مواد لازم: فیله ماهی تیلاپیا : 4 عدد پنیر رنده شده پارمسان : 3/4 فنجان فلفل قرمز : 2 قاشق چایخوری جعفری تازه خرد شده : یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم ماهی تیلاپیا با پنیر پارمسان طرز تهیه: 1. فر را از پیش روی حرارت 400 درجه فارنهایت گرم میکنیم (200 درجه سانتیگراد). 2. …
بیشتر بخوانید »آشپزی
طرز تهیه ی كيك عسل
مواد لازم: شكر قهوهاي: 120 گرم كره: 200 گرم عسل: 225 گرم آرد: 275 گرم تخممرغ: چهار عدد بيكينگ پودر: دو قاشق چايخوري روش تهیه: 1. روش تهيه اين كيك كار بسيار سادهاي است. ابتدا كره، عسل و شكر را روي حرارت ملايم قرار ميدهيم تا يكي، دو جوش بخورد. سپس مواد را از روي حرارت برميداريم و كنار ميگذاريم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی معجون کیوی و عسل
مواد لازم 2 عدد موز 3 عدد کیوی 4 ق س خامه یا بستنی 50 گرم بیسکوییت 2 ق س کنجد 2 ق س عسل 50 گرم گردو 1- موزها را به صورت حلقه ای برش دهید. کیوی ها را پوست بگیرید و آنها را هم به صورلت حلقه ای خرد کنید. 2- بیسکوییت ها را کمی خرد کنید. گردوها …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی اسموتی کیوی
مواد لازم 2 عدد کیوی 1 عدد موز کوچک 1 پیمانه برگ اسفناج 1.2 پیمانه ماست 2 ق س دانه کتان 1 عدد سیب 1 ق چ عسل 12-10 تکه یخ 1- ابتدا موز را پوست بگیرید، سپس آن را خرد کنید و کنار بگذارید. کیوی ها را بشویید، سپس پوست آنها را گرفته و آنها را خرد کنید سپس …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی موهیتوی کیوی
مواد لازم 2 عدد کیوی 2 عدد لیموترش 4 عدد ساقه نعناع 1 عدد انار به میزان لازم یخ خردشده 1 ق چ عسل به میزان لازم نوشابه بدون رنگ 1- ابتدا پوست لیموها را با چاقو جداکنید. سپس آنها را به صورت تکه های کوچک خرد کنید. کیوی ها را هم پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید. 2- برگ …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی مافین کیوی
مواد لازم 2 عدد کیوی 1.2 و 1 پیمانه آرد 1 ق چ نمک بیکینگ پودر 1.4 ق چ نمک 1.4 پیمانه شیر 1 ق چ پودر وانیل 1.2 پیمانه کره 3.4 پیمانه شکر 1 عدد تخم مرغ، 2 سفید تخم مرغ مواد لازم برای رویه 1 عدد کیوی 1.2 پیمانه کره 1.2 ق چ وانیل 3.4 پیمانه شکر دانه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی موس شيرعسلی كاراملی
مواد لازم: خامه فرمگرفته: 500 گرم شيرعسلي كاراملي: يك قوطي عسل: سه قاشق غذاخوري سرلاك گندم و عسل: سه قاشق غذاخوري زرده تخممرغ: شش عدد وانيل: يك قاشق چايخوري ژلاتين: هشت ورق سيروپ كارامل: 150 ميليليتر روش تهيه: 1. ابتدا زردههاي تخممرغ، شكر و وانيل را ميزنيم تا پف كنند، سپس عسل و شير عسلي را به آن اضافه كرده …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ناپلئون تره و پیازچه
موادلازم: خمیر هزارلا: 100 گرم تره خرد شده: 50 گرم پیازچه ریز شده: 50 گرم سیبزمینی پخته شده: 300 گرم لوبیاچیتی پخته شده: 200 گرم سس مایونز: نصف لیوان خردل: نصف لیوان سس کاری: یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل: به میزان لازم ریحان تازه یا خشک: دو قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه: سه قاشق غذاخوری خیارشور ریز شده: 150 …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سالاد لوبیاچیتی
مواد لازم یک دوم پیمانه لوبیاچیتی 4 پیمانه آب 4 عدد ورقه شده قارچ 2 قاشق سوپخوری کره دو عدد ذرت تزئینی 2 قاشق سوپخوری گردو خرد شده یک ساقه کرفس خرد شده نمک و فلفل به مقدار لازم فلفلکبابی سبز و قرمز خرد شده (یک عدد از هر کدام) یک سوم پیمانه آبلیموترشتازه یک چهارم پیمانه روغن زیتون طرز …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سالاد بادام زمینی
مواد لازم 200 گرم پاستا شکلی 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 3 تا 5 قاشق سوپخوری سرکه نصف پیمانه خامه نصف پیمانه سس مایونز نمک 100 گرم دانه آفتابگردان 100 گرم بادام زمینی نمکی یک پیمانه گردو (خردشده 1 1/4 پیمانه خیارشور نگینی خردشده نصف قوطی کنسرو ذرت نصف قوطی کنسرو نخودسبز طرز تهیه 1. پاستا را در قابلمه ای …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سالاد کلم قرمز
مواد لازم یک کیلوگرم کدو حلوایی ریز شده 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون دو حبه سیر نازک حلقه شده 2 قاشق سوپ خوری مریم گلی تازه خرد شده فلفل سیاه نمک به مقدار لازم نصف پیمانه گردو خرد شده 8 برگ کلم قرمز 200 گرم پنیر لیقوان خرد شده 2 قاشق سوپخوری آب لیمو طرز تهیه 1. فر را با …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سـالاد پيـازچه
مواد لازم 200 گرم سيبزميني پخــته شده 100 گرم خيــارشور 200 گرم مرغ پخـته شده 100 گرم شـويد خـرد شده چهار عدد تخممرغ آبپز و رنده شده يك قاشق چايخوري پودر سير 50 گرم كره 100 گرم هويج پخته و نگيني خرد شده 100 گرم پيازچه نان تست به ميزان لازم برای سس ماست: يك پيمانه ماست كمچرب يك قاشق …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سالاد لوبیا چشم بلبلی
مواد لازم (۴ نفر) ۴۵۰ گرم لوبیا چشم بلبلی یک فنجان و نیم ذرت کنسرو شده نصف فنجان پیازچه خرد شده دو عدد فلفل دلمه سبز سه عدد گوجه فرنگی یک عدد آوو کادو نصف فنجان گشنیز یک چهارم فنجان برگ ریحان دو قاشق مرباخوری لیموترش یک قاشق مرباخوری روغن زیتون نصف قاشق مرباخوری شکر نمک و فلفل به میزان …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سالاد میگو
مواد لازم میگوی تمیز کرده 200 گرم نخود فرنگی پخته نصف فنجان تخم مرغ آب پز 3 عدد مغز کاهو یا کرفس خرد شده 2 فنجان گوجه فرنگی 2 عدد متوسط سس برنز یک فنجان طرز تهیه : 1. ظرف مناسبی را در نظر می گیریم و مغز کاهو یا کرفس خرد شده را در وسط ظرف قرار می دهیم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سالاد ژاردین یر
مواد لازم نخود فرنگی 500 گرم هویج 3 عدد سیب زمینی 3 عدد تخم مرغ 3 عدد سس مایونز 120 گرم طرز تهیه 1. نخود فرنگی ، هویج و سیب زمینی را در آبجوش پخته آنرا به قطعات ریز خرد کنید و سپس با مایونز و فلفل و نمک مخلوط کرده در ظرف سالاد ریخته تخم مرغ های پخته شده …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سالاد ۷ رنگ با تزیین گوجه فرنگی
مواد لازم سیبزمینی آب پز شده و نگینی خرد شده : ۲ عدد متوسط لوبیا چیتی پخته : یک پیمانه کالباس خرد شده : ۱۰۰ گرم پیازچه خرد شده : ۱۰۰ گرم کاهو : یک بوته گوجه فرنگی خرد شده : ۲ عدد تخممرغ آب پز شده : ۲ عدد لبو : یک عدد سرکه و روغن زیتون : یک …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سالاد یونانی با کدوسبز
مواد لازم کدوی رنده شده: ۲۵۰گرم نعناع خرد شده: یک قاشق غذاخوری شوید خرد شده: یک قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده: یک عدد پنیر فتا خرد شده: یک چهارم پیمانه آب نصف لیمو روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری سیر رنده شده: یک حبه نمک و فلفل: به اندازه کافی طرز تهیه 1. آب کدوی رنده شده را بگیرید. سپس با …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سالاد گوجه فرنگی کباب شده در فر
مواد لازم گوجه فرنگی مینیاتوری : ۱۲ عدد روغن زیتون : یک چهارم پیمانه سرکه بالزامیک : یک و نیم قاشق غذاخوری سیر رنده شده : ۲ عدد درشت شکر : ۲ قاشق مرباخوری نمک و فلفل : به اندازه کافی پنیر فتا : ۵۰۰ گرم سبزی ریحان : کمی طرز تهیه 1. فر را روی ۱۳۵درجه سانتی گراد تنظیم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سالاد باقلا
مواد لازم (۴ تا ۶ نفر) باقلای متوسط پوست گرفته شده – ۹۰۰گرم روغن زیتون – ۴قاشق غذاخوری گوجه فرنگی متوسط خرد شده – ۳ تا ۴ عدد سیر رنده شده – ۴ حبه پنیر فتای خرد شده – ۱۱۵گرم شوید تازه خرد شده – ۳ قاشق غذاخوری زیتون – یک پیمانه ادویه شامل (نمک و فلفل) – به مقدار …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ساتین پاریسی
مواد لازم: خمیر هزارلا: 500 گرم مواد لازم جهت تهیه کرم پاتیسیر کاراملی: شیر: 250 میلیلیتر آب سرد: 300 میلیلیتر شکر: 250 گرم اسانس کارامل: سه قطره زرده تخممرغ: 6 عدد آردگندم: 4 قاشق غذاخوری، معادل 100 گرم روش تهیه: 1. ابتدا خمیر را به قطر نیم سانتیمتر پهن میکنیم روی آن را با چنگال یا وسیله مخصوص مقدار زیادی …
بیشتر بخوانید »