مواد لازم برای 4 نفر: سینه مرغ: 600 گرم سیر: 2 حبه پیاز متوسط: یك عدد، چهار قاچ زردچوبه: یك قاشق چایخوری سس مایونز: 6 قاشق غذاخوری سس خردل: یك قاشق غذاخوری آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری خیارشور متوسط: 6 عدد، نگینی شده گوجهفرنگی متوسط: 2عدد، ورقهورقه شده كاهو: چند برگ نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم روش تهیه: 1- …
بیشتر بخوانید »پلوها
نکات بسیار مهم برای پخت برنج
چند نکته در مورد پخت برنج : 1 – برای اینکه برنج شما سفید شود میتوانید چند قاشق ماست، داخل ظرف برنج درحال جوشیدن بریزید. 2 – اگر برنج شما بیش از حد معمول جوش خورده بود میتوانید 2 – 3 قاشق غذاخوری آب لیمو به آن اضافه کنید تا برنج شما خراب نشود. برای از بین بردن بوی سوختگی …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی مرغ تنوری با سس مخصوص
زمان تهیه: 10 دقیقه به علاوه 60- 30 دقیقه زمان خواباندن آن زمان پخت: 30 دقیقه مواد لازم برای 4 نفر ماست كم چرب: 150 گرم سیر: 2 حبه، كوبیده شود. زیره سبز: یك قاشق چای خوری زردچوبه: یك چهارم قاشق چای خوری رنگ خوراكی قرمز: دو قطره سینه مرغ: 4 عدد برای سس نعنا: نعنای كاملا خرد شده: یك …
بیشتر بخوانید »دستور پخت چشم بلبلي پلو با مرغ مواد لازم: لوبيا چشم بلبلي 300 گرم برنج سه پيمانه شويد 200 گرم نمك، فلفل و زردچوبه و روغن به ميزان لازم مرغ 500 گرم فلفل دلمهاي رنگي و پياز از هر كدام يك عدد هويج دو عدد زعفران به ميزان لازم طرز تهيه: لوبيا را با دو پيمانه آب ميپزيم و …
بیشتر بخوانید »سالم ترین و جدیدترین روش ها برای پخت برنج
برای حفظ ارزش غذایی برنج، باید به نحوه پخت آن توجه کرد که در زیر به 5 مورد در این باره اشاره میکنیم. در کشورهای مختلف یک نوع غله به عنوان قوت غالب مصرف میشود که قسمت عمده کالری مورد نیاز روزانه را تأمین میکند؛ در ایران، گندم و برنج؛ در انگلستان، سیبزمینی و در ایتالیا، ذرت. بنابراین اگر فردی …
بیشتر بخوانید »غذاهای خوشمزه و متنوع فصل زیبای بهار
والک پلو والک یا پیازکوهی که به آن سیرک هم می گویند، شاید معروف ترین و محبوب ترین سبزی کوهی بهار باشد که در بازارهای تهران می توانید پیدا کنید. گیاهی که با وجود عمر کوتاهش هزار و یک خاصیت خوراکی و درمانی دارد. کاهش فشار خون، رفع گرفتگی عروق، رفع مشکلات گوارشی، از بین بردن آبسه و کورک، کمک …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی خوراک لوبیا و برنج
مواد لازم : ( برای 4 نفر ) 2 فنجان برنج قهوه ای ، از قبل تهیه شده و منجمد در صورت امکان 350 گرم لوبیا سیاه پخته شده ، بدون نمک 1 قاشق چایخوری پودر سیر 1/4 فنجان گشنیز تازه خرد شده 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون دستورالعمل : برنج قهوه ای یخ زده و پخته شده را با …
بیشتر بخوانید »همه چیز در مورد پخت ماهی
پخت ماهی ماهی همان آبزی نام آشنایی است که شب عید غذای اصلی ما ایرانیها میشود و بیشتر خانوادهها هم همیشه هنگام خرید آن سردرگم میمانند که کدام ماهی را انتخاب کنند، شیر، سفید، هوکی، حلوا، سنگسر، شوریده یا قزلآلا؟ یا این که بهترین روش پخت ماهی چگونه باید باشد که از ارزش غذایی آن کم نشود و در عین …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه خوراک ویژه برنج
خوراک ویژه برنج تغییری جالب در دستور پخت برنج ؛ اگر از طرز پخت همیشگی برنج خود خسته شدهاید پس حتما این آموزش آشپزی را حتما اجرا کنید. مواد لازم مخصوص ۶ نفر : 1/2 فنجان بادام زمینی خلال ۲ فنجان آب مرغ پخته 1/2 فنجان برنج قهوهای خام 1/2 فنجان برنج وحشی(سیاه) خام ۳ قاشق سوپخوری کره ۳ عدد …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه برنج سرخ شدهی چینی
برنج سرخ شدهی چینی عالیتر از آنچه در رستورانها سرو میشود!!! تلفیقی از طعمها و مزههای خیلی خوب و خوشمزه! کلید موفقیت در این دستور پخت، استفاده از برنج سرد است، در غیر این صورت مواد به یکدیگر میچسبند. همچنین برای طعم بهتر، باید از روغن کنجد استفاده کرد. بعضی مواقع در این دستور پخت من از گوشت مرغ که …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه kheer (پودینگ برنج)
طرز تهیه Kheer (پودینگ برنج) این پودینگ برنج هندی بسیار خوشمزه است. بهترین پودینگ برنجی که تا به حال خوردم و تهیهی آن بسیار ساده است. مواد لازم: مخصوص ۴ نفر ۲ فنجان شیر نارگیل ۲ فنجان شیر ۳ قاشق سوپخوری شکر سفید ½ فنجان برنج باسماتی ¼ فنجان کشمش ½ قاشق …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پلو سر تره
پلو سر تره آب دو پیمانه برنج ۳/۱پیمانه اسفناج ۱۵۰ گرم جعفری ۵۰ گرم شنبلیله ۵۰ گرم گشنیز ۱۰۰ گرم شوید ۲۵ گرم سیر یک بوته تخممرغ دو عدد روغن جامد دو قاشق غذاخوری نمک، فلفل، زردچوبه و آب نارنجبه میزان لازم طرز تهیه سبزیها را شسته و خرد میکنیم. برنج را نیز شسته و در کف قابلمه میریزیم. …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی شیرین پلو غذای شیک مهمانی
شیرین پلو غذای شیک میهمانی ابتدا خلال پوست پرتقال و نارنج را دو بار در آب جوشانده و آن را به مدت ۶ ساعت در آب خنک قرار داده و دو بار آب آنرا عوض کرده تا مزه تلخ آن گرفته شود مواد لازم مرغ ۱ کیلوگرم یا گوشت بدون استخوان پخته شده گوسفند ۸۰۰ گرم پیاز متوسط ۲ عدد …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی خوراک مرغ و قارچ رژیمی خوش طعم
خوراک مرغ و قارچ رژیمی خوش طعم با مرغ و قارچ یک خوراک رژیمی خوش طعم و متفاوت درست کنید خوردن پروتئین در رژیم های غذایی همیشه پیشنهاد شده ، غذای امروز برای کسانی که رژیم پروتئین دارند و از طعم تکراری مرغ هم خسته شده اند ما امروز طعم جدیدی از مرغ را به شما نشان می دهیم. …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پلو رعفرانی
غذای چابهاری ها؛ پلو زعفراني پلوهاي مخلوط مخصوص اين شهر است. پلو زعفراني با مغزهاي مختلف و گوشت و البته پلو زعفراني با مرغ. اين غذا از آن طرف مرز و كشور همسايه پاكستان آمده و حالا يكي از غذاهاي رسمي مردم چابهار است. برترین مجله اینترنتی ایران مجله آشپزی مثبت – مينا حسنزاده: پلوهاي مخلوط مخصوص اين شهر است. …
بیشتر بخوانید »غذای بسیار بسیار مقوی و خوشمزه ماهی شکم پر
طرز تهیه ماهی شکم پر ● مواد لازم : ▪ ماهی ۱ عدد ▪ گشنیز ۲۵۰ گرم ▪ پیاز ۱ عدد ▪ سیر ۲ حبه ▪ تمبرهندی به میزان لازم ▪ گردو ۵۰ تا ۱۰۰ گرم ▪ زردچوبه، ادویه، نمک، فلفل و روغن به میزان لازم ● طرزتهیه: ماهی را کاملا تمیز کرده، داخل ماهی را خالی و مقداری نمک …
بیشتر بخوانید »دستور تهیه ماش پلو
دستور تهیه ماش پلو – ماش پلو مواد لازم (دو نفر) • نصف پیمانه ماش • یک پیمانه برنج • 200 الی 250 گرم گوشت چرخ کرده • 2 قاشق غذا خوری زعفران دم کرده • 2 قاشق غذا خوری پیاز داغ طلایی • 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون • نمک • 1 عدد پیاز • 2 پیمانه آب …
بیشتر بخوانید »بادمجان پلوی قزوینی رو حتمی امتحان کنید
بادمجان پلو، غذای محلی قزوینی بادمجانها را سرخ کرده و کنار میگذاریم. سپس با پیاز داغ، کمی گوجه فرنگی و گوشت تفت میدهیم مواد لازم: برنج : یک کیلوگرم بادمجان حلقه شده : یک کیلوگرم پیاز سرخ شده : یک پیمانه گوشت چرخ کرده : 500 گرم گوجه فرنگی حلقه شده : 2 پیمانه یا 5 عدد رب گوجه فرنگی …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ته چین میگو
طرز تهیه ته چین میگو – ته چین میگو هم بقیه ته چین ها درست می شه ولی با کمی تفاوت در این مطلب از دانشنامه تی تیل طرز تهیه ته چین میگو رو براتون قرار دادم . مواد لازم ته چین میگو: میگو ۱کیلو برنج ۱کیلو سیب زمینی ۵عددمتوسط گوجه فرنگی ۲عددسفت وقرمز شوید,گردلیمو,روغن وپیاز به مقدار لازم ادویه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ماش پلو
مواد لازم: برنج: ۳ پ ماش: ۱ پ گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم پیاز: ۱ عدد بزرگ رب گوجه: ۲ ق غ نمک فلفل دارچین طرز پخت: ماش رو کمی خیس کنین و با آب بذارین بپزه اما له نشه… یکم سفت تر بردارین. برنج رو آبکش کنین…پیاز رو خلال و با زردچوبه تفت بدین. گوشت چرخکرده رو هم اضافه …
بیشتر بخوانید »