آخرین خبرها

همه چیز درباره ارور 404

در این مقاله ابتدا ارور 404 را معرفی میکنیم , از کجا می توانید ارور  404 را ببینید , چطور ارور 404 را برطف کنید ؟ با دانشنامه همراه باشید برای برطرف کردن error 404

.jpg - همه چیز درباره ارور 404
ارور

برای دوستانی که ممکنه به هر دلیلی با این اسم آشنا نباشن بگم که ارور ۴۰۴ یعنی اینکه صفحه ای از سایت شما در موتورهای جستجو (که بیشتر مد نظر ما گوگل هست) ایندکس شده باشه ولی اون صفحه توسط شما حذف بشه و یا اینکه آدرسش تغییر کنه (مثل تغییر پیوند یکتا). بعد از حذف این صفحه از سایت شما ارور ۴۰۴ ایجاد میشه و به بازدید کننده پیام میده که این صفحه موجود نیست.

کجا میتونید این ارورها را ببینید؟ بهترین مکان گوگل وبمستر هست که خیلی قشنگ و کامل توضیح میده چه لینکی نیست و کجا لینک شده و در کل چند تا ارور دارید.

برای همین دست به کار شدیم. ۲ تا سایت را قربانی کردیم! کلی ارور ۴۰۴ توشون ایجاد کردیم (دیگه این کار نیازی به آموزش نداره!). اول گفتیم ببینیم آیا این ارورها تاثیری داره یا نه؟ ظرف ۲۴ ساعت متوجه شدیم که رتبه سایت ها تو الکسا بصورت قابل ملاحظه ای کاهش پیدا کرد و به نوعی ۳ برابر شد!!! دلیلش هم کاملا مشخص بود، چون ایندکس ها به صفحه مورد نظر نمیرفت، گوگل مطالب اون سایت ها را رتبه هاشون را کاهش داد.

خوب خدا را شکر تا اینجا متوجه شدیم که خطای ۴۰۴ شدیدا بازدید را کاهش میده!

بعد گفتیم شروع کنیم از آموزش های موجود تو نت و همچنین افزونه هایی که تو این زمینه برای وردپرس وجود داره استفاده کنیم و ارورها را برطرف کنیم تا سایت به حالت اولش برگرده. سرتون را درد نیارم که تا دلتون بخواد مقاله آموزشی خوندم و افزونه دانلود کردم. در کل میتونم بگم افزونه ها را باید بیخیال شد! چون از نسخه پولیش که ما رایگان گرفتیم تا همون هایی که تو خود سایت وردپرس رایگان قرار دارن، هیچ کدوم نتونست جلوی افزایش ارورهای ۴۰۴ را بگیره چه برسه به اینکه قبلی ها را از بین ببره!

نمیخوام سرتون را درد بیارم، سریع میرم سر اون چیزهایی که دستمون اومد.

اول از همه ببینید این ارور ها برای چی بوجود اومده؟ چند تا حالت کلی داریم:

الف. اینکه مثلا شما یهو اعصابتون خورد بشه بزنید سایت را کلا پاک کنید و یا اینکه دامنه ای بخرید که قبلا روش سایت بوده و الان اطلاعاتش پاک شده

ب. دوم اینکه مثلا سیستمی مثل وردپرس دارید و میزنید نوع پیوند یکتا را تغییر میدید و خوب کلی ارور ۴۰۴ ایجاد میشه

ج. سوم هم اینکه تعداد محدودی ارور ۴۰۴ دارین که اصلا ممکنه بعضی از اون لینک ها هیچ وقت وجود نداشتند و اشتباها در سایتی لینک شدن

حالا که مشکل را شناختیم باید بریم سراغ رفع اون:

اولین راه و بهترین راه و دونسته ترین راه که البته یکمی سخته، استفاده از قسمت Remove URLs خود گوگل وبمستره که شما تو اون قسمت میرید و دونه دونه لینک هاتون را میزنید و از گوگل می خواهید که از ایندکس ها و کش ها حذفشون کنه. این روش زمان بره، چون دونه دونه باید ثبت بشن و به درد حالت سوم میخوره که تعداد خطاها کم هستند. عوضش ظرف مدت کمتر از ۴۸ ساعت ارورها حذف میشن!

این قسمت هم براتون تو عکس زیر تو گوگل وبمستر مشخص کردم:

error - همه چیز درباره ارور 404
error

بعد از اینکه وارد قسمت مذکور شدید، بر روی گزینه create a new removal request کلیک کنید. مانند عکس زیر یک کادر میاد و آدرس لینکی که میخواهید حذف بشه را در اون وارد کنید و در صفحه بعد هم تایید کنید تا درخواست شما بررسی و لینک مورد نظر حذف شود.

error ewbmaster - همه چیز درباره ارور 404
error webmaster

دومین راه استفاده از کد انتقال ۳۰۱ در فایل .htaccess هست که چند تا راه داره و یکم هم بستگی به نوع مشکل داره. مثلا اگر مشکل شما از نوع تغییر پیوند یکتا باشه میتونید یک کد انتقال در فایل مذکور وارد کنید تا همه لینک های قبلی ریدایرکت بشن به آدرس های جدید پیوند یکتا. البته ابن کدها و ویرایش این فایل هم کمی مهارت میخواد و برای هر نوعی تغییری هم فرق می کنه برای همین نمیشه اینجا یک کد و یا حتی چند تا کد را بیان کرد!

اگه هم از نوع مشکل اول و یا حتی سوم باشه هم میتونید دونه دونه دستور انتقال یا ریدایرکت را در .htaccess بدید ولی چون این کار هم زمان بره بهتره که همون از قسمت حذف لینک ها در وبمستر گوگل اقدام کنید.

در مورد افزونه ها هم باید خدمتتون عرض کنم که من خیلی هاشون را تست کردم ولی در زمان تست هیچ تاثیری از هیچ کدوم دیده نشد!

در ضمن یک کد معروف هم هست که تو فایل .htaccess میزاریم که اگه ارور ۴۰۴ بوجود اومد برو به صفحه اصلی. که البته در اصل این کد برای اینکه کاربر را در صورت مواجه شدن با ارور ۴۰۴ به یک صفحه خاص که بدین منظور طراحی شده انتقال بدیم. باید خدمتتون عرض کنم که ما این را هم تست کردیم، ما خودمون هم در ابتدا فکر میکردیم این کد از ایجاد ارور ۴۰۴ در وبمستر جلوگیری می کنه ولی اصلا از بوجود اومدن ارور ۴۰۴ جلوگیری نمیکنه و فقط کاربر را میاره به صفحه اصلی سایت و یا حالا هر صفحه دیگه ای که تعیین کنیم!

نتیجه گیری:

تا میتونید سعی کنید ارور ۴۰۴ نداشته باشید و اگه هم ارور ۴۰۴ ایجاد شد نسبت بهش بیخیال نباشید و سعی کنید با روش هایی که در بالا ذکر شد رفعشون کنید.

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

11 نظر

  1. سلام . من حدود 150 تا ارور 404 رو Remove URLs کردم اما هیچ کدوم ریموو نشده .موضوع چیه؟

    • فقط remove کردن ادرس ها کافی نمی باشد شما بایستی تمام لینک هایی را که از داخل سایت و از بیرون سایت به صفحات ریموو شده وارد شده است را اصلاح کنید.

  2. ساختار سایت تغییر کرده برا همین نه ادرس ها و نه لینک های داخلی هیچکدام در دسترس نیستند

  3. من می خوام از یک سایت فیلمی دانلود کنم وقتی روی لینک دانلود کلیک میکنم ارور 404 not found میده. اگر راهی هست کمکم کنید.

    • ارور ۴۰۴ به معنی پاک شدن صفحه مورد نظر می باشد . و یا ادرس صفحه مورد نظر تغییر کرده است

    • کلید پنجره روی کی برد را فشار دهید تا بازی می نی مایز شود دوباره کلید پنجره را فشار دهید تا بازی ماکسیمایز شود . مشکل برطرف می شود .. البته اگر مشکل از کم بودن منابع سیستم نباشد.

  4. سلام
    من ی بار همه لینکهای 404 رو که ب دلیل حذف و تغییر ساختار ب وجود اومده بود رو در گوگل وبمستر حذف کردم ک بالای دو هزار تا شد.
    بعد اینهمه کار وقت گیر ورودی گوگلم خیلی بهتر شد اما یهو دوباره کم شد رفتم وبمستر دیدم هر چی که ریمو کرده بودم برگشتن و روز ب روزم دارن بیشتر میشن ، دیگه کلافه شدم.
    الان تو جستجوی گوگل من ارور 404 ندارم فقط گوگل وبمستره که داره بیخودی گیر میده
    ی کد یا افزونه می خام که 404 از طرف گوگل وبمستر به خانه منتقل بشه یا اروری نده
    ممنون

    • تنها راه شما اصلاح لینکهای ورودی به صفحات ۴۰۴ می باشد که از سایتهای دیگر و یا سایت خودتان به این صفحه ها هدایت شده ه اند.

      • خب لینکهای حذف شده رو ک نمیشه اصلاح کرد
        خودم ک دیگه خسته شدم – می خام قید سایتم رو بزنم و ی سایت جدید را بندازم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *