مواد اولیه: آرد: 3 پیمانه (مخصوص نان) كره: 100گرم سوسیس: 10عدد ماست: يك پیمانه بیكینگ پودر: 2 قاشق مرباخوری نمك: نصف قاشق چایخوری شكر: 2 قاشق مرباخوری سیاه دانه: به میزان لازم زرده تخممرغ: يك عدد طرز تهیه رولت سوسیس طرز تهیه: 1. ابتدا کره را روی حرارت ذوب كرده و ماست را به آن اضافه کرده و مخلوط كنید، …
بیشتر بخوانید »آشپزی
راه هایی برای خوش طعم شدن گوشت
1) بهتر است قبل از فریز کردن گوشت آن را خوب بشویید و بعد خشک کنید.در این صورت به راحتی گوشت و شیره آن که در اثر سرما از گوشت خارج شده را بپزید. 2) قبل از فریز کردن گوشت آن را مزه دار کنید.بهتر است گوشت را 3تا4ساعت داخل کمی سرکه،برگ بو،زعفران،سیر و پیاز رنده شده بخوابانید و بعد …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سوپ گندم
مواد لازم: گندم: یك پیمانه جعفری: سه پیمانه، خرد شده پیاز: یك عدد هویج: یك عدد نمك، فلفل، زنجبیل و زردچوبه: به مقدار لازم روش تهیه 1. مدت 24 ساعت گندم را خیس كنید. بعد آن را در ظرفی بریزید و آب را اضافه كنید. ادویهها را هم میتوانید در این مرحله اضافه كنید و ظرف را روی حرارت …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی خورش فسنجان
مواد لازم: گردو: 500 گرم گوشت چرخ كرده: 300 گرم پیاز: یک عدد دارچین: سه قاشق چایخوری رب انار: پنج قاشق غذاخوری شكر: دو قاشق غذاخوری روش تهیه 1. پیاز را ریز رنده كنید و با گوشت چرخكرده، نمك، فلفل و یك قاشق چایخوری دارچین مخلوط كنید تا مواد چسبندگی مناسبی پیدا كنند. 2. حالا با دست كوفتههای كوچكی …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی حلیم نخودی
مواد لازم: گندم پوست كنده: یك لیوان و نیم نخود: یك دوم لیوان گوشت گوسفند سردست: 400 گرم نمك: یك پنجم قاشق چایخوری پیاز متوسط: دو عدد آب گوشت: دو لیوان دارچین: به مقدار لازم شكر: به مقدار لازم كره: چهار قاشق سوپخوری روش تهیه 1. نخود را 24 ساعت قبل از پخت خیس كنید. گندم را 24 …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی آش، شله قلمكار
مواد لازم: گوشت بدون استخوان: نیم كیلوگرم نخود، لوبیا چیتی، ماش، عدس، لوبیا چشمبلبلی و برنج: هركدام یك فنجان سبزی آش (جعفری، گشنیز، اسفناج، تره، ترخون و مرزه): بهمیزان لازم پیازع داغ: به مقدار لازم نمك، فلفل، زردچوبه، روغن و نعناع داغ: به مقدار لازم روش تهیه 1. شب قبل حبوبات را خیس كنید. بعد از آنكه گوشت و …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کیک برای تزئین و رولت
مواد لازم: بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری کرم تارتار یک چهارم قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ 4 عدد نمک یک چهارم قاشق چایخوری وانیل یک هشتم قاشق چایخوری روغن مایع یک چهارم پیمانه زرده تخم مرغ 3 عدد شکر 1 پیمانه آب جوش 90 میلی لیتر پودر کاکائو یک سوم پیمانه آرد 1 پیمانه طرز تهیه سبکترین کیک برای …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی چلو ماهیچه
مواد لازم: گوشت ماهیچه گوسفندی: نیم كیلو پیاز: دو عدد نمك و فلفل و دارچین: به مقدار لازم روش تهیه 1. پیازها را خلالی خرد كنید و در روغن تفت دهید. 2. حالا گوشت ماهیچه را كف قابلمه روی پیازها بگذارید. در قابلمه را بگذارید و پنج دقیقه با شعله ملایم گوشت را تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد. …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی میگو پفكی
مواد لازم: میگو: 400 گرم سیر له شده: دو حبه زعفران و آرد: به میزان لازم ماءالشعیر: نصف پیمانه بیكینگ پودر: یك قاشق چایخوری روغن مایع: دو قاشق غذاخوری نمك و فلفل: به میزان لازم روش تهیه 1. میگو را پاك كرده و كنار بگذارید. سیر، زعفران بیكینگپودر، ماءالشعیر، روغن مایع، نمك و فلفل را مخلوط كرده، آرد را …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی خاگینه
مواد لازم: تخممرغ: دو عدد شیر پاستوریزه: چهار قاشق غذاخوری آرد گندم: نصف پیمانه بیكینگ پودر: نصف قاشق چایخوری زعفران ساییده شده: یك چهارم قاشق چایخوری روغن مایع مخصوص سرخ كردنی: به مقدار لازم دارچین: یك دوم قاشق غذاخوری پودر گلمحمدی: یك دوم قاشق چایخوری پودر هل: یك دوم قاشق چایخوری پودر زنجبیل: یك دوم قاشق چایخوری پودر پسته: یك …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی هویج پلو
هویج پلو؛ مخصوص زمستان هویج پلو و كلم پلو هم ازجمله غذاهای مناسب برای فصل سرما هستند چون هویج جزء خوراكیهای گرم و تر است. بهتر است به این غذا دارچین هم اضافه كنید. این غذا ازجمله غذاهای رژیم غذایی استاندارد بوده و برای بیشتر افراد مناسب است. مواد لازم: هویج: یك كیلوگرم برنج: یك كیلوگرم شكر: 200 …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تهچین
مواد لازم: سینه مرغ پخته و خرد شده: چهار عدد زرده تخممرغ: چهار عدد ماست سفت و چكیده: چهار پیمانه برنج: پنجونیم پیمانه كره آب كرده: پنج قاشق غذاخوری روغن مایع: یك پیمانه نمك و زعفران: به مقدار لازم آب مرغ: یك پیمانه روش تهیه 1. بعد از خیس كردن برنج، آب مرغ را به آن اضافه كرده و …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی چیکن استریپس
مواد لازم: نیمه سینه مرغ بدون پوست 4 عدد آرد 1/2 فنجان آویشن خشک 1 قاشق چای خوری فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری نمک و فلفل تخم مرغ 2 عدد بزرگ کورن فلکس دانه درشت 6 فنجان کره آب شده 3 قاشق غذاخوری چیکن استریپس طرز تهیه: 1. در ظرفی کم عمق آرد،آویشن،نمک و فلفل وفلفل قرمز را مخلوط …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی شیک توت فرنگی چند لایه
مواد لازم: توت فرنگی 450 گرم (برش های درشت) بستنی وانیلی 4 فنجان شیر 3/4 فنجان طرز تهیه شیک توت فرنگی چند لایه طرز تهیه: 1. توت فرنگی ها را داخل مخلوط کن بریزید. به مدت 1 دقیقه با سرعت زیاد مخلوط کنید تا نرم و یکدست شود. هر از گاهی دستگاه را متوقف کنید و هم بزنید. پوره را …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی باقلوای چیلی
باقلوای چیلی مواد لازم: خمیر یوفكا مخصوص باقلوا: یك بسته پنیر لبنه: 100 گرم كرم پاتی سیر: 100 گرم مغز گردو، بادام و پسته: از هر كدام 75 گرم كره: 200 گرم روغن مایع: چهار قاشق غذاخوری هل، دارچین، زنجبیل و فلفل چیلی: به میزان لازم شكر: 500 گرم آب: 300 میلی لیتر گلوكز: 2 قاشق غذاخوری پودر هل: دو …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی چای ترش
مواد لازم: چای ترش (گلهای خشک گیاه هایبیسکس – Hibiscus) شما که فشار خون بالایی دارید، چای ترش دم کنید! طرز تهیه: 1. یک قاشق چایخوری از این گیاه را درقوری بریزید. سپس روی آن آب جوش ریخته و 5 دقیقه صبر کنید تا چای دم بکشد. 2. اگر قوری شما فیلتر ندارد، چای را از صافی رد کنید. 3. …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کوفته تبریزی
مواد لازم: مغز ران گوساله چرخ کرده ….. 750 گرم ران مرغ بدون استخوان …. 100 گرم لپه پخته شده و چرخ کرده …. 300 گرم سبزی خرد شده …. 500 گرم شوید … 100 / تره … 200 / مرزه … 100/ ترخون … 50 / ریحان … 50 سیب زمینی پخته و چرخ کرده …. 1 عدد برنج …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کیش گلابی کاراملی و بلوچیز
تعداد: 10 نفر زمان تهیه: 30 دقیقه زمان پخت: یک ساعت و 45 دقیقه زمان استراحت: 30 دقیقه مواد لازم خمیر آماده شیرینی 3 عدد گلابی سفت و متوسط دو قاشق غذاخوری کره یک قاشق غذاخوری شکر نصف پیمانه بلوچیز 6 عدد تخم مرغ درشت دو پیمانه ماست یونانی یک پیمانه شیر نصف قاشق چایخوری نمک 1/4 قاشق چایخوری فلفل …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی زرشک پلو با مرغ مجلسی
مواد اولیه: آبلیمو (تازه) 4 قاشق غذاخوری برنج 6 پیمانه زرشک 1 و نیم تا 3 پیمانه گلاب به میزان لازم شکر (بستگی به ذائقه) 1تا5قاشق غذاخوری خلال بادام به میزان لازم زردچوبه 2قاشق چایخوری برگ بو 5 عدد پوست پرتقال 1 عدد خلال پسته به میزان لازم زعفران (هر چه بیشتر بهتر) به میزان لازم(حدودا 1پیمانه) مرغ 1 عدد …
بیشتر بخوانید »گرفتن تلخی پوست پرتقال
مواد اولیه : پوست پرتقال به میزان لازم گلاب به میزان لازم شكر به میزان لازم هل به میزان لازم گرفتن تلخی پوست پرتقال طرز تهیه: 1. ابتدا پوست پرتقال را به وسیله رنده یا چاقو جدا كنید و تمام سعی خود را به كار بگیرید تا قسمتهای سفید كاملا جدا شود چون باعث تلخی پوست پرتقال همین بخشهای سفید …
بیشتر بخوانید »