آخرین خبرها

طرز تهیه کله جوش یا کالا جوش غذای ترکی

طرز تهیه کله جوش یا کالا جوش غذای ترکی “

این روشی که می نویسم روش اصلی و سنتی کله جوشه و البته بعضا” تغییراتی توش داده میشه اگه عمری بود روشهای دیگه رو هم درست کرده و اینجا می نویسم.

kala josh - طرز تهیه کله جوش یا کالا جوش غذای ترکی
طرز تهیه کله جوش

مواد لازم کله جوش

پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ

کشک چرب: ۲ پیمانه

نعناع خشک : ۲ قاشق غذاخوری

زردچوبه : یک قاشق چایخوری

گردو خرد شده: نصف پیمانه

روغن حیوانی ، نمک ، فلفل سیاه : مقداری

آب: ۱ لیوان

طرز تهیه کله جوش

پیاز را درروغن حیوانی سرخ کنید ، حرارت کم باشه تا خوب طلائی بشه ، بعد زردچوبه ونعناع رو بهش اضافه کنید

کشک رو با آب خوب مخلوط کرده به مواد فوق اضافه کنید ، حرارت رو زیادتر کنید تا بجوشه وکمی غلیظ تر بشه

بعد حرارت رو کم م کرده و گردو ، نمک و فلفل رو افزوده ، بعد از ۵ دقیقه که گردوها کمی نرم شد حرارت رو خاموش کرده و تاسرد نشده سرو کنید.

نکته ۱: دراضافه کردن نمک دقت کنید چون کشک خودش شوره.

نکته ۲: درصورت تمایل میتونید ازگوشت به صورت کله گنجشکی یا به صورت قیمه داخل کله جوش استفاده کنید ، اما توجه داشته باشید به دلیل وجود کلسیم درکشک ، آهن گوشت دربدن غیرقابل جذب میشه ، بعضی وقتها فکرمیکنم گذشتگان ما واقعا دانشمند بودند و هریک ازترکیبات غذاها فلسفه ای دارن و بهتره سرخود تو دستورات قدیمی دخل و تصرف نکنیم.

نکته ۳ : کله جوش رو با گردو ، نعناع داغ و پیازداغ تزئین می کنند.

نکته ۴: معمولا نان سنگک داخل کله جوش ترید کرده و نوش جان می کنند.

نکته ۵ : بهتره یه دسر با طبع گرم مثل عسل یا خرما بعد ازکله جوش خورده بشه .

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *