آخرین خبرها

دستور پخت خورشت کرفس

دستور پخت خورشت کرفس “

مواد لازم خورشت کرفس

روغن مایع= 100 گرم

پیاز= یک عدد (150 گرم)

گوشت گوسفند= 350 گرم

زردچوبه= 1 قاشق چایخوری

فلفل= 2/1 قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی= 1 قاشق چایخوری

چاشنی خورشت = یک بسته

آب= یک لیتر

کرفس پاک کرده= 450 گرم

سبزی (نعناع، جعفری و برگ کرفس)=150 گرم

نمک= 1 قاشق چایخوری

آبغوره= 2/1 پیمانه (70 میلی لیتر)

khoresh karafs - دستور پخت خورشت کرفس
دستور پخت خورشت کرفس

دستور پخت خورشت کرفس

1 روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.

2 گوشت را به قطعات متوسط برش داده و با پیاز 5 دقیقه تف دهید.

3 زردچوبه، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.

4 چاشنی خورشت را اضافه کنید.

5 آب را افزوده و 2-1 ساعت حرارت دهید.

6 کرفس را شسته و به قطعات بزرگ برش دهید.

7 سبزی را شسته، آبکش کرده و به قطعات بسیار ریز خرد کنید.

8 کرفس و سبزی را در روغن 6-5 دقیقه تفت دهید و به بقیه مواد اضافه کنید.

9 خورشت را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.

10 آبغوره را اضافه کنید.

11 اجازه دهید خورشت بجوشد تا به خوبی جا بیافتد.

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *