آخرین خبرها

شیرینیجات

در این قسمت شما با پخت انواع شرینی ها آشنا خواهید شد.

طرز تهیه ی کرم شاتوت

377379 568 300x2151 300x205 - طرز تهیه ی کرم شاتوت

مواد لازم زرده تخم‌مرغ: شش عدد شكر: 250 گرم شاتوت رسيده: 400 گرم خامه صبحانه: 300 گرم آرد ذرت: سه قاشق غذاخوري وانيل مايع: يك‌دوم قاشق چاي‌خوري شير: يك‌ونيم ليوان (375 ميلي‌ليتر) ژلاتين: هفت ورق روش تهيه: 1- ابتدا 50 گرم از شكر را روي شا‌توت‌ها پاشيده و كنار مي‌گذاريم تا شكر آب شود و به خورد ميوه برود. 2- …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی بُرش چغندر

378262 541 300x1991 - طرز تهیه ی بُرش چغندر

مواد لازم • نصف یک عدد پیاز • 4 حبه سیر • دو ساقه کرفس • نصف یک عدد کلم کوچک (سفید یا قرمز) • یک عدد سیب زمینی بزرگ • یک تا دو عدد هویچ • 2 تا 3 عدد چغندر • دو عدد سینه مرغ • 1.5 قاشق غذاخوری روغن زیتون • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه • …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی شله زرد

378524 1571 300x2631 300x205 - طرز تهیه ی شله زرد

  مواد لازم: ( برای 5 کاسه کوچک ) برنج ايراني / 1 پيمانه شكر / 1 پيمانه نبات خرد شده / 1 پیمانه گلاب / 1 پیمانه آب / 7 پیمانه زعفران پودر شده / یک قاشق چایخوری خلال بادام / 50 گرم خلال پسته و بادام / برای تزئین پودر دارچین / برای تزئین طرز تهیه: 1. برنج …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی نوشیدنی سیب و نعناع

384769 351 310x205 - طرز تهیه ی نوشیدنی سیب و نعناع

مواد لازم : کرفس: ۱ ساقه لیمو ترش: ۱ عدد سیب درشت: ۱ عدد شکر: ۱ قاشق سوپخوری نعنای تازه : ۱۰۰ میلی لیتر آب سیب ۵ برگ یخ : ۴ عدد نوشیدنی هایی خوش طعم برای فصل پاییز طرز تهیه : لیموترش را پوست کنده و هسته های آن را جدا کنید. سیب را هم پوست کنده و بعد …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی کرم ژله هویج پرتقال

387552 610 310x205 - طرز تهیه ی کرم ژله هویج پرتقال

    مواد لازم زرده تخم‌مرغ: پنج عدد شیر: 250 میلی‌لیتر آب پرتقال: 300 ميلي‌ليتر خامه صبحانه: 300 گرم شكر: 50 گرم ژله پرتقال: دو بسته وانيل: يك‌دوم قاشق چاي‌خوري آب جوش: 250 ميلي‌ليتر رنده پوست پرتقال در صورت تمایل: یک قاشق غذاخوری مواد برای تهیه ژله: مربای هویج: 300 گرم پودر ژلاتین: یک‌و‌نیم قاشق غذاخوری آب سرد: 60 میلی‌لیتر …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی پاپ‌کیک وانیلی

387551 410 310x205 - طرز تهیه ی پاپ‌کیک وانیلی

    مواد لازم آرد: 150 گرم کره: 90 گرم شکر سفید:90گرم تخم‌مرغ:2عدد پنیرخامه‌ای:60 گرم بادام خرد شده: 50 گرم پودر بیسکویت: 50 گرم آب گرم: 125 میلی‌لیتر (نصف لیوان) بیکینگ‌پودر: یک‌دوم قاشق چای‌خوری وانیل: یک‌دوم قاشق چای‌خوری روش تهيه: 1. ابتدا شکر، کره و پنیر خامه‌ای را با یکدیگر مخلوط و داخل کاسه همزن می‌ریزیم و آنقدر هم می‌زنیم …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی کوکی آیس‌باکس مکزیکی

387878 158 310x205 - طرز تهیه ی کوکی آیس‌باکس مکزیکی

• تعداد: 24 عدد • زمان تهیه: 45 دقیقه • زمان پخت: 12 دقیقه • زمان سرد شدن: 5 ساعت مواد لازم • ¾ پیمانه کره آب شده • یک پیمانه شکر • ¾ پیمانه پودر کاکائو • نصف قاشق چایخوری نمک • ¼ قاشق چایخوری فلفل هندی • یک عدد تخم‌مرغ • 1.5 قاشق چایخوری وانیل • 1 ¼ …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی کیک گردویی

387876 222 310x205 - طرز تهیه ی کیک گردویی

• تعداد: حدود 100 عدد • زمان تهیه: 30 دقیقه • زمان پخت: 15 دقیقه مواد لازم • 1.5 پیمانه گردو • 3 قاشق غذاخوری پودر قند • 1.5 پیمانه پودر شکر قنادی غذاها و شیرینی های مکزیکی طرز تهیه 1. گردوها را به همراه 3 قاشق غذاخوری پودر شکر قنادی آسیاب کنید. 2. هنگام تهیه خمیر ساده کوکی (دستور …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی شیک ترین میز اردور با سینی کاناپه

386739 514 310x205 - طرز تهیه ی شیک ترین میز اردور با سینی کاناپه

وعده غذایی: ناهار شام عصرانه نوع غذا: اردور و پیش غذا زمان آماده سازی مواد: 30دقیقه مناسب برای 8 تا 10 نفر سینی کاناپه مواد لازم کاناپه نان و پنیر و سبزی پنیر صبحانه : یک پیمانه کره : 2 قاشق سوپخوری سبزی خوردن : 1/2 پیمانه سیاه تخم : یک قاشق سوپخوری پودر گل سرخ : یک قاشق سوپخوری …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی اسموتی آلو

388594 214 250x205 - طرز تهیه ی اسموتی آلو

  چه کسانی بنوشند؟ افراد مبتلا به یبوست «اسموتی» بخور، غصه نخور! چطور درست کنیم؟ مواد لازم: شش عدد آلو (آلوی خورشی) / یک فنجان آب سیب / یک فنجان یخ / یک فنجان ماست/ یک‌چهارم قاشق چای‌خوری دارچین / مقداری جوز هندی. تمام ترکیبات را همراه آن مخلوط کنید. این مخلوط باید اول صبح ناشتا مصرف شود. در صورت …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی اسموتی سیب و لیموترش

388593 563 275x205 - طرز تهیه ی اسموتی سیب و لیموترش

چه کسانی بنوشند؟ افراد مبتلا به اضافه وزن و انواع چاقی، بیماران قلبی- عروقی، بیماران دیابتی، بیماران مبتلا به کبد چرب و ورزشکاران. «اسموتی» بخور، غصه نخور! چطور درست کنیم؟ مواد لازم: یک‌دوم فنجان یخ / یک عدد سیب/ دو عدد لیموترش تازه. مواد را در مخلوط‌كن بریزید تا آبميوه يكدستي حاصل شود. اين آبميوه باید 20 دقيقه قبل از …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی اسموتی چغندرخام

388592 807 275x205 - طرز تهیه ی اسموتی چغندرخام

چه کسانی بنوشند؟ افراد مبتلا به پرفشاری خون، افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی- عروقی و افراد مبتلا به هایپر کلسترولمی «اسموتی» بخور، غصه نخور! چطور درست کنیم؟ مواد لازم: یک‌دوم فنجان آب هویج شیرین نشده / یک‌چهارم فنجان زغال‌اخته یا تمشک منجمد شده / یک‌چهارم فنجان چغندر خام پوست‌کنده و رنده شده / یک‌چهارم فنجان سیب پوست کنده / یک‌چهارم …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی رفع‌کننده نفخ معده

388591 487 225x205 - طرز تهیه ی رفع‌کننده نفخ معده

چه کسانی بنوشند؟ افراد مبتلا به ورم معده، افراد مبتلا به کولیت و افراد مبتلا به سندرم روده تحریک‌پذیر «اسموتی» بخور، غصه نخور! چطور درست کنیم؟ مواد لازم: یک‌دوم فنجان دمنوش بابونه/ یک فنجان توت‌فرنگی / یک فنجان آناناس / یک فنجان ماست پروبیوتیک / یک قاشق مرباخوری عسل / یک‌دوم فنجان یخ . تمام ترکیبات گفته شده را در …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی اسموتی انبه

388589 366 250x205 - طرز تهیه ی اسموتی انبه

چه کسانی بنوشند؟ افراد مبتلا به خشکی پوست و تمامی افرادی که در آب و هوای خشک و آلوده زندگی می‌کنند. «اسموتی» بخور، غصه نخور! چطور درست کنیم؟ مواد لازم: یک‌دوم فنجان یخ / یک‌دوم لیوان ماست / یک‌دوم لیوان انبه خرد شده و منجمد/ یک قاشق مرباخوری روغن ماهی / یک‌دوم لیوان آب پرتقال/ چند برگ نعناع. – تمامي …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی موس پسته با تزئین گل رز

390807 308 310x205 - طرز تهیه ی موس پسته با تزئین گل رز

موس پسته مواد لازم: خامه ‌فرم‌ گرفته: 400 گرم شیرعسلی: 200 گرم عسل: سه قاشق غذاخوری سرلاك گندم و عسل: سه قاشق غذاخوری زرده تخم‌مرغ: شش عدد وانیل: یك قاشق چای‌خوری پودر پسته: 200 گرم ژلاتین: 10 ورق روش تهیه: 1. ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ، شكر و وانیل را هم می‌زنیم تا پف کنند، عسل و شیرعسلی را به آنها اضافه …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی پای فاج تخم‌مرغی

386377 732 310x205 - طرز تهیه ی پای فاج تخم‌مرغی

  • تعداد: 12 نفر • زمان فریز کردن: 14 تا 32 ساعت • زمان پخت: 5 دقیقه مواد لازم • خمیر شکلاتی* • یک پیمانه شکر • 2/3 پیمانه شیر کامل و پرچرب • دو قاشق غذاخوری کره • 55 گرم شکلات نیمه‌تلخ خرده شده • یک قاشق چایخوری وانیل • دو لیتر بستنی تخم‌مرغی • دو قاشق غذاخوری …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی پودینگ زعفرانی

392465 877 310x205 - طرز تهیه ی پودینگ زعفرانی

چی لازم داریم: پودر ژلاتین: چهار قاشق مرباخوری شیر: چهار لیوان تخم‌مرغ: یک عدد خامه زده‌نشده: یک‌دوم لیوان شکر: یک‌دوم لیوان پودر وانیل شکری: سه بسته گلاب: چهار قاشق مرباخوری زعفران: به مقدار لازم. چطوری درست کنیم: 1.تخم‌مرغ و شکر را داخل یک کاسه خوب هم بزنید تا مخلوط یکسانی به دست آید. در یک ظرف دیگر شیر، خامه،‌وانیل و …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی پاستیل

392464 361 310x205 - طرز تهیه ی پاستیل

چی لازم داریم… پودر ژلاتین: یک قاشق سوپ‌خوری آب: 90 میلی لیتر شکر: 220 گرم آب سیب: 90 میلی‌لیتر آب‌لیمو تازه: یک قاشق چای‌خوری پوست لیمو رنده‌شده: یک قاشق چای‌خوری رنگ سبز خوراکی: به میزان لازم. چطوری درست کنیم: 1. پودر ژلاتین را در آب سرد بریزید و به روش بنماری آن را حل کنید. شکر و آب را با …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی مارمالاد پرتقال

392463 994 310x205 - طرز تهیه ی مارمالاد پرتقال

چی لازم دارید: پرتقال: چهار عدد شکر: یک تا یک و نیم پیمانه آب: یک‌چهارم پیمانه ورقه ژلاتین: دو ورق. چطوری درست کنیم: 1. پره‌های پرتقال را پوست بگیرید و آنها را در مخلوط‌کن، مخلوط کنید. 2. شکر را روی پرتقال‌ها بریزید و روی حرارت قرار دهید. وقتی مخلوط قوام آمد، ورقه ژلاتین را دو دقیقه در کمی آب خیس …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی کرم فندق

392461 216 310x205 - طرز تهیه ی کرم فندق

چی لازم دارید ژلاتین: هفت ورق زرده تخم‌مرغ: شش عدد شیر: 250 گرم فندق تست‌شده: 200 گرم خامه: 350 گرم شکر: 200 گرم پیست فندق(آسیاب فندق و شکر به مقدار مساوی): 100 گرم. چطوری درست کنید: 1. زرده‌های تخم‌مرغ رابه کمک همزن با شکر مخلوط کنید. شیر را بجوشانید و کم‌کم به زرده اضافه کرده و با همزن دستی مخلوط …

بیشتر بخوانید »