مواد لازم: بلدرچین : 2 عدد پیاز : یک عدد سیر : یک حبه کره : 50 گرم رزماری و زعفران : به میزان لازم آب لیمو ترش : یک قاشق سوپخوری آب پرتقال : یک و 1/2 پیمانه نشاسته ذرت : یک و 1/2 قاشق سوپخوری کره : 20 گرم هویج، جعفری، فلفل دلمهای : به میزان لازم …
بیشتر بخوانید »غذای محلی
طرز تهیه ی ترشی
يك ترشي معتدل ترشي زيتون و قارچ هم نوع كارخانهاي دارد، هم نوع خانگي. برای تهیه خانگی آن كافي است دو پيمانه قارچ ورقه شده و زيتون بدون هسته، يك پيمانه موسير، يك پيمانه سير، مقداري نمك، چهار عدد فلفل سبز، يك قاشق پودر كاري، چهار قاشق پودر انبه، پنج قاشق روغن زيتون و مقداري سركه را با يك …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی معجوني براي پوستهاي آسيب ديده
معجوني براي پوستهاي آسيب ديده مواد لازم براي تهيه يك ليوان اسموتي جهت شادابي و شفافيت بيشتر پوست: كيوي: سه عدد پودركاكائو: يك قاشق غذاخوري موز: دو عدد كوچك چاي نعناع: يك فنجان اسفناج: دو دسته كوچك بلوبري: سه تا چهار عدد طرز تهیه: 1. در مورد چاي نعناع بايد گفت که ميتوانيد از دو گزينه استفاده كنيد يا استفاده …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سوپ بوقلمون
مواد لازم: ۲ قاشق غذاخوری کره ۲ فنجان پیاز خرد شده ۱ فنجان کرفس خرد شده ۱ فنجان هویج خرد شده ۴ قاشق چایخوری پودر کاری زرد ۴ فنجان عصاره مرغ یا بوقلمون یک چهارم فنجان برنج سفید خام ۲ عدد سیب سبز (پوستش رو بکنین و هسته هاش رو دربیارین و در آخر خرد کنین) ۱ قاشق چایخوری نمک …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی اشکنه و انواع آن
در گذشته به دلیل این که زن و مرد هر دو با یکدیگر در مزرعه کار میکردند وقتی خسته از سر کار برمی گشتند زنان خانه دار این غذا را برای رفع گرسنگی درست میکردند. به این صورت که ابتدا روغن حیوانی را روی چراغ میگذاشتند تا داغ شود و بعد آب به آن اضافه و سپس کمی سبزی خشک …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی خورشت قلیه ماهی
مواد لازم: یک کیلو ( شوریده- سنگسر- هامور) ماهی پوست گرفته و پاک شده یک بوته سیر 300 گرم سبزی ( گشنیز و شنبلیله) یک بسته تمرهندی یک عدد متوسط پیاز به قدر دلخواه زردچوبه و نمک یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز یک قاشق غذا خوری و یا یک فنجان آب گوجه فرنگی رب گوجه فرنگی خورشت قلیه ماهی …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی رزهای قزل آلا
مواد لازم: فیله ماهی قزل آلا یا سالمون : 500 گرم آب پرتقال : 250 میلی لیتر سبزیجات معطر : به مقدار لازم نمک دریایی : به مقدار لازم پرتقال : 3 عدد رزهای قزل آلا طرز تهیه: 1. فیله قزل آلا را از قسمت طول به شکل ورقه های نازکی برش دهید. 2. آب پرتقال را با سبزیجات معطر …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی شربت زنجبیل برای لاته
مواد لازم: شکر 1/3 فنجان آب 1/3 فنجان وانیل نصف قاشق چایخوری شیره قند نصف قاشق چایخوری زنجبیل 1 و نیم قاشق چایخوری (آسیاب شده) دارچین 1/4 قاشق چایخوری میخک کمی (آسیاب شده) جوز کمی (آسیاب شده) نمک کمی طرز تهیه شربت زنجبیل برای لاته طرز تهیه: 1. در یک قابلمه ی کوچک آب و شکر را بریزید و روی …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ته چین میگو
مواد لازم: میگو : یک کیلو برنج : یک کیلو سیب زمینی : 5 عدد گوجه فرنگی : 2 عدد شوید، گردلیمو، روغن و پیاز : به مقدار لازم نمک : به میزان لازم ته چین میگو طرز تهیه ته چین میگو 1. میگوها را تمیز کرده ،شسته و می جوشانیم. 2. آنها را کنار گذاشته , سیب زمینی ها …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کیش مرغ و چیلی
تعداد: 10 نفر زمان تهیه: 30 دقیقه زمان پخت: یک ساعت و 30 دقیقه زمان سرد شدن: 40 دقیقه مواد لازم خمیر پای* 6 عدد تخممرغ بزرگ دو پیمانه ماست یونانی یک پیمانه شیر یک قاشق چایخوری پودر زیره سبز یک قاشق چایخوری پودر چیلی نصف قاشق چایخوری نمک نصف قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز دو پیمانه مرغ پخته و …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پیاز داغ فانتزی
پیاز داغ فانتزی تهیه کنید هم بزنید تا خلالها یکنواخت سرخ شوند. وقتی پیاز کمی رنگ طلایی به خود گرفت مقدار خیلی خیلی کمی زردچوبه اضافه کنید . ( زردچوبه علاوه بر خوشرنگ تر شدن پیاز باعث ترد شدن و بهتر سرخ شدن مواد هم میشود ) و قبل از رسیدن به رنگ مورد نظرتان حرارت را خاموش کنید …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سوشی چیکن رول
مواد لازم: برنج مخصوص سوشی: یک پیمانه آب: یکونیم پیمانه سرکه برنج: یکسوم پیمانه شکر: دو قاشق غذاخوری نمک: یکدوم قاشق چایخوری نوری (جلبک مخصوص سوشی): یک ورق مایونز: دو قاشق غذاخوری فیله مرغ بزرگ: دو عدد هویج پخته خلالی خردل، ادویه مخصوص مرغ و پودر روش تهیه: 1. ابتدا برنج را با آب دو تا سه ساعت خیس میکنیم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تهديگ كدو حلوايي
چي لازم دارم؟ برنج: سه پيمانه كدو حلوايي: 10 برش روغن كنجد: چهار قاشق غذاخوري نمك، شكر و زعفران: به مقدار لازم چطور بپزم؟ 1. برنج را با نمك و كمي روغن نيمپز و آبكش كنيد. 2. كدو حلوايي را با قطر دو سانتيمتر يا حتي بيشتر برش دهيد.كف قابلمه را روغن كنجد بريزيد و کدوها را كف قابلمه بچينيد …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تهچين بال مرغ
چي لازم دارم؟ برنج: سه پيمانه بال مرغ: 10 عدد ماست شيرين: سه قاشق سوپخوري تخممرغ: پنج عدد زعفران دمكرده: سه قاشق سوپخوري پودر گل سرخ، دارچين و گلاب: به مقدار لازم روغن مايع: يك پيمانه چطور بپزم؟ 1. اول برنج را دم كنيد. بالهاي مرغ را با پياز، نمك، فلفل، روغن و زعفران مزهدار كنيد و اجازه دهيد دو …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تهچين گوشت و سبزيجات
چي لازم دارم؟ گوشت: 250 گرم برنج: سه پيمانه سبزي خرد و ريز شده (تره، جعفري و شويد): سه پيمانه قارچ: 200 گرم تخممرغ: پنج عدد فلفلدلمهاي رنگي: یک عدد ماست چكيده پرچرب: یک ليوان زعفران دمكرده: یک قاشق مرباخوري چطور بپزم؟ 1. گوشت خرد شده را با پياز، كمي نمك و فلفل كاملا بپزيد، طوري كه يك استكان كوچك …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تهچين همداني
چي لازم دارم؟ سينه مرغ پخته و ريششده: سه عدد بادنجان حلقهاي سرخشده: سه عدد زرده تخممرغ: سه عدد گوجهفرنگي: يك عدد برنج پخته آبكش شده: سه پيمانه زعفران دمكرده: هرچه بيشتر بهتر روغن مايع: 100 گرم ماست: 200 گرم نمك، فلفل، زردچوبه و كره: به مقدار لازم زرشك، خلال بادام و خلال پسته خيس خورده: به مقدار لازم چطور …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی میگو پلوی اسپانیایی
مواد لازم: روغن : 2 قاشق سوپخوری پیاز : یک عدد ساقه کرفس : 2 عدد سیر : 2 حبه فلفل قرمز : یک قاشق چایخوری برگ بو : 2 عدد آویشن : یک قاشق چایخوری گوجه فرنگی : 4 عدد آب مرغ : 3 پیمانه رب گوجه فرنگی : یک قاشق سوپخوری برنج : یک و 1/2 پیمانه فیله …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تهچين گوشت و لبو
چي لازم دارم؟ ماست چكيده: یک ليوان تخممرغ: سه عدد لبو: چهار الي پنج عدد متوسط برنج: پنج پيمانه آب لبو: نصف پيمانه روغن كنجد و كره: به مقدار لازم زعفران دمشده: به مقدار لازم فيله مرغ: به تعداد نفرات پياز داغ: به مقدار لازم چطور بپزم؟ 1. لبو را بپزيد و به اندازه يك ليوان آب ته آن نگه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تهديگ آردي با طعم جوجه
چي لازم دارم؟ آرد: دو قاشق غذاخوري ماست: سه قاشق غذاخوري تخممرغ: يك عدد پودر سير: به مقدار لازم قرص آماده سوپ يا عصاره گوشت مرغ: يك عدد زعفران دمكرده: يك قاشق غذاخوري روغن مايع: يك قاشق غذاخوري برنج آبكش شده: سه پيمانه چطور بپزم؟ 1. برنج را نيمپز و بعد آبكش كنيد. هنگام دم كردن برنج، قابلمه را گرم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تهديگ بادنجان و كدوی رندهشده
تهديگ بادنجان و كدوی رندهشده چي لازم دارم؟ بادنجان رندهشده درشت: يك عدد كدوي رندهشده درشت: يك عدد زعفران: به مقدار لازم روغن كنجد: چهار قاشق غذاخوري پودر سير، نمك و فلفل: به مقدار لازم چطور بپزم؟ 1. برنج را با كمي نمك و روغن نيمپز و بعد آبكش كنيد. بادنجانها را پوست بگيريد و نيم ساعت آن …
بیشتر بخوانید »