مواد لازم: برنج 3 پیمانه نخود سبز 1 پیمانه آب به مقدار لازم پیاز داغ 3 قاشق غذاخوری سیر داغ (سرخ شده) 1 قاشق غذاخوری روغن یا کره به مقدار لازم طرز تهیه : ابتدا در ظرفی آب را جوش آورده نخودهای سبز و کمی نمک را در آن ریخته بدون اینکه در ظرف را بگذارید صبر کنید تا نخودها …
بیشتر بخوانید »پلوها
طرز تهیه قیمه پلو
آماده سازی : 60 دقیقه پخت : 30 دقیقه مواد لازم جهت تهیه قیمه پلو برای 4 نفر : رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری گوشت چرخ کرده 300 گرم یا 1 بسته لپه 1-2 پیمانه پیاز 1 عدد گرد لیمو 1-2 قاشق چای خوری سیب زمینی بزرگ 1 عدد زعفران آب کرده به میزان لازم ادویه (زردچوبه، دارچین، …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سبزی پلو با گوشت
مواد لازم برنج 1000 گرم تره فرنگی 200 گرم جعفری ساطوری شده 250 گرم شوید یا شبت 250 گرم شنبلیله 200 گرم گشنیز 100 گرم روغن 200 گرم زعفران 1 قاشق مرباخوری گوشت ماهیچه گوسفندی 750 گرم نمک قدری روش تهیه : برنج را قبلا خیس میکنیم سبزی را بدقت تمیز می نمائیم و میشوئیم داخل آبکش میریزیم تا آب …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کلم پلو
مواد لازم برای 8 نفر:- برنج، یک کیلوگرم – کلم قمری، 2 عدد متوسط – گوشت قیمهای، 750 گرم – پیاز، 2 عدد متوسط – نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران به میزان لازم – روغن به مقدار لازم طرز تهیه: 1 – ابتدا برنج را شسته و در مقدار لازم آب خیس کنید؛ سپس پیازها را بشویید و پس از …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه شیرین پلو
مواد لازم (برای 4 نفر): برنج 5/0 کیلو مرغ 800 گرم کره 2 قاشق غذاخوری بادام 50 گرم پسته 50 گرم پوست پرتقال 100 گرم شکر 4 قاشق غذاخوری پیاز متوسط 2 عدد زعفران نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه: برنج را برای مدت 2 ساعت در آب خیس کنید. مرغ را بشویید و …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی عدس پلو با گوشت
مواد لازم برای 4 نفر: برنج: 3 پیمانه عدس: 1/5 پیمانه گوشت چرخ کرده: 800 گرم پیاز بزرگ: 2 عدد تخم مرغ: 1 عدد کشمش پلویی: 1 پیمانه پسته و خلال بادام: هر کدام 1/2 پیمانه زردچوبه: 1 قاشق غذا خوری چاشنی لیمو فلفل: به میزان دلخواه ادویه مخلوط: به میزان دلخواه ادویه دارچین: به میزان دلخواه کره: 100 گرم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پلو با میگو
مواد لازم برنج: یک کیلوگرم میگوی پاک کرده: ۵۰۰ گرم سبزی معطر (گشنیز، شنبلیله و شوید): ۵۰۰ گرم سیر: یک بوته بزرگ دارچین، فلفل، زردچوبه و ادویه: از هر کدامیک قاشق چایخوری پیاز: دو عدد بزرگ نمک: به میزان لازم ●طرز تهیه ابتدا میگوی پاک کرده و شسته را با یک عددپیاز بزرگ که خرد کردهایم تفت میدهیم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه قنبر پلو
مواد لازم : برنج ۴ پیمانه گوشت چرخ کرده مخلوط ۵۰۰ گرم مغز گردو ۱۰۰ گرم کشمش پلویی ۲۰۰ گرم رب انار ۴ قاشق سوپخوری شیره انگور ۲ قاشق سوپخوری پیاز ۱ عدد درشت آرد نخود چی ۵۰ گرم نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم طرز تهیه : گوشت چرخ کرده رو در یک کاسه بریزید, …
بیشتر بخوانید »10 تا از اسرار مهم باقلا پلو را یاد بگیرید
برای این که باقلاپلوی خوشمزه ای داشته باشید با ما همراه شوید. باقلاپلو از غذاهای قدیمی ایرانی و مختص کشور ماست و در هیچ کجای دنیا غذایی با این مشخصات نمیتوان یافت؛ غذایی که از مخلوط برنج و باقلا تشکیل شده باشد. برای تهیه این غذا که یکی از گزینههای مناسب برای سرو در میهمانیهای ایرانی محسوب میشود، باید نکتههایی …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ماش پلو
مواد لازم (دو نفر) • نصف پیمانه ماش • یک پیمانه برنج • 200 الی 250 گرم گوشت چرخ کرده • 2 قاشق غذا خوری زعفران دم کرده • 2 قاشق غذا خوری پیاز داغ طلایی • 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون • نمک • 1 عدد پیاز • 2 پیمانه آب روش تهیه 1. ماش را با آب …
بیشتر بخوانید »رازهای خوشمزه شدن یک زرشک پلو
بسیاری از افراد تصور میکنند که روش طبخ زرشک پلوا بسیار ساده است در حالی که رعایت نکتههای ظریفی در آن لازم و نشانه حرفهای بودن آشپز است و به شما یک زرشک پلوی خوش طعم و خوش رنگ می دهد. زرشک از میوههایی است که در دو نقطه ایران بیش از هر جای دیگری پرورش مییابد؛ زرشک قرمز در …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پلوی پیازچه با مرغ
مواد لازم : مرغ 500 گرم برنج دو پیمانه کره سه قاشق سوپخوری آب مرغ دو پیمانه نمک به میزان لازم پیازچه 200 گرم روغن به میزان لازم طرز تهیه: برنج را شسته و با آب مرغ و کمی نمک میگذاریم تا مانند کته آرام پخته و آبش کشیده شود. پیازچه را خرد کرده و در مرحله آخر به برنج …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پخت چلو جومبالایا
مواد لازم برنج 1 فنجان پیاز 1 عدد سیر 1 لپه کره قدری فلفل سیاه قدری نمک قدری فلفل هندی قدری میگو تاره چند دانه گوجه فرنگی 250 گرم طرز تهیه : یک فنجان برنج صدری را مدت 13 دقیقه در قدری آب مخلوط با نمک بجوشانید و سپس بطریقه عادی آن را از چلو صافی بگذرانید یکدانه پیاز درشت …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی رشته پلو با گوشت
مواد لازم برنج 400 گرم گوشت 500 گرم رشته پلویی 150 گرم پیاز دو عدد ربگوجهفرنگی یک قاشق سوپخوری زعفران آبکرده یک قاشق سوپخوری روغن 150 گرم زردچوبه، فلفل، دارچین و نمک به میزان لازم روش تهیه برنج را یک ساعت قبل خیس کرده و آن را داخل ظرف آبجوشی که روی حرارت قرار دارد میریزیم. قبل از آبکش کردن …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه پلو مرغ آفریقایی
مواد لازم برای 4 نفر : سیر 2 حبه ( له شده و خورد شده) آویشن خشک 1 ق چ یا 5 میلی لیتر سینه مرغ بدون استخوان 4 عدد روغن 2 ق غ یا 30 میلی لیتر گوجه خورد شده یک قوطی کنسروی یا 400 گرم رب گوجه فرنگی 1 ق غ یا 15 میلی لیتر آب مرغ کمتر …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی گشنیز پلو با کوفته قلقلی
مواد لازم : برنج یک کیلوگرم گوشت قلقلی سرخ شده نیم کیلوگرم گشنیز خرد شده یک کیلوگرم روغن و نمک و برگ کاهو به میزان لازم تخم گشنیز آسیاب شده دو قاشق غذاخوری طرز تهیه : * برنج را خیس کرده، آبکش میکنیم. * ته قابلمه برگهای کاهو گذاشته، سپس لابهلای برنج، گشنیز و گوشت قلقلی ریخته (مقداری از گوشت …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه پلو پاکستانی
مواد لازم پلو پاکستانی: برنج 5 پیمانه نخود فرنگی 250 گرم فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری پیاز 2 عدد سیر 2 حبه هل 5 عدد هویج 2 عدد گل کلم 100 گرم دارچین، زرد چوبه و نمک و روغن به میزان لازم طرز تهیه پلو پاکستانی: مقداری روغن را در ماهیتابه بریزید و پیازها را رنده کرده و در روغن …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ته چین قالبی آلبالو پلو
مواد لازم جهت ته چین قالبی آلبالو پلو: برنج ۳ پیمانه و نیم تخممرغ ۳ عدد ماست چکیده ۴ تا ۶ قاشق سوپخوری شکر ۴ قاشق سوپخوری آلبالو ۴۰۰ گرم فیله مرغ ۵۰۰ گرم پیاز متوسط ۱ عدد نمک و فلفل و روغن و زعفران به مقدار لازم طرز تهیه ته چین قالبی آلبالو پلو: آلبالو ها رو بدون هسته …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه پلو یونانی
مواد لازم جهت تهیه پلو یونانی: سینه مرغ 1 عدد کامل پیاز 1 عدد هویج حبه شده 2 عدد بزرگ نخود فرنگی نیم پز 1 لیوان قارچ حبه شده یک و نیم لیوان زرشک سرخ شده 5 قاشق غذاخوری برنج 3 پیمانه روغن برای سرخ کردن و طبخ برنج به میزان لازم زردچوبه، ادویه کاری، نمک و فلفل به میزان …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه عدس پلو نذری
مواد لازم برای 200 نفر : برنج 25 کیلو گرم عدس * 15 کیلو گرم کشمش 4 کیلو گرم گوشت چرخ کرده 6 کیلو گرم پیازسرخ شده آماده 1.5 کیلو گرم روغن جامد 5 کیلو گرم زعفران آماده شده به مقدار لازم پودر زیره سیاه مقداری روغن حیوانی مقداری (در حد 1 تا 2 قاشق غذاخوری برای کل روغن مصرفی) …
بیشتر بخوانید »