مواد لازم برنج 1000 گرم باقلا 3000 گرم شوید یا شبت 1000 گرم گوشت سر دست گوسفند 750 گرم روغن 175 گرم زعفران 1 قاشق مرباخوری نمک قدری طرز تهیه : ابتدا برنج را به روش فوق خیس می کنیم : برنج را بدقت تمیز میکنیم با آب نیم گرم چند دفعه بدون اینکه زیاد چنگ بزنیم میشوئیم تا آب …
بیشتر بخوانید »آشپزی
طرز تهیه ی چلو ترکی
مواد لازم برنج : یک فنجان و نیم کره : 50 گرم نمک : به مقدار دلخواه جعفری خرد کرده : چند شاخه پیاز خرد کرده : یک عدد سیر کوبیده : دو پر مایه گوشت و یا آب گوشت : به اندازه لازم روش تهیه : برنج را در آب سرد چند بار بشوئید و هر بار که که شستید …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی شنگ پلو یا پلوی شنگ
مواد لازم برای 5 نفر: – برنج؛ 3 پیمانه – پیاز؛ یک عدد – گوشت قیمهای؛ نیم کیلوگرم – شنگ؛ نیم کیلوگرم – پودر زعفران؛ نوک قاشق چایخوری – زردچوبه؛ یک قاشق چایخوری – نمک؛ به مقدار لازم – روغن؛ به مقدار لازم برای سرخکردن طرز تهیه: 1 – ابتدا برنج را شسته و به همراه مقداری نمک در کاسهای …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پلو پرتقالی
مواد لازم برنج 250 گرم نمک قدری آب گوشت 0.7 لیتر پیاز 1 عدد گوجه فرنگی 350 گرم کره 75 گرم فلفل فرنگی شیرین 2 عدد طرز تهیه : برنج را همراه با پیاز خرد شده در 75 گرم کره سرخ کنید و گوجه فرنگی را که قبلا خرد نموده اید ، همراه با دو فلفل فرنگی شیرین خرد کرده …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سبزی پلو با ماهی
مواد لازم برای 4 نفر: برنج 4 پیمانه سبزی پلویی شامل تره فرنگی یا سیر تازه، جعفری، شوید، شنبلیله و گشنیز، از هر کدام 200 گرم ماهی شیر 1عدد متوسط آرد سفید 2 فنجان زردچوبه ودارچین به میزان لازم لیموترش 4 عدد روغن مایع نصف فنجان تمبر هندی یک بسته نمک و فلفل به مقدار خیلی کم پیاز یک عدد …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی میگو پلو
مواد لازم برنج 500 گرم میگو تاره 500 گرم رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری آب گوشت 1 فنجان کره 150 گرم آرد سفید 1 قاشق سوپخوری پودر کاری 1 قاشق سوپخوری خامه 150 گرم تخم مرغ پخته 4 عدد نمک قدری طرز تهیه : برنج را با 100 گرم روغن و کمی نمک بشکل کته ساده طبخ میکنیم بعد …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی دمی شیرازی
مواد لازم برنج= 4 پیمانه گوشت بی استخوان=250 گرم عدس=1 پیمانه کلم پیچ=250 گرم سبزی(تره،جعفری،گشنیز،کمی شنبلیله)=250 گرم روغن مایع= به مقدار لازم پیاز= 1 عدد نمک و زرد چوبه= به مقدار لازم کره یا روغن حیوانی= 3 قاشق غذاخوری طرز تهیه: برنج را پس از شستن خیس کنید .گوشت را قیمه ای درشت خرد کرده و همراه پیاز …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه قارچ پلو
مواد اولیه : ران مرغ : دو عدد فلفل دلمهای : یک عدد قارچ : 200 گرم روغن و زعفران : به میزان لازم زرشک و کره از هر کدام : 50 گرم برنج : دو پیمانه نمک و فلفل : به میزان لازم شکر : یک قاشق غذاخوری طرز تهیه : قارچها را شسته و نگینی خرد کنید و …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پلو گوشت با کباب تابه ای مرغ
آماده سازی : 90 دقیقه پخت : 60 دقیقه مواد لازم برای گوشت کبابی برای 4 نفر : گوشت کبابی به میزان لازم پیاز بزرگ خلال شده 2 عدد نمک و فلفل به میزان لازم کره 100 گرم زعفران به میزان لازم مواد لازم برای کباب تابه ای مرغ : نصف سینه مرغ 1 عدد پیاز رنده شده 1 عدد …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه لوبیا چشم بلبلی پلو
مواد لازم : ( برای 3 – 4 نفر ) لوبیا چشم بلبلی ریز : نصف پیمانه برنج : 3 پیمانه گوشت : 300 گرم رب : یک قاشق غذاخوری پیاز داغ یا پودر پیاز : مقداری روغن : به میزان لازم نمک و فلفل : به میزان لازم ادویه پلو : به میزان لازم ( زیره – دارچین – …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی نخود پلو
مواد لازم : نخود سبز پخته : 2 پیمانه شوید خشک : 1 پیمانه برنج : 2 پیمانه روغن، نمک و ادویه : به مقدار لازم روش تهیه : ایتداد نخود سبز را پخته و می گذاریم تا سرد شود. برنج را آبکش کرده و لابه لای برنج مانند لوبیا پلو ، ابتدا نخود سبز سپس ادویه، روغن، نمک و …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی دمی نخود با تن ماهی
مواد لازم: برنج 3 پیمانه نخود سبز 1 پیمانه آب به مقدار لازم پیاز داغ 3 قاشق غذاخوری سیر داغ (سرخ شده) 1 قاشق غذاخوری روغن یا کره به مقدار لازم طرز تهیه : ابتدا در ظرفی آب را جوش آورده نخودهای سبز و کمی نمک را در آن ریخته بدون اینکه در ظرف را بگذارید صبر کنید تا نخودها …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه قیمه پلو
آماده سازی : 60 دقیقه پخت : 30 دقیقه مواد لازم جهت تهیه قیمه پلو برای 4 نفر : رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری گوشت چرخ کرده 300 گرم یا 1 بسته لپه 1-2 پیمانه پیاز 1 عدد گرد لیمو 1-2 قاشق چای خوری سیب زمینی بزرگ 1 عدد زعفران آب کرده به میزان لازم ادویه (زردچوبه، دارچین، …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سبزی پلو با گوشت
مواد لازم برنج 1000 گرم تره فرنگی 200 گرم جعفری ساطوری شده 250 گرم شوید یا شبت 250 گرم شنبلیله 200 گرم گشنیز 100 گرم روغن 200 گرم زعفران 1 قاشق مرباخوری گوشت ماهیچه گوسفندی 750 گرم نمک قدری روش تهیه : برنج را قبلا خیس میکنیم سبزی را بدقت تمیز می نمائیم و میشوئیم داخل آبکش میریزیم تا آب …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کلم پلو
مواد لازم برای 8 نفر:- برنج، یک کیلوگرم – کلم قمری، 2 عدد متوسط – گوشت قیمهای، 750 گرم – پیاز، 2 عدد متوسط – نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران به میزان لازم – روغن به مقدار لازم طرز تهیه: 1 – ابتدا برنج را شسته و در مقدار لازم آب خیس کنید؛ سپس پیازها را بشویید و پس از …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ته چین آلبالو
مواد لازم برای 6 نفر: – برنج 4 پیمانه – زرده تخممرغ 4 عدد – ماست 5 قاشق سوپخوری – گوشت چرخکرده 300 گرم – پیاز یک عدد بزرگ – آلبالو 500 گرم – شکر 100 گرم (بسته به ذائقه) – کره 25 گرم – روغن مایع به مقدار لازم – نمک و فلفل به مقدار لازم – …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه شیرین پلو
مواد لازم (برای 4 نفر): برنج 5/0 کیلو مرغ 800 گرم کره 2 قاشق غذاخوری بادام 50 گرم پسته 50 گرم پوست پرتقال 100 گرم شکر 4 قاشق غذاخوری پیاز متوسط 2 عدد زعفران نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه: برنج را برای مدت 2 ساعت در آب خیس کنید. مرغ را بشویید و …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی عدس پلو با گوشت
مواد لازم برای 4 نفر: برنج: 3 پیمانه عدس: 1/5 پیمانه گوشت چرخ کرده: 800 گرم پیاز بزرگ: 2 عدد تخم مرغ: 1 عدد کشمش پلویی: 1 پیمانه پسته و خلال بادام: هر کدام 1/2 پیمانه زردچوبه: 1 قاشق غذا خوری چاشنی لیمو فلفل: به میزان دلخواه ادویه مخلوط: به میزان دلخواه ادویه دارچین: به میزان دلخواه کره: 100 گرم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پلو با میگو
مواد لازم برنج: یک کیلوگرم میگوی پاک کرده: ۵۰۰ گرم سبزی معطر (گشنیز، شنبلیله و شوید): ۵۰۰ گرم سیر: یک بوته بزرگ دارچین، فلفل، زردچوبه و ادویه: از هر کدامیک قاشق چایخوری پیاز: دو عدد بزرگ نمک: به میزان لازم ●طرز تهیه ابتدا میگوی پاک کرده و شسته را با یک عددپیاز بزرگ که خرد کردهایم تفت میدهیم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه قنبر پلو
مواد لازم : برنج ۴ پیمانه گوشت چرخ کرده مخلوط ۵۰۰ گرم مغز گردو ۱۰۰ گرم کشمش پلویی ۲۰۰ گرم رب انار ۴ قاشق سوپخوری شیره انگور ۲ قاشق سوپخوری پیاز ۱ عدد درشت آرد نخود چی ۵۰ گرم نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم طرز تهیه : گوشت چرخ کرده رو در یک کاسه بریزید, …
بیشتر بخوانید »