مواد لازم: روغن : 2 قاشق سوپخوری پیاز : یک عدد ساقه کرفس : 2 عدد سیر : 2 حبه فلفل قرمز : یک قاشق چایخوری برگ بو : 2 عدد آویشن : یک قاشق چایخوری گوجه فرنگی : 4 عدد آب مرغ : 3 پیمانه رب گوجه فرنگی : یک قاشق سوپخوری برنج : یک و 1/2 پیمانه فیله …
بیشتر بخوانید »آشپزی
طرز تهیه ی تهچين گوشت و لبو
چي لازم دارم؟ ماست چكيده: یک ليوان تخممرغ: سه عدد لبو: چهار الي پنج عدد متوسط برنج: پنج پيمانه آب لبو: نصف پيمانه روغن كنجد و كره: به مقدار لازم زعفران دمشده: به مقدار لازم فيله مرغ: به تعداد نفرات پياز داغ: به مقدار لازم چطور بپزم؟ 1. لبو را بپزيد و به اندازه يك ليوان آب ته آن نگه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تهديگ آردي با طعم جوجه
چي لازم دارم؟ آرد: دو قاشق غذاخوري ماست: سه قاشق غذاخوري تخممرغ: يك عدد پودر سير: به مقدار لازم قرص آماده سوپ يا عصاره گوشت مرغ: يك عدد زعفران دمكرده: يك قاشق غذاخوري روغن مايع: يك قاشق غذاخوري برنج آبكش شده: سه پيمانه چطور بپزم؟ 1. برنج را نيمپز و بعد آبكش كنيد. هنگام دم كردن برنج، قابلمه را گرم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تهديگ بادنجان و كدوی رندهشده
تهديگ بادنجان و كدوی رندهشده چي لازم دارم؟ بادنجان رندهشده درشت: يك عدد كدوي رندهشده درشت: يك عدد زعفران: به مقدار لازم روغن كنجد: چهار قاشق غذاخوري پودر سير، نمك و فلفل: به مقدار لازم چطور بپزم؟ 1. برنج را با كمي نمك و روغن نيمپز و بعد آبكش كنيد. بادنجانها را پوست بگيريد و نيم ساعت آن …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی شیرینی کشمشی با طعم پرتقال
مواد اولیه: آرد: 2 و نیم فنجان آب پرتقال: 2 قاشق سوپخوری (تازه) نمک: نصف قاشق چایخوری جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری وانیل: نصف قاشق چایخوری پوست پرتقال: يك قاشق چایخوری (رنده شده) تخم مرغ: يك عدد شکر قهوهای: يك فنجان شکر: يك فنجان کره: يك فنجان (نرم شده) شکلات سفید: يك فنجان (چیپسی) کرنبری: يك فنجان (خشک شده،جایگزین آلبالو …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی میرزا کدوی شمالی
مواد لازم: كدو سبز: نیم كیلو تخم مرغ: 2 عدد سیر: يك بوته روغن: به میزان لازم زردچوبه: يك قاشق چایخوری نمك: به میزان لازم فلفل: به میزان لازم آشنایی با روش تهیه میرزا کدو – غذای محلی شمالیها طرز تهیه: 1. ابتدا كدوها را خوب شسته، سپس لایه بسیار نازكی از پوست آنها را گرفته و به صورت درشت …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کیش پانسیتای و اسفناج
تعداد: 10 نفر زمان تهیه: یک ساعت زمان پخت: یک ساعت و 30 دقیقه زمان استراحت: 40 دقیقه مواد لازم خمیر ماکارونی* 225 گرم ژامبون گوشت دو عدد پیاز درشت خلالی نصف قاشق چایخوری پودر آویشن نصف پیمانه گوجهفرنگی خشک و خرد شده 4 پیمانه برگ اسفناج ریز 225 گرم پنیر رنده شده 6 عدد تخممرغ دو پیمانه ماست یونانی …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ته دیگ مرغ
طرز تهیه: سینه مرغ یا ران مرغ : 2 عدد فیله مرغ : 250 گرم برنج : 700 گرم نخود آبگوشتی : 200 گرم استاک مرغ : 500 گرم پیاز بزرگ : 2 عدد ادویه مخلوط : یک قاشق غذاخوری روغن و نمک : به میزان لازم ته دیگ مرغ طرز تهیه ته دیگ مرغ: 1. سینه مرغ را تمیز …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی فيله ماهي تيلاپيا سوخاري
مواد لازم براي 4 نفر: ماهي تيلاپيا: چهار عدد ليموي تازه: يك عدد بزرگ آرد سفيد گندم: دو پيمانه آرد سوخاري: دو پيمانه تخممرغ: دو عدد نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم سيبزميني بزرگ: يك عدد فلفل قرمز و نمك: به ميزان لازم شويد خشك: يك قاشق غذاخوري روغن زيتون: يك قاشق غذاخوري روش تهیه: 1. ماهيها را …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ته چین گوشت و سیب زمینی
مواد لازم: برنج : 4 پیمانه یا 600 گرم گوشت راسته و یا مغز ران : 40 تا 500 گرم سیب زمینی : 2 عدد کره : 30 گرم روغن، زعفران و نمک : به مقدار لازم ته چین گوشت و سیب زمینی طرز تهیه ته چین فوق العاده خوشمزه و آسان: 1. ابتدا گوشت را به صورت ورقه های …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی كوكی بلوط
كوكی بلوط تمامي مواد را داخل كاسهاي گود ميريزيم و همه را با هم ورز ميدهيم تا خمير يكدستي حاصل شود. كوكی بلوط مواد لازم: آرد: 425 گرم پودر شكر: 140 گرم زرده تخممرغ: يك عدد عرق بهار نارنج: چهار قاشق غذاخوري كره: 275 گرم پودر بلوط يا فندق: 50 گرم روش تهيه بيسكويت: . – تمامي مواد را …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی قیمه پیچاق
مواد لازم: خلال بادام : 150 گرم گوشت ریز خرد شده : 500 گرم پیاز داغ : یک پیمانه آبغوره : 1/2 پیمانه تخم مرغ : 3 عدد نمک، فلفل، زعفران و زردچوبه : به مقدار لازم رب : یک قاشق مرباخوری قیمه پیچاق، خورشت محلی اردبیل طرز تهیه: 1. گوشت را با روغن تفت میدهیم ، رب را اضافه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پستو با خامه
لينگوييني پاستوآلفریک جنوا يكي از بزرگترين شهرهاي اروپايي در كرانه شمالي درياي مديترانه و درياي ليگوريا – در نزديكي مرز با فرانسه- است. لينگوييني پاستاي خاص اين منطقه است كه به نام ترنته يا باوته هم ناميده ميشود. اين پاستا هم با آرد سبوسدار و هم بدون آن با همراهي تخممرغ و آب تهيه ميشود. لينگوييني يك شكل و فرم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سالاد تایلندی با سس بادام زمینی
مواد لازم: کاهو پیچ …. 1 عدد هویج بزرگ …. 1 عدد سینه مرغ …. 1 عدد پیاز …. 1 عدد جوانه گندم …. 1 پیمانه مواد لازم برای سس : کره بادام زمینی …. 1 پیمانه سویا سس …. 2 ق غ سرکه سفید …. 3 ق غ روغن کانولا یا زیتون …. 4 ق غ شکر …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کیک زنجبیلی
مواد لازم: آرد: 360 گرم تخممرغ: 4عدد کره: 250 گرم شیر: یک لیوان عسل: دو قاشق سوپخوری وانیل: نصف قاشق چایخوری بیکینگپودر: دو قاشق چایخوری شکر: 225 گرم پودر زنجبیل: یک قاشق چایخوری روش تهیه: 1. آماده کردن این کیک کار بسیار سادهای است. ابتدا آرد و شکر را داخل کاسهای گود که بهتر است کاسه همزن باشد میریزیم سپس …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی چيكن ونیزی
مواد لازم: فيله مرغ: ۵۰۰ گرم قارچ: پنج عدد گوجه فرنگي بزرگ: دو عدد آرتيشو: به مقدار لازم سير: یک بوته كوچك فلفل دلمهاي: یک عدد متوسط روغن زيتون: سه قاشق غذاخوري فلفل و نمك: به ميزان لازم خامه: دو قاشق غذاخوري سس خردل: دو قاشق غذاخوري برگ بو: یک يا دو برگ روش تهیه: 1. همزمان يك بوته …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پیتزا لقمه بادمجانی
مواد لازم: پودر سیر: 2 قاشق مرباخوری فلفل دلمهای: يك عدد نمک: به میزان لازم ریحان: به میزان لازم آویشن: به میزان لازم روغن زیتون: يك قاشق غذاخوری سس مایونز: يك قاشق غذاخوری پنیر پیتزا: به میزان لازم سیر: 3حبه بادمجان: 2عدد گوجهفرنگی: 3عدد (سفت) پنیر پارمزان: به میزان لازم (اختیاری) پیتزا لقمه بادمجانی فوق العاده طرز تهیه: روش اول: …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی لازانیا
1. میزان مایه لازانیا کم باشد. ( منظورم از مایه گوشت، مرغ یا سبزیجات است ) 2. مایه لازانیا کم چرب باشد. حتی اگر از گوشت چرخکرده گوسفندی استفاده میکنید، بدون چربی باشد، چون اگر گوشتتان چرب باشد، لازانیای شما به دلیل ترکیب با مواد دیگر بوی چربی دنبه خواهد گرفت. 3. پیاز استفاده شده در لازانیا ( برای گرفتن …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تارت انگلیسی
مواد لازم: آرد: 650 گرم شكر: 175 گرم شير: يك ليوان (250 ميليليتر) پودر خميرترش: 45 گرم كشمش سياه پلويي: 200 گرم تكههاي ريز مرباي پوست پرتقال: 150 گرم كره: 200 گرم تخممرغ: دو عدد زرده تخممرغ: يك عدد مربا : 150 گرم روش تهیه: 1. ابتدا آرد را داخل كاسهاي ريخته ميان آرد را گود ميكنيم، سپس پودر خمير …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی آبگوشت خالص
چطور آبگوشت خالص درست کنیم؟ درست کردن آب گوشت خالص و بدون چربی، روش خاص خودش را دارد که در ادامه برایتان توضیح داده ایم. با ما همراه باشید. مواد لازم 2 تا 2.5 کیلوگرم گوشت با استخوان (قلم باشد بهتر است) – گوشتی که چربی و مغز استخوان داشته باشد مناسب تر است زیرا موجب ژلاتینی شدن آبگوشت می …
بیشتر بخوانید »