چه کسانی بنوشند؟ افراد مبتلا به ورم معده، افراد مبتلا به کولیت و افراد مبتلا به سندرم روده تحریکپذیر «اسموتی» بخور، غصه نخور! چطور درست کنیم؟ مواد لازم: یکدوم فنجان دمنوش بابونه/ یک فنجان توتفرنگی / یک فنجان آناناس / یک فنجان ماست پروبیوتیک / یک قاشق مرباخوری عسل / یکدوم فنجان یخ . تمام ترکیبات گفته شده را در …
بیشتر بخوانید »سرگرمی
طرز تهیه ی گرین اسموتی
چه کسانی بنوشند؟ افراد مبتلا به دیابت نوع 2 و افراد مبتلا به ناتوانی تحمل گلوکز «اسموتی» بخور، غصه نخور! چطور درست کنیم؟ مواد لازم: شش تا هشت برگ اسفناج/ یک عدد خیار کوچک / یکدوم ساقه کرفس/ دو عدد توتفرنگی منجمد شده / یکدوم فنجان زغالاخته یا تمشک منجمد شده/ یک قاشق چایخوری دارچین / یک …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی اسموتی انبه
چه کسانی بنوشند؟ افراد مبتلا به خشکی پوست و تمامی افرادی که در آب و هوای خشک و آلوده زندگی میکنند. «اسموتی» بخور، غصه نخور! چطور درست کنیم؟ مواد لازم: یکدوم فنجان یخ / یکدوم لیوان ماست / یکدوم لیوان انبه خرد شده و منجمد/ یک قاشق مرباخوری روغن ماهی / یکدوم لیوان آب پرتقال/ چند برگ نعناع. – تمامي …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی موس پسته با تزئین گل رز
موس پسته مواد لازم: خامه فرم گرفته: 400 گرم شیرعسلی: 200 گرم عسل: سه قاشق غذاخوری سرلاك گندم و عسل: سه قاشق غذاخوری زرده تخممرغ: شش عدد وانیل: یك قاشق چایخوری پودر پسته: 200 گرم ژلاتین: 10 ورق روش تهیه: 1. ابتدا زردههای تخممرغ، شكر و وانیل را هم میزنیم تا پف کنند، عسل و شیرعسلی را به آنها اضافه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پای فاج تخممرغی
• تعداد: 12 نفر • زمان فریز کردن: 14 تا 32 ساعت • زمان پخت: 5 دقیقه مواد لازم • خمیر شکلاتی* • یک پیمانه شکر • 2/3 پیمانه شیر کامل و پرچرب • دو قاشق غذاخوری کره • 55 گرم شکلات نیمهتلخ خرده شده • یک قاشق چایخوری وانیل • دو لیتر بستنی تخممرغی • دو قاشق غذاخوری …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پودینگ گوشت
پودینگ گوشت مواد لازم: گوشت چرخ کرده:400 گرم تخممرغ: چهار عدد سیر: دو حبه پیاز: یک عدد بزرگ خلال پسته: 30 گرم آرد سوخاری: 100 گرم شوید: 50 گرم کره نرم شده: 50 گرم فلفل دلمهای:100 گرم شیر:100 میلیلیتر پیاز سرخ شده: دو قاشق غذاخوری آویشن، کاری، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و بیکینگپودر از هرکدام: یک قاشق چای خوری روش …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پودینگ زعفرانی
چی لازم داریم: پودر ژلاتین: چهار قاشق مرباخوری شیر: چهار لیوان تخممرغ: یک عدد خامه زدهنشده: یکدوم لیوان شکر: یکدوم لیوان پودر وانیل شکری: سه بسته گلاب: چهار قاشق مرباخوری زعفران: به مقدار لازم. چطوری درست کنیم: 1.تخممرغ و شکر را داخل یک کاسه خوب هم بزنید تا مخلوط یکسانی به دست آید. در یک ظرف دیگر شیر، خامه،وانیل و …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پاستیل
چی لازم داریم… پودر ژلاتین: یک قاشق سوپخوری آب: 90 میلی لیتر شکر: 220 گرم آب سیب: 90 میلیلیتر آبلیمو تازه: یک قاشق چایخوری پوست لیمو رندهشده: یک قاشق چایخوری رنگ سبز خوراکی: به میزان لازم. چطوری درست کنیم: 1. پودر ژلاتین را در آب سرد بریزید و به روش بنماری آن را حل کنید. شکر و آب را با …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی مارمالاد پرتقال
چی لازم دارید: پرتقال: چهار عدد شکر: یک تا یک و نیم پیمانه آب: یکچهارم پیمانه ورقه ژلاتین: دو ورق. چطوری درست کنیم: 1. پرههای پرتقال را پوست بگیرید و آنها را در مخلوطکن، مخلوط کنید. 2. شکر را روی پرتقالها بریزید و روی حرارت قرار دهید. وقتی مخلوط قوام آمد، ورقه ژلاتین را دو دقیقه در کمی آب خیس …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سالاد سبزیجات سه نفره
چی لازم دارید: آبجوش: دو لیوان ژلاتین لیمو: چهار ورق نمک: یکدوم قاشق غذاخوری آب سرد: یک و یکدوم لیوان سرکه: سه قاشق غذاخوری هویج نگینی خردشده: یک و یک چهارم لیوان مایونز: یکدوم لیوان فلفل نگینی خردشده: یک لیوان پیاز نگینی خردشده: یکچهارم لیوان. چطوری درست کنید: 1.ژلاتین، نمک و آبجوش را در کاسه بزرگی بریزید و حداقل برای …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کرم فندق
چی لازم دارید ژلاتین: هفت ورق زرده تخممرغ: شش عدد شیر: 250 گرم فندق تستشده: 200 گرم خامه: 350 گرم شکر: 200 گرم پیست فندق(آسیاب فندق و شکر به مقدار مساوی): 100 گرم. چطوری درست کنید: 1. زردههای تخممرغ رابه کمک همزن با شکر مخلوط کنید. شیر را بجوشانید و کمکم به زرده اضافه کرده و با همزن دستی مخلوط …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سالاد مرغ و کرفس
سالاد مرغ و کرفس چی لازم دارید: پودر ژلاتین: سه قاشق غذاخوری آب: یک لیوان هویج قالب زده: 200 گرم کلم بروکلی: 200 گرم گوجه فرنگی تزئینی: 20عدد فیله مرغ آبپز و خردشده: دو و نیم لیوان پیاز: یک عدد ساقه کرفس خلالشده: یک لیوان برنج دانه گرد پخته: یک لیوان نمک و فلفل: به دلخواه سس مایونز: …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی دسر موز و توت فرنگی
چی لازم دارید: ژلاتین: دو ورق آب جوش: یک و یکدوم لیوان موز: دو عدد خردشده آب پرتقال: یکدوم لیوان توتفرنگی خردشده: 500 گرم پنیر خامهای: 250 گرم کره آبشده: 300 گرم پودر وانیل: یک قاشق چایخوری گردوی خردشده: یکدوم فنجان. چطور درست کنید: 1. ژلاتین را در آب جوش برای مدت دو دقیقه حل کنید و بعد آب پرتقال …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کیک گردو و عدس
تعداد: 8 نفر مواد لازم • 1.5 پیمانه گردوی بوداده • یک پیمانه عدس سبز یا قهوهای • دو پیمانه آب سبزیجات • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون • دو پیمانه پیاز سفید خرد شده • یک پیمانه کرفس خرد شده • نصف پیمانه هویج خرد شده • 3 حبه سیر رنده شده • یک قاشق چایخوری آویشن خشک …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی املت چینی
مواد لازم: لوبیا سبز: 50 گرم جوانه گندم یا سویا: 50 گرم پیازچه، خرد شده: يك عدد فلفل چیلی قرمز، خرده شده: يك عدد زنجبیل، رنده شده: یک تکه سیر، له شده: يك حبه تخم مرغ: 4 عدد روغن زیتون: به مقدار لازم آشنایی با روش تهیه املت چینی روش پخت: 1. لوبیاسبزها را در کاسهای بریزید و روی آنها …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی مین مویلی
تعداد: 2 نفر مواد لازم برای چاشنی: • یک قاشق غذاخوری آب لیموترش • نصف قاشق چایخوری زردچوبه • نصف قاشق چایخوری پودر چیلی • نصف قاشق چایخوری نمک برای کاری: • 250 گرم فیله ماهی، مکعبی خرد شده • یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی • یک عدد پیاز کوچک خلالی • یک عدد گوجهفرنگی خلالی • 2.5 سانتیمتر، …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی خوراک سوسیس بوقلمون
• تعداد: 4 نفر • زمان تهیه: 20 دقیقه • زمان پخت: 20 دقیقه مواد لازم • 600 گرم سوسیس بوقلمون • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون • 3 عدد فلفل دلمهای خرد شده • یک عدد مغز رازیانه خرد شده • یک عدد پیاز بزرگ خرد شده • نمک • 3 حبه سیر رنده شده • یک قاشق چایخوری …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی مینی کیک سیبزمینی با خمیر هزارلا
مواد لازم: خمیر هزارلا: یک کیلوگرم سیبزمینی: 500 گرم پنیر لبنه: 350 گرم کره: 50 گرم نمک و فلفل سفید: به میزان لازم زرده تخممرغ، زعفران و کنجد: برای زرین کردن خمیر زیتون حلقهای: 200 گرم دانه ذرت: 100 گرم سس خردل: به میزان لازم روش تهیه: 1. خمیر هزارلا را روی سطح آردپاشی شده به قطر سه میلیمتر باز …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی لقمههای مربایی
لقمههای مربایی برای تهیه خمیر این شیرینیها به پنیر خامهای نیاز دارید. در ضمن، برای اینکه خمیر ترد و خوشمزهای درست کنید، باید خمیر را در مراحل مختلف، ساعتها در فریزر قرار دهید. برترین ها: برای تهیه خمیر این شیرینیها به پنیر خامهای نیاز دارید. در ضمن، برای اینکه خمیر ترد و خوشمزهای درست کنید، باید خمیر را در مراحل …
بیشتر بخوانید »المپیک چیست
در مورد پیدایش بازی های المپیک روایتهای زیادی وجود دارد . ما در اینجا یکی از مشهورترین و قدمی ترین روایات را مورد نظر گرفته ایم . یکی از این روایات نخستین بازیهای المپیک را با مفهوم εκεχειρία«(اکخیریا)» یا آتش بس المپیک مرتبط میداند. بر اساس شمارش سالهای المپیاد ها تاریخ آغاز این بازیها به سال ۷۷۶ پیش از میلاد …
بیشتر بخوانید »