طرز تهیه انار بیج ” انار بیج یک غذای محلی استان گیلان میباشد که بسیار لذیذ است با دانشنامه تی تیل همراه باشید برای آموزش مواد اولیه و طرز تهیه این غذا به نام انار بیج مواد لازم برای اناربیج ۱_ مغزگردوى سائیده شده : ۳۵۰ گرم ۲_ سبزى: تره, جعفرى, گشنیز و نعناع :یک کیلو ۳_ گوشت چرخ کرده …
بیشتر بخوانید »خورشتها
طرز تهیه خورشت مرغ با انار
طرز تهیه خورشت مرغ با انار “ زمستان فصل انار است و این میوه زیبا و پرخاصیت در سبد میوه اغلب انواده ها دیده می شود ،اما می دانید با این میوه زیبا می توان عذاهای متنوعی هم پخت ؟ دانشنامه تی تیل طرز تهیه خورشت مرغ و انار بهمراه سیر رو براتون قرار داده امیدوارم از تهیه و خوردنش …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه جگر سرخ شده
طرز تهیه جگر سرخ شده ” امروز طرز تهیه جگر سرخ شده از کشور بولیوی رو براتون قرار داده ایم . مواد لازم گفته شده برای این غذا برای6 نفر می باشد مواد لازم برای جگر سرخ شده جگر ( گوسفند ) ” حدود 1 کیلو سیر خرد شده ” 2 حبه (10 گرم) نمک و فلفل سیاه ” به …
بیشتر بخوانید »دستور پخت خورشت کرفس
دستور پخت خورشت کرفس “ مواد لازم خورشت کرفس روغن مایع= 100 گرم پیاز= یک عدد (150 گرم) گوشت گوسفند= 350 گرم زردچوبه= 1 قاشق چایخوری فلفل= 2/1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی= 1 قاشق چایخوری چاشنی خورشت = یک بسته آب= یک لیتر کرفس پاک کرده= 450 گرم سبزی (نعناع، جعفری و برگ کرفس)=150 گرم نمک= 1 قاشق چایخوری …
بیشتر بخوانید »دستور پخت باقالا قاتوق
دستور پخت باقالا قاتوق ” امروز براتون طرز تهیه باقالا قاتوق یک غذای محلی از استان گیلان رو قرار دادم . که غذای مورد علاقه بسیاری از شمالی ها می باشد امیدوارم بپزید و لذت ببرید. مواد لازم: (برای 4 نفر) باقالی خشک کشاورزی(پاچ باقلا رشتی)=100 گرم شوید(شبت) خشک= 2 قاشق غذاخوری سیر= 3 الی 4 حبه تخم مرغ =2 …
بیشتر بخوانید »دستور طبخ کوفته ریزه آذری
دستور طبخ کوفته ریزه آذری ” مواد لازم برای تهیه کوفته ریزه یک غذای محلی آذری به همراه دستور پخت کوفته ریزه برای علاقمندان به هنر اشپزی در دانشنامه تی تیل قرار داده ایم مواد لازم کوفته ریزه ▪ گوشت چرخکرده، ۲۵۰ گرم ▪ لوبیا چیتی، ۲۰۰ گرم ▪ هویج، یک کیلوگرم ▪ پیاز، ۲ عدد متوسط ▪ برنج، ۵۰ گرم …
بیشتر بخوانید »دستور طبخ دل مرغ
دستور طبخ دل مرغ ” مواد لازم و دستور تهیه یک غذای خوشمزه به نام دل مرغ با چیپس رو براتون تو این مطلب از دانشنامه تی تیل قرار داده ایم . دستور طبخ دل مرغ مواد لازم برای 4 نفر: سیبزمینی متوسط: 2 عدد دل مرغ: 500 گرم، پاککرده پیاز قرمز: یک عدد، خلالی رب گوجه فرنگی: 2 قاشق …
بیشتر بخوانید »خروشت بامیه
750گرم گوشت ماهیچه یا مغز ران گوساله-750 گرم بامیه-3 قاشق پیاز سرخ کرده-2 قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی-آبلیمو 3 قاشق سوپ خوری-نمک و فلفل به مقدار کافی طرز تهیه گوشت را می شوییم و قطعه قطعه می کنیم سپس آن را با پیاز سرخ کرده،در قابلمه ریخته و با مقداری آب روی حرارت ملایم می گذاریم تا کاملا بپزد.بامیه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه آلو مسما
طرز تهیه آلو مسما ” آلو مسما یکی از خورشتهای بسیار لذید مخصوص خطه گیلان می باشد این غذا معمولا با برنج سرو می شود اما برای کسانیکه رژیم دارند می توان با نان هم مصرف کرد دستور تهیه خورشت آلو مسما بسیار اسان می باشد مواد لازم برای آلو مسما ۱- مرغ یا مرغابی یک عدد، ۲- پیاز سرخ …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه خورشت آلو اسفناج
طرز تهیه خورشت آلو اسفناج “ این غذا را با گوشت گوساله و گوسفند هم می توانید آماده کنید از انواع آلو و آلوچه هم در پخت ان می توانید استفاده کنید با توجه به طبع سرد این غذا بهتر است در این غذا از مقدار بیشتری فلفل قرمز استفاده کنید این غذا یکی از پر طرفدار ترین غذا ها …
بیشتر بخوانید »دستور پخت شش انداز
دستور پخت شش انداز ” شش انداز یکی از غذاهای خوشمزه شمالی که بسیار آسان تهیه میشه ولی باید مثل همه غذاها خوب جا بیفته تا مزه واقعیش معلوم بشه . این غذا تقریبا مثل خورشت فساجان است با این تفاوت که بادمجان هم در آن وجود دارد . این غذا را می تونید با کته نوش جون کنید. مواد …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه یک نوع غذا با کنگر
همانطور که می دانید کنگر دارای فوائید بسیاری می بشاد از جمله انکه عصاره برگ و ریشه آن مانع از تجمع رسوب در دیواره رگها میشود و خواص دیگری که در مفقاله ای دیگر با نام فوائد کنگر برایتان در دانشنامه تی تیل اوده شده است لذا بر صدد شدیم تا طرز تهیه یک نوع خورشت با استفاده از کنگر …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه غذایی با گوجه سبز
مواد لازم و دستور پخت یک غذای بسیار خوشمزه برای کسانیکه به غذاهای ترش مزه علاقه دارند قرار داده ایم . این غذا با گوجه سبز یا آلوچه تهیه می شود . مواد لازم برای تهیه خورش گوجه سبز گوشت …………. 300 گرم گوجه سبز …….. 300 گرم حدودا 15 عدد پیاز ……………. یک عدد متوسط نعناع و جعفری خرد …
بیشتر بخوانید »دستور تهیه خورش چاغاله بادام
دستور تهیه خورش چاغاله بادام به همراه مواداولیه مورد نیاز برای تهیه خورشت چغاله بادام میوه ترش مزه فصل بهار مواد لازم برای تهیه خورشت چاغاله بادام – ۵۰۰ گرم چاغاله بادام -۵۰۰ تا ۷۰۰ گرم گوشت خورشی – ۱۵۰ گرم نعنای تازه – ۳۵۰ گرم جعفری تازه – ۲ عدد پیاز بزرگ – یك قاشق چایخوری زردچوبه – نصف …
بیشتر بخوانید »دستور پخت خورشت قیمه
در این دستور آشپزی مواد لازم و طرز تهیه یکی از خورشتهای خوشمزه ایرانی یعنی خورشت قیمه را قرار داده ایم . با دانشنامه تی تیل برای دستور پخت خورشت قیمه همراه باشید. مواد لازم:برای تهیه خورشت قیمه : مغز ران گوساله يا گوسفند…………….750 گرم لپه………………………………………100.گرم پياز سرخ کرده……………………….2 قاشق غذاخوری ليموعمانی………………………………4تا 5 عدد سیب زمینی……………………………..5عدد متوسط رب گوجه فرنگی………………………دو قاشق …
بیشتر بخوانید »خورش بوقلمون
در متن زیر طرز تهیه غذایی بسیار سودمند برای بهبود و پیشگیری از دو بیماری تبخال و اگزما قرار دادیم که این غذا سرشار از ویتامینهای E اسیدهای چرب امگا 6 روی و اسید امیدلیزین به سبب وجود گوشت بوقلمون و تخم افتابگردان میباشد. گوشت بوقلمون 300 گرم سیبزمینی دو عدد شوید خشك دو قاشق غذاخوری پیاز خلال شده یك …
بیشتر بخوانید »کشک بادنجان
مواد لازم:بادنجان متوسط 8 عدد +++++++کشک غلیظ 2 فنجان ++++++++گردوی چرخ کرده یک فنجان +++++نعناع داغ 2 قاشق سوپخوری
بیشتر بخوانید »ترشه شامی
ترشه شامی – غذای محلی گیلان مواد لازم برای 4 نفر: گوشت گوساله چرخ کرده:500 گرم
بیشتر بخوانید »