دوشنبه , 23 آوریل 2018
سرخط خبرها
خانه - آشپزی - ترشیجات

ترشیجات

مواد اولیه و طرز تهیه انواع ترشیجات برایتان در این قسمت توضحیح داده خواهد شد.

طرز تهیه سالاد هندوانه با پنیر کاتیج

مواد لازم برای سالاد هندوانه با پنیر کاتیج : پیاز قرمز خرد شده یک چهارم فنجان آبلیمو  یک چهارم فنجان * هندوانه   ۴ فنجان پنیر کاتیج ریز ریز شده  یک چهارم فنجان جیکاما یا سیب زمینی مکزیکی پوست کنده و خرد شده نصف تا یک فنجان * فلفل چیلی نصف یک فلفل گشنیز خرد شده یک چهارم فنجان زیره برای …

ادامه نوشته »

طرز تهیه ی چپلی کباب در سس فلفل دلمه ای

مواد لازم اندازه مقدار / کالری گوشت گوسفند نیم کیلو چرخ کرده 100 گرم / 320 کالری پیاز درشت یک عدد ساطوری ریز 100 گرم / 5 کالری سیر 3 حبه ساطوری 100 گرم / 120 کالری فلفل قرمزتند 4 عدد ساطوری (اختیاری) 100 گرم / 22 کالری تخم گشنیز یک و نیم قاشق غذاخوری 100 گرم / 1 کالری …

ادامه نوشته »

طرز تهیه ی موس لیمو ترش

موادلازم خامه فرم گرفته:350 گرم زرده تخم‌مرغ: شش عدد ژلاتین: هفت ورق رنده پوست لیمو ترش: یک قاشق چای‌خوری اسانس لیموترش: یک چهارم قاشق چای‌خوری شکر: 200 گرم شیر: 200 میلی لیتر آب لیمو ترش تازه: یک قاشق غذاخوری در صورت دلخواه روش تهیه: شش تا هشت عدد رمکین مخصوص سوفله در نظر می‌گیریم و دور تا دور آنها را …

ادامه نوشته »

طرز تهیه ی پاستا سالاد

مواد لازم پاستا: یک بسته جعفری خردشده: 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون: 60 میلی‌لیتر سس پستو: 3 قاشق غذاخوری پنیر گودا (پستو): 200 گرم زیتون: 200 گرم خیارشور: 250 گرم نمک و فلفل: به میزان لازم روش تهيه: 1. ابتدا پاستاها را با آب و نمک جوشانده و آبکش می‌کنیم. پس از آبکش کردن حسابی روی پاستاها آب سرد می‌ریزیم …

ادامه نوشته »

طرز تهیه ی سالاد بنفش

مواد لازم کلم سفید یا بنفش: یک عدد ژامبون گوشت: 12 ورق پنیر خامه‌ای: 100 گرم فیله مرغ: پنج عدد پیاز متوسط: یک عدد زعفران: به میزان لازم سس فرانسوی: به میزان دلخواه فلفل دلمه‌ای: یک عدد، ریز شده آویشن، کاری و پودر سیر: از هر کدام یک دوم قاشق چای‌خوری روش تهيه: 1. پیاز را نگینی و فیله مرغ …

ادامه نوشته »

طرز تهیه ی دلمه کلم

مواد لازم گوشت چرخ‌کرده: 300 گرم سبزی دلمه: 200 گرم کلم برگ بنفش: دو عدد برنج: 200 گرم لپه در صورت دلخواه: 100 گرم پیاز: یک عدد بزرگ پیاز سرخ شده: دو قاشق غذاخوری زردچوبه، نمک و فلفل سیاه از هر کدام: یک قاشق چای‌خوری آب: 125 میلی‌لیتر سرکه: 60 میلی‌لیتر شکر: 50 گرم روش تهيه: 1. ابتدا مغز کلم‌ها …

ادامه نوشته »

طرز تهیه ی سالاد ذرت شیرین

• تعداد: 8 نفر • زمان تهیه: 35 دقیقه مواد لازم • نصف پیمانه سرکه سیب • ¼ پیمانه شکر • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه • 4 خوشه بلال • نصف پیمانه پیاز قرمز خرد شده به اندازه ذرت ها (به مدت 20 دقیقه در آب یخ بخیسانید و سپس آن را کاملا خشک کنید) • نصف پیمانه خیار، …

ادامه نوشته »

طرز تهیه ی سالاد گوجه فرنگی-ریحان

• تعداد: 6 نفر • زمان تهیه: 30 دقیقه با دمای 425 درجه فارنهایت مواد لازم • یک عدد نان فرانسوی متوسط • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون • دو حبه سیر رنده شده • یک عدد کاهوی کوچک خرد شده (6 پیمانه) • سه پیمانه برگ تازه ریحان • دو پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی دو نیم شده • نصف …

ادامه نوشته »

طرز تهیه ی سالاد سالمون کبابی

• تعداد: 6 نفر • زمان تهیه: 20 دقیقه • زمان گریل شدن: 8 دقیقه   مواد لازم • 6 عدد فیله سالمون 140 گرمی • 450 گرم سیب‌زمینی زرد خرد شده • 225 گرم لوبیا سبز • نصف پیمانه روغن زیتون • 1/3 پیمانه سرکه سفید • 3 قاشق غذاخوری رزماری تازه • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون • …

ادامه نوشته »

طرز تهیه ی سالاد فرانسوی

• تعداد: 6 نفر • زمان تهیه 25 دقیقه • زمان پخت: 8 دقیقه مواد لازم • 5 عدد سیب‌زمینی کوچک • یک پیمانه لوبیا سبز پخته و خردشده • دو قاشق غذاخوری سرکه سفید • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون • یک قاشق غذاخوری ترخون تازه • یک قاشق چایخوری عسل • ¼ قاشق چایخوری نمک • ¼ قاشق …

ادامه نوشته »

طرز تهیه ی سالاد ذرت و برنج

• تعداد: 10 تا 12 نفر • زمان تهیه: 20 دقیقه • زمان خنک شدن: یک ساعت • زمان پخت: 3 دقیقه مواد لازم • 4 خوشه بلال تازه • یک و نیم پیمانه برنج پخته و سرد شده • 450 گرم گوجه فرنگی گیلاسی دو نیم شده • یک عدد پیاز قرمز کوچک، خلالی برش دهید • یک عدد …

ادامه نوشته »

طرز تهیه ی سالاد کدوحلوایی

• تعداد: 6 نفر • زمان تهیه: 20 دقیقه • زمان خواباندن در مواد: 1 تا 4 ساعت • زمان پخت: 30 دقیقه مواد لازم • یک پیمانه آب پرتقال • 3 قاشق غذاخوری شیره افرا • 1.5 قاشق غذاخوری پودر خردل • یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده • 600 گرم کدوحلوایی خرد شده • روغن • نصف …

ادامه نوشته »

طرز تهیه ی سالاد هویج

مواد لازم هویج پخته شده: 500 گرم سیب‌زمینی پخته شده: 300گرم ساقه پیازچه ریز شده: 2 قاشق غذاخوری فلفل دلمه‌ای ریز شده: 3 قاشق غذاخوری ساقه کرفس ریز شده: 2 شاخه سس مایونز، خردل و سس فرانسوی: از هر کدام یک‌سوم لیوان سرکه و لیموترش: به میزان لازم نمک و فلفل: به میزان لازم شوید خرد شده در صورت تمایل: …

ادامه نوشته »

طرز تهیه ی خيـارشـور

مواد لازم ( دو كيلوگرم) خيار قلمي: دو كيلوگرم نمك: چهار قاشق غذاخوري دانه فلفل سياه: يك قاشق غذاخوري تلخون يا مرزه: 50 گرم (يك دسته كوچك) سركه: يك پيمانه سير: يك بوته آب: به ميزان لازم طرز تهیه براي تهيه يك خيارشور عالي، يك روش بسيار عالي دارم كه مي‌خواهم به شما نيز ياد بدهم. در يك ظرف بزرگ …

ادامه نوشته »

طرز تهیه ی ترشی کلم بنفش

مواد لازم كلم بنفش: يك عدد نمك: سه قاشق سوپخوري فلفل پاپريكا: يك قاشق سوپخوري فلفل قرمز: يك قاشق سوپخوري شكر: دو قاشق سوپخوري سركه سفيد: به ميزان لازم طرز تهیه كلم بنفش را به صورت خلالي خرد كرده، سپس در آبكش مي‌ريزيم و روي آن نمك مي‌پاشيم. سه الي چهار ساعت به آن زمان مي‌دهيم، پس از آن كلم …

ادامه نوشته »

طرز تهیه ی ترشـی تخـم مـرغ قـرمز

ترشـی تخـم مـرغ قـرمز     مواد لازم چغندر قرمز: 425 گرم شكر قهوه اي: 50 گرم سركه: 1/4 پيمانه آب سرد: 1/4 پيمانه نمك: نصف قاشق چايخوري ميخك: چهار عدد چوب دارچين كوچك: يك عدد تخم مرغ آبپز شده: شش عدد   طرز تهیه شكر قهوه‌اي، سركه، آب، نمك، ميخك و چوب دارچين را با هم در يك ماهي‌تابه …

ادامه نوشته »

طرز تهیه ی ترشـی انار و لـبو

مواد لازم لبو: پنج عدد سيب درختي: سه عدد انار: دو عدد سركه: به ميزان لازم شكر: دو قاشق مرباخوري طرز تهیه لبوهاي خام را رنده نموده و سركه را به ميزاني كه روي لبوها را بگيرد، به آن اضافه مي‌كنيم. تركيب لبو و سركه را روي حرارت ملايم گذاشته، اجازه مي‌دهيم تا بجوشد و حالتي مانند مارمالاد پيدا كند. …

ادامه نوشته »

طرز تهیه ی ترشـی گل‌كلـم و انـار

مواد لازم گل‌كلم: 200 گرم اناردان شده سفيد: 200 گرم سير نگيني خرد شده: يك بوته فلفل سبز تند: 30 گرم نمك و فلفل سفيد از هر كدام: يك قاشق چايخوري سركه سفيد: به ميزان لازم طرز تهیه گل‌كلم را ريز خرد كرده، سير و فلفل تند را به همراه انار با گل‌كلم مخلوط مي‌كنيم. نمك و فلفل سفيد را …

ادامه نوشته »

طرز تهیه ی ترشـی آجــيل

مواد لازم بادام پوست كنده: 200 گرم فندق: 200 گرم پسته: 200 گرم مغز گردو: 200 گرم سركه، نمك و تخم گشنيز: به ميزان لازم طرز تهیه همه آجيل‌ها را از يك ساعت قبل در آب گذاشته و خيس مي‌كنيم، سپس آنها را از آب خارج كرده، مرتب مي‌چينيم و در هر رديف لابه‌لاي آنها را كمي تخم گشنيز و …

ادامه نوشته »

طرز تهیه ی سالسای پیکو دوگالو

• زمان تهیه: 20 دقیقه مواد لازم • دو عدد گوجه فرنگی متوسط، نگینی خرد شده • دو قاشق غذاخوری پیاز نگینی خرد شده • دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه ریز شده • یک عدد فلفل چیلی خرد شده غذاها و شیرینی های مکزیکی طرز تهیه 1. در یک کاسه متوسط همه مواد را با هم مخلوط کنید و یک …

ادامه نوشته »