در این دستور فیله ماهی در کنجد و یا به دلخواه در خلال بادام غلطانده شده و سپس سرخ می شود. از هر نوع فیله ماهی می توانید استفاده کنید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه ماهی کنجدی آشنا می شوید. مواد لازم برای 4 نفر جهت تهیه ماهی کنجدی فیله ماهی: 500 گرم پیاز: 1 عدد …
بیشتر بخوانید »غذاهای دریایی
دستور پخت ماهی با قارچ و اسفناج
مواد لازم برای تهیه ماهی با قارچ و اسفناج فیله ماهی……………………………… 4 تکه قارچ…………………………………… 175 گرم اسفناج ……………………………………. 1 کیلو پیاز نگینی خرد شده…………………. 1 عدد متوسط سیر………………………………. 1-2 حبه پنیر پارمیزان …………………. 2 قاشق غذاخوری آبلیمو…………………………………. 1 عدد کره…………………………………….. 25 گرم روغن زیتون…………………………… 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل تازه کوبیده شده……………. به میزان لازم خلال دندان ……………………………………..به تعداد …
بیشتر بخوانید »آموزش میگو پلو
در این مقاله آشپزی طرز تهیه نوعی دیگر از پلو بنام میگو پلو اسپانیایی را قرار داده ایم . میگو پلو در جنوب کشور ایران نیز طبخ می شود اما اب تغییری جزیی. با دانشنامه تی تیل همراه باشید برای آموزش میگو پلو اسپانیایی. مواد لازم برای 4 نفر : روغن ……………………. 2 قاشق سوپخوری پیاز (خرد شود)……………..یك عدد …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ماهی شکم پر
ماهي شكم پر : برای تهیه این غذای بسیار لذیذ که اکثر افراد آنرا برای شب عید تهیه می نمایند شما در این مطلب با دو نوع طرز تهیه ی ماهی شکم پر آشنا خواهید شد . نوع دوم را بیشر مردم مناطق شمالی کشور با سبزیهای خاصی تهیه می نمایند اگر توانستید این سبزیها را پیدا نمایید روش دوم …
بیشتر بخوانید »