتر بخوانید »