مواد لازم برای چهار نفر : برنج 500 گرم سینه مرغ 1 عدد قارچ 200 گرم تخم مرغ 1 عدد ماست 2 پیمانه زرده تخم مرغ 2 عدد پیاز یک عدد زعفران، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم طرز تهیه : برنج را به مرحله آبکش کرده کنار میگذاریم. مرغ را با پیاز خرد شده، پخته و سپس آن …
بیشتر بخوانید »پلوها
طرز تهیه نخود و ذرت پلو
آماده سازی : 10 دقیقه پخت : 45 دقیقه مواد لازم برای 5 نفر : گوشت چرخ کرده 250 گرم پیاز بزرگ 1 عدد نخود فرنگی 3/4 پیمانه ذرت 3/4 پیمانه برنج 3 پیمانه نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه : ابتدا پیاز را خورد کرده و تفت می دهیم سپس گوشت را اضافه و تفت داده تا …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پلو شوشتری
مواد لازم : برنج یک کیلوگرم فیلهمرغ نیم کیلوگرم لوبیا چشمبلبلی پخته شده دو لیوان شوید تازه دو لیوان پیاز سرخ شده یک عدد زعفران یک قاشق چایخوری ادویه، نمک و فلفل به میزان لازم روش تهیه ابتدا برنج را خیس و آبکش کرده و کنار بگذارید. سپس یک عدد پیاز سرخ شده را با فیلهمرغ تکهتکه شده تفت دهید …
بیشتر بخوانید »طرزتهیه باقالی پلو با ماهیچه خوشمزه
مواد لازم برای تهیه باقالی پلو با ماهیچه: برنج ایرانی 1000گرم ماهیچه گوسفندی 500 گرم شوید خشک 300 گرم باقلا سبز ایرانی 400 گرم پیاز سرخ شده (متوسط) یک عدد زعفران یک قاشق چای خوری روغن هسته انگور(روغن مایع) یک فنجان نمک و فلفل به مقدار دلخواه روش تهیه باقالی پلو با ماهیچه: چربی های ماهیچه را از آن جدا …
بیشتر بخوانید »طرزتهیه باقالی پلو با گوشت گردن
مواد لازم جهت 4 نفر : برنج 4 پیمانه گردن گوسفند با استخوان 2 کیلوگرم باقلا پاک کرده 500 گرم پیاز داغ 3 ق غ شوید خرد شده تازه یک پیمانه نمک و فلفل به میزان لازم زعفران دم کرده یک ق غ آبلیمو به میزان لازم روغن 4 ق غ به گردن گوسفند نمک و فلفل بزنید.سپس در قابلمه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه کلم پلو با کلم بنفش و هویج
آماده سازی : 30 دقیقه پخت : 60 دقیقه مواد لازم جهت تهیه کلم پلو با برگ کلم بنفش و هویج برای 6 نفر : سویا خیس شده 1 پیمانه برنج 4 پیمانه هویج بزرگ 1 عدد کلم بنفش 300 گرم پیاز بزرگ 2 عدد نمک و فلفل به میزان لازم آویشن به میزان لازم لیمو عمانی پودر شده به …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی لوبیا پلو شیرازی
مواد لازم: برنج …. 1 کیلو لوبیا چشم بلبلی …. 2 پیمانه شوید تازه …. 750 گرم زعفران آب زده …. 2 قاشق غذاخوری پودر دارچین … به دلخواه طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی (چشم بلبلی) طرز تهیه: 1 – لوبیا چشم بلبلی را بخیسانید و چند بار آب آن را عوض کنید . 2 – دو برابر حجم لوبیا …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کباب برگ
مواد لازم • 1.5 کیلوگرم گوشت راسته پاک کرده • دو تا سه عدد پیاز • یک فنجان روغن زیتون • فلفل طرز تهیه انواع کباب طرز تهیه 1. کباب برگ را می توانیم به هر اندازه که میل داریم پهن کنیم به این ترتیب که راسته را روی تخته می گذاریم به اندازه ای که میل داریم پهنای کباب …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی انار پلو
مواد لازم • برنج: 2 پیمانه • انار دانه شده : یک و نیم پیمانه • خلال پسته : یک سوم پیمانه • گشنیز تازه خرد شده : یک پیمانه • پودر تخم گشنیز :یک قاشق مرباخوری • کشمش پلویی :نصف پیمانه • زعفران : به مقدار لازم طرز تهیه 1. برنج را با آب و نمک خیس و سپس …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کلم پلو
موادلازم کلم بنفش: یک عدد بزرگ فیله مرغ: 12 عدد پیاز: یک عدد کوچک زعفران: به میزان لازم برنج: سه پیمانه معادل 600 گرم کره: 50 گرم روش تهيه: 1. ابتدا مغز کلم را میبریم و به مدت 20 دقیقه داخل قابلمهای پر از آب جوش میجوشانیم. سپس از آب خارج کرده و کلم را ریز خرد میکنیم. در این …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پلو قارچ با ریحان
مواد لازم برای 2 نفر برنج: 2 پیمانه قارچ : 1 پیمانه، نصف یا چهار قاچ شده سیر : 1 حبه، ریز شده فلفل سبز یا قرمز: 1 تا 2 عدد، ریز شده پیاز: 1 عدد، کوچک و ریز شده فلفل دلمه سبز :1 عدد کوچک و خرد شده سویا سس: 1 تا 2 قاشق غذاخوری لوبیا سبز …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی عدس پلو
مواد لازم: برنج / 25 کیلو گرم عدس / 15 کیلو گرم کشمش / 4 کیلو گرم گوشت چرخ کرده / 6 کیلو گرم پیازسرخ شده آماده / 1.5 کیلو گرم روغن جامد / 5 کیلو گرم زعفران آماده شده / به مقدار لازم پودر زیره سیاه / مقداری روغن حیوانی / مقداری طرز تهیه: 1. از شب …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پلوی مکزیکی
• تعداد: 4 نفر • زمان تهیه: 25 دقیقه • زمان پخت: 25 دقیقه مواد لازم • 4 عدد سینه مرغ بدون استخوان • نصف قاشق چایخوری نمک • ¾ قاشق چایخوری فلفل سیاه • 2 قاشق چایخوری روغن زیتون • نصف پیمانه پیاز خرد شده • دو حبه سیر رنده شده • ¼ پیمانه آب مرغ • 410 گرم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پلو پاکستانی
مواد لازم : برنج : 5 پیمانه نخود فرنگی : 250 گرم فلفل سیاه : نصف قاشق چایخوری پیاز : 2 عدد سیر : 2 حبه هل : 5 عدد هویج : 2 عدد گل کلم : 100 گرم دارچین، زرد چوبه و نمک و روغن : به میزان لازم طرز تهیه پلو به روش پاکستانی طرز تهیه : مقداری …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی بادمجان پلو شیرازی
مواد اولیه : برای 4 نفر برنج 2پیمانه مرغ مرغ 300گرم بادمجان بادمجان 2عدد پیاز پیاز 1عدد زرده تخم مرغ 2عدد زرشك 5قاشق سوپخوری (پلویی) ماست 5قاشق سوپخوری شكر 2قاشق غذاخوری كره 100گرم سیب زمینی سیب زمینی 2عدد زعفران به میزان لازم بادمجان پلو شیرازی طرز تهیه بادمجان پلو شیرازی طرز تهیه 1. ابتدا در ظرفی مناسب پیاز ها را …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی دمی گوجه فرنگی
طرز تهیه دمی گوجه فرنگی مواد لازم: برای 3 نفر پیاز پیاز 1 عدد برنج 2 لیوان سیب زمینی سیب زمینی 1 عدد زعفران یک چهارم قاشق چایخوری (ساییده شده) نمک به میزان لازم فلفل سیاه به میزان لازم گوجه فرنگی گوجه فرنگی 5 عدد روغن نصف استکان زردچوبه به میزان لازم طرز تهیه دمی گوجه فرنگی دمی گوجه از …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ریزوتو
برای چهار نفر یک بسته برنج ریزوتو ۵۰۰ گرمی سراغ جمله تکراری “مواد لازم برای درست کردن این غذا” میریم. ابتدا به سراغ ” قارچ ” می رویم. قارچ٬ بعد از برنج ریزوتو یکی از مهمترین مواد تشکیل دهنده این غذاست. برای این غذا از دو نوع قارچ معمولی و قارچ خشک Porcini استفاده میکنیم. البته اگر در ایران به …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پخت برنج
پخت برنج: برای اینکه برنج شما سفید شود می توانید چند قاشق ماست، داخل ظرف برنج درحال جوشیدن بریزید. اگر برنج شما بیش از حد معمول جوش خورده بود. می توانید ۳قاشق غذا خوری آبلیمو به آن اضافه کنید تا برنج شما خراب نشود. نکاتی درباره ی پخت برنج برای از بین بردن بوی سوختگی برنج: یک تکه نان روی …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی زرشک پلو با مرغ مجلسی
مواد اولیه: آبلیمو (تازه) 4 قاشق غذاخوری برنج 6 پیمانه زرشک 1 و نیم تا 3 پیمانه گلاب به میزان لازم شکر (بستگی به ذائقه) 1تا5قاشق غذاخوری خلال بادام به میزان لازم زردچوبه 2قاشق چایخوری برگ بو 5 عدد پوست پرتقال 1 عدد خلال پسته به میزان لازم زعفران (هر چه بیشتر بهتر) به میزان لازم(حدودا 1پیمانه) مرغ 1 عدد …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی قیمه نثاری
مواد لازم: گوشت خورشتي: 500 گرم پياز: يك عدد بزرگ رب گوجه فرنگي: دو قاشق غذاخوري آب: سه ليوان زردچوبه و ادويه خورشتي (ادويه قيمه نثار): يك قاشق چايخوري نمك و فلفل و دارچين: به ميزان لازم زعفران دم كشيده: نصف پيمانه گلاب: دو قاشق غذاخوري زرشك و خلال پسته و خلال بادام: از هر كدام 5 قاشق غذاخوري …
بیشتر بخوانید »