آخرین خبرها

آشپزی

دراین قسمت شما میتوانید با طرز تهیه انواع کیکها سوپها آشها و شرینیها آشنا شوید

طرز تهیه ی پودینگ نان صبحانه کدوحلوایی

365686 578 300x3001 300x205 - طرز تهیه ی پودینگ نان صبحانه کدوحلوایی

• تعداد: 6 نفر • زمان تهیه: 20 دقیقه • زمان پخت: 25 دقیقه در دمای 375 مواد لازم • روغن • دو عدد سفیده تخم مرغ • یک عدد تخم مرغ • نصف پیمانه پوره کدوحلوایی • نصف پیمانه شیر کم چرب • دو قاشق غذاخوری شیره افرا • نصف قاشق چایخوری پودر دارچین • 1/8 قاشق چایخوری نمک …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی کاپ‌کیک کدوحلوایی با پنیر ماسکارپونه

365685 159 300x3001 300x205 - طرز تهیه ی کاپ‌کیک کدوحلوایی با پنیر ماسکارپونه

  • تعداد: 12 عدد • زمان تهیه: 25 دقیقه • زمان پخت: 18 دقیقه مواد لازم • یک پیمانه آرد کامل • ¾ قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر • ¾ قاشق چایخوری جوش‌شیرین • ¾ قاشق چایخوری پودر دارچین • ¼ قاشق چایخوری نمک • 1/8 قاشق چایخوری پودر جوزهندی • 1/8 قاشق چایخوری پودر سیر • دو عدد تخم‌مرغ هم‌زده …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی کره کدوحلوایی

365684 178 300x3001 300x205 - طرز تهیه ی کره کدوحلوایی

مواد لازم • پوره کدو حلوایی • ¾ پیمانه آب سیب • دو قاشق چایخوری پودر زنجبیل • نصف قاشق چایخوری پودر میخک • 1.5 پیمانه شکر • دو قاشق چایخوری پودر دارچین • یک قاشق چایخوری پودر جوز هندی روش تهیه 1. براي پوره كردن، 30 دقيقه کدو را بپزید تا كاملا نرم و بافت آن باز شود و …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی کیک تیرامیسو کدو حلوایی

365683 695 223x3001 223x205 - طرز تهیه ی کیک تیرامیسو کدو حلوایی

  • تعداد: 12 نفر • زمان تهیه: 45 دقیقه • زمان پخت: 15 دقیقه در دمای 375 درجه فارنهایت • زمان خنک شدن: 3 ساعت مواد لازم 3 عدد تخم مرغ درشت ¾ پیمانه آرد کامل دو قاشق چایخوری پودر دارچین یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل نصف قاشق چایخوری نمک نصف قاشق چایخوری پودر …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی كوفته ريزه با سس گوجه و رزماري

365265 319 287x3001 287x205 - طرز تهیه ی كوفته ريزه با سس گوجه و رزماري

كوفته ريزه با سس گوجه و رزماري مواد لازم براي4 نفر: روغن زيتون بكر و بودار: 2قاشق‌سوپ‌خوري گوشت چرخ‌كرده بره: 450 گرم ( به‌صورت كوفته‌ريزه) پياز: 4 عدد، كاملا خردشده سير: 4 بوته، كاملا خردشده برگ رزماري: يك قاشق غذاخوري، ساطوري‌شده به علاوه مقداري برگ سالم براي تزئين غذا گوجه‌فرنگي: 800 گرم، ساطوري شده ماكاروني: 400 گرم، پخته‌شده روش تهیه: …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی گولاش با پودينگ سبزي

365275 502 300x2441 300x205 - طرز تهیه ی گولاش با پودينگ سبزي

گولاش با پودينگ سبزي مواد لازم براي 10 نفر: روغن زيتون بكر و بودار: 2 قاشق غذاخوري فيله بره: 5/1 كيلوگرم، باريك باريك بريده شود پياز: 2 عدد، نگيني خرد شود سير: 4 بوته، له‌شده پاپريكاي دودي: يك تا 2قاشق سوپ‌خوري عصاره گوشت گوساله: نيم ليتر گوجه‌فرنگي: 800 گرم، ساطوري‌شده فلفل: 3 عدد، خردشده مواد لازم براي پودينگ: آرد: 250 …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی قزل‌آلاي دامني

365289 422 300x2321 300x205 - طرز تهیه ی قزل‌آلاي دامني

قزل‌آلاي دامني مواد لازم براي 4 نفر: روغن زيتون: يك قاشق سوپ‌خوري فلفل دلمه‌اي با رنگ‌هاي مختلف، خرد شده: 3‌عدد پياز بزرگ ساطوري شده: يك عدد سيب‌زميني ريز، با پوست و دو نيم شده: 400‌گرم فلفل پاپريكاي دودي: 2 قاشق سوپ‌خوري سير خرد شده: 2 بوته پودر آويشن خشك: 2 قاشق چا‌ي‌خوري گوجه‌فرنگي پوست گرفته: 400 گرم كنسرو فيله ماهي …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی دلمه کدو حلوایی

366841 326 290x1951 - طرز تهیه ی دلمه کدو حلوایی

مواد لازم • 1 پیمانه (160گرم) برنج • فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم • نمک به مقدار لازم • 1 عدد (1520گرم) کدو حلوایی • یک دوم پیمانه (80گرم) کره • یک دوم پیمانه (160گرم) عسل • یک قاشق چایخوری دارچین • یک قاشق چایخوری جوز هندی (پودرشده) • یک قاشق چایخوری زنجبیل (پودر شده) • یک چهارم …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی آش کدوحلوایی

366840 569 300x2251 300x205 - طرز تهیه ی آش کدوحلوایی

مواد لازم • دو سوم پیمانه برنج • ۱ قاشق چای‏خوری نمک • یک و یک دوم پیمانه کدوحلوایی (پخته و پوره ‏شده) • 2 پیمانه (500میلی لیتر(شیر • یک چهارم پیمانه (40گرم) شکر • یک چهارم پیمانه (40گرم) گلاب • یک دوم قاشق چایخوری هل (پودر شده) • دارچین (پودر شده) مقداری برای تزیین طرز تهیه 1. آبِ روی …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی نان مغزدار کدوحلوایی

366839 191 222x3001 222x205 - طرز تهیه ی نان مغزدار کدوحلوایی

• تعداد: 32 برش • زمان تهیه: 25 دقیقه • زمان سرد شدن: 10 دقیقه • زمان پخت: 60 تا 70 دقیقه مواد لازم • 110 گرم پنیر خامه‌ای نرم شده • ¼ پیمانه شکر • 225 گرم خامه ترش • یک عدد تخم‌مرغ • دو قاشق غذاخوری زنجبیل شیرین شده • 3 پیمانه آرد کامل • دو قاشق چایخوری …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی کوکی کدوحلوایی

366838 835 300x2251 300x205 - طرز تهیه ی کوکی کدوحلوایی

• تعداد: 60 عدد • زمان تهیه: 30 دقیقه • پخت: 10 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت مواد لازم • دو پیمانه کره، آب شده • دو پیمانه شکر • دو قاشق چایخوری جوش شیرین • یک قاشق چایخوری نمک • یک قاشق چایخوری پودر دارچین • یک قاشق چایخوری جوزهندی • دو عدد تخم مرغ • دو قاشق …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی کاپ‌کیک کدوحلوایی

366837 932 300x3001 300x205 - طرز تهیه ی کاپ‌کیک کدوحلوایی

• تعداد: 12 نفر • زمان تهیه و پخت: 2 ساعت و 15 دقیقه مواد لازم • ¼ پیمانه خامه ترش • ¼ پیمانه کره آب شده • دو قاشق چایخوری وانیل • نصف قاشق چایخوری پودر دارچین • نصف قاشق چایخوری جوزهندی رنده شده • 5 پیمانه خاکه قند • رنگ غذا سبز • رنگ غذا قهوه ای • …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی تاس‌كباب مرغ

365291 356 300x2551 300x205 - طرز تهیه ی تاس‌كباب مرغ

تاس‌كباب مرغ مواد لازم براي 6 نفر: سينه مرغ: 2 عدد، بزرگ و پوست‌گرفته و دو نيم شده ران مرغ: 4 عدد، پوست‌گرفته روغن‌زيتون: 2 قاشق سوپ‌خوري موسير: 200 گرم، پوست‌گرفته سير: 2 بوته، خرد شده زنجبيل تازه: 4 سانتي‌متر، رنده شده پودر زيره: يك قاشق سوپ‌خوري تخم گشنيز: يك قاشق سوپ‌خوري، كمي آسياب‌شده چوب دارچين: 2 عدد، كوچك گردو: …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی بستني لیموترش

369424 809 300x2131 300x205 - طرز تهیه ی بستني لیموترش

مواد لازم شير:700 ميلي‌ليتر شكر: 220 گرم پودرثعلب: یک‌دوم قاشق چاي‌خوري خامه: 250 ميلي‌ليتر آب لیموترش تازه: به میزان لازم جوهرلیمو: نصف قاشق چای‌خوری اسانس لیمو: ۳ قطره روش تهیه : 1. ابتدا شير را كه بايد كاملا سرد باشد داخل ظرفي فلزي (ترجيحا مسی) ريخته و آن را درون كاسه‌اي بزرگ‌تر كه پر از آب و تكه‌هاي يخ است، …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی موس لیمو ترش

369423 936 300x2411 300x205 - طرز تهیه ی موس لیمو ترش

موادلازم خامه فرم گرفته:350 گرم زرده تخم‌مرغ: شش عدد ژلاتین: هفت ورق رنده پوست لیمو ترش: یک قاشق چای‌خوری اسانس لیموترش: یک چهارم قاشق چای‌خوری شکر: 200 گرم شیر: 200 میلی لیتر آب لیمو ترش تازه: یک قاشق غذاخوری در صورت دلخواه روش تهیه: شش تا هشت عدد رمکین مخصوص سوفله در نظر می‌گیریم و دور تا دور آنها را …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی نینجا ماکارون

369422 833 268x3001 268x205 - طرز تهیه ی نینجا ماکارون

مواد لازم سفیده تخم‌مرغ: سه عدد شکردانه ریز: 40 گرم پودر شکر:180 گرم پودر بادام: 125 گرم اسانس لیمو: دو قطره رنگ سبز پودری: به میزان لازم روش تهيه: 1. اگر فر گازی بود روی 150 درجه سانتی‌گراد و اگر برقی بود روی 140 درجه سانتی‌گراد تنظیم و آن را گرم می‌کنیم. کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن کرده …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی کرم سیب ترش

369421 528 286x3001 286x205 - طرز تهیه ی کرم سیب ترش

  مواد لازم کمپوت سیب ترش: 300 گرم بدون شهد ژله سیب ترش: دو بسته خامه صبحانه: 300 گرم زرده تخم‌مرغ: 4 عدد شیر: 250 میلی‌لیتر شکر: 100 گرم آب‌جوش: 250 میلی‌لیتر روش تهيه: 1. ابتدا زرده تخم‌مرغ و شکر را با همزن برقی خیلی کم و درحد مخلوط شدن هم می‌زنیم سپس شیر را با مواد مخلوط کرده و …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی پاستا سالاد

369420 739 300x2911 300x205 - طرز تهیه ی پاستا سالاد

مواد لازم پاستا: یک بسته جعفری خردشده: 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون: 60 میلی‌لیتر سس پستو: 3 قاشق غذاخوری پنیر گودا (پستو): 200 گرم زیتون: 200 گرم خیارشور: 250 گرم نمک و فلفل: به میزان لازم روش تهيه: 1. ابتدا پاستاها را با آب و نمک جوشانده و آبکش می‌کنیم. پس از آبکش کردن حسابی روی پاستاها آب سرد می‌ریزیم …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی شورینی

369419 776 300x2411 300x205 - طرز تهیه ی شورینی

مواد لازم کره: 75 گرم پنیر لبنه: 50 گرم پودر پنیر پارمزان: 50گرم ریحان و نعناع خردشده: نصف لیوان آرد: 160 گرم تخم‌مرغ: دو عدد نمک، آویشن و کاری: به میزان لازم پنیر گودای پستو: 250 گرم زیتون حلقه‌ای: 200گرم فلفل دلمه‌ای سبز ریز شده: نصف لیوان روش تهيه: 1. ابتدا کره و پنیر لبنه را با همزن برقی هم …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی استراگانف با کوفته ریزه

369684 701 310x205 - طرز تهیه ی استراگانف با کوفته ریزه

مواد لازم: غذای: ایتالیایی, بین المللی گروه: شام, غذاهای مناسب برای تمامی فصول, غذای کودکان, نهار سطح مهارت: متوسط طرز تهیه استراگانف با کوفته ریزه مقدار: 1 مناسب برای: 4 زمان آماده سازی: 5 دقیقه زمان پخت : 35 دقیقه مدت زمان آمادگی : 40 دقیقه مواد لازم: 16 عدد کوفته ریزه 340 گرم پاستا 225 گرم قارچ دکمه ای …

بیشتر بخوانید »