مواد لازم برای 4 تا 5 نفر 5 عدد متوسط سيبزميني 300 گرم گوشت چرخ كرده 3 ق س زرشك 1 عدد بزرگ پياز 2 ق س ربگوجهفرنگي روغن؛ به مقدار لازم 1 ق س جعفري تازه خرد شده 3 عدد تخممرغ 2 /1 ق چ زعفران ساييده شده 1 ق چ زردچوبه نمك و فلفل به مقدار …
بیشتر بخوانید »تغذیه
طرز تهیه ی مرغ سوخاری شکم پُر
مواد لازم برای 2نفر: سینه یك مرغ: كامل پودر سیر، آویشن و فلفل سیاه: به میزان لازم پیاز ریز شده: یك عدد كوچك جعفری و پیازچه: ریز شده 50 گرم روغن زیتون: كمی برای داخل تابه زعفران آب كرده و آبلیمو: به میزان لازم تخممرغ: 2 عدد آرد سفید: دو قاشق غذاخوری آرد سوخاری: به میزان لازم روش تهیه: 1. …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کباب مرغ تند و تیز
مواد لازم 3 ق س روغن 2 حبه سیر خردشده 1 عدد پیاز حلقه ای خردشده 1 ق چ زردچوبه 2 /1 ق چ زیره 2 /1 ق چ پودر زنجبیل 2 /1 ق چ نمک 2 /1 ق چ فلفل سیاه 4 /1 ق چ دارچین 2 /1 ق چ فلفل هندی 8/1 ق چ پودر فلفل شیرین …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی خورش خلال بادام
مواد لازم برای 2 تا 4 نفر 400 گرم گوشت خورشي 200 گرم خلال بادام 1 عدد پياز متوسط 4ق س زرشك 1 قس گلاب 3 عدد ليمو عماني 2 /1 قچ زعفران سایيده شده 1 قم سرخالي دارچين نمك به مقدار لازم روغن به مقدار لازم طرز تهیه: 1. ابتدا گوشت را به صورت قيمهاي خرد كنيد …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ته چين مرغ با لپه و كشمش
ته چين مرغ با لپه و كشمش تقریبا می شود گفت امکان ندارد که میزی با غذاهای مجلسی چیده شود ولی در آن اثری از ته چین نباشد . حالا اگر شما هم می خواهید در منوی غذاهایتان ته چین اضافه کنید ، این بار ته چین مرغ و لپه و کشمش بپزید. مواد لازم برای 6 نفر …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی قزل آلاي شكم پر
مواد لازم 1 عدد ماهي قزل آلاي درشت 2ق س گردوي خرد شده 1 ق س زرشک 10 عدد آلو خورشی 50 گرم جعفري خرد شده 1 ق چ سرخالي زعفران ساييده شده 5ق س آب ليموترش تازه نمك و فلفل به مقدار لازم مواد لازم براي سبزيجات كنار ماهي: 3عدد سيب زميني متوسط 2عدد هويج 1 پيمانه نخودفرنگي …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کیش مرغ و قارچ
مواد لازم برای تهیه خمیر 2 عدد تخممرغ 2 /1 2 پیمانه آرد 2 ق چ بیکینگ پودر 125 گرم کره به دما رسیده 1 ق س شکر 1 ق م نمک مواد لازم برای رویه کیش 2 /1 سینه مرغ 2 عدد تخممرغ 500-300 گرم قارچ 120 گرم خامه 2 /1 پیمانه پنیرپیتزای رنده شده 1 ق چ …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی فیله گوساله و سس تریاکی
مواد لازم: فیله گوساله: یك كیلوگرم فلفل دلمهای: 3 عدد سبز و زرد و قرمز قارچ دكمهای: 500 گرم پودر پیاز: یك قاشق چایخوری پودر كاری و آویشن: از هر كدام نوك كارد سس تریاكی: 5 تا 6 قاشق غذاخوری تای سس: به میزان لازم روش تهیه: 1. ابتدا گوشت را به شكل برشهای انگشتی خرد كرده و به روغن …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی شبه پيتزاي مديترانهاي با بادمجان
مواد لازم برای 2 نفر 1 عدد بادمجان متوسط 1 عدد تخممرغ 1 پيمانه آرد سفيد گندم 4 /1 1 پيمانه شير 2 ق چ پودر آويشن يا ارگانو 1 عدد پياز قرمز متوسط 2 عدد كدوي سبز درشت 2 عدد فلفل دلمهاي (رنگي باشد بهتر است) 4 تا 5 ق س روغن مايع آفتابگردان 2 ق س پنير پارمسان …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کباب مرغ اسپایسی با زنجبیل
مواد لازم براي 20 عدد سيخ: سير: 3 حبه؛ درشت خرد شود. زنجبيل: مقدار دلخواه به علاوه مقداري هنگام سرو پوست رنده شده و آب يك عدد پرتقال پيازچه: 3 عدد؛ درشت خرد شود. عسل رنگ روشن: 2 قاشق غذاخوري سس سويا: يك قاشق غذاخوري روغن مايع: 2 قاشق غذاخوري فيله مرغ بدون پوست و استخوان: 4 عدد؛ …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ماركیز پیتزا
مواد لازم: یك واحد خمیر طبق دستور نان پنیر و گوجهفرنگی پنیر تست: 3 ورق پنیر گودا: 4 ورق پنیر پیتزای رنده شده: 200 گرم قارچ: 200 گرم سس سالسا: 2 تا 3 قاشق غذاخوری فلفل دلمهای: نصف یك عدد پیاز خلالی: 2 عدد گوجهفرنگی، زیتون و فلفل دلمهای: برای تزئین نمك و فلفل: به میزان دلخواه روش تهیه: 1. …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی زردچوبه شفابخش
دمنوش شیر و زردچوبه زردچوبه در آشپزی شرق، عنصر کهنه و جداییناپذیری است اما در آمریکا و بسیاری از کشورهای اروپایی، نو و هیجانانگیز است و هر روز از ویژگیهای ضدسرطانی و ضدویروسی و درمانگرش میگویند و مینویسند. زردچوبه این روزها به «ادویه شفابخش» مشهور شده و از درمان گلو درد و شکمدرد تا حل مشکلات پوستی و …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی بيسكويت كره اي
مواد لازم: 70 گرم پودر قند 100 گرم كره نرم شده 2 /1 ق چ وانيل 150 گرم آرد 2 عدد زرده تخم مرغ 1 ق س شير سرد ترافل رنگي مقداري براي تزیين. طرز تهیه: 1. ابتدا كره نرمشده را در ظرف مناسبي بريزيد و به وسيله چنگال كمي هم بزنيد. سپس پودر قند را به آن اضافه كرده …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی شيريني دارچيني
مواد لازم: 250 گرم آرد سفيد 100 گرم پودر قند 120 گرم روغن جامد 2ق س سرصاف دارچين 2 /1 ق س جوش شيرين 1 عدد سفيده تخم مرغ. طرز تهیه: 1. ابتدا كاسه اي آماده كنيد و روغن و پودر قند را در آن بريزيد و با دستگاه همزن شروع به مخلوط كردن كنيد. پس از چند دقيقه هم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی لوز نارگيلی زعفراني
مواد لازم: 500 گرم پودر نارگيل نرم 500 گرم شكر، 1 عدد سفيده تخم مرغ 1 پیمانه آب 4 /1 پیمانه عرق بهار نارنج 1 ق چ زعفران ساييده شده پودر نارگيل و پودر پسته اضافي مقداري براي تزیين. طرز تهیه: 1. ابتدا شكر، آب و عرق بهار نارنج را با هم مخلوط كنيد. سپس روي شعله اجاق گاز قرار …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی كرم وانیل
مواد لازم: زرده تخممرغ: 7 عدد شیر: 400 میلیلیتر خامه صبحانه: 400 گرم شكر: 250 گرم پودر ژلاتین: 4 قاشق سوپخوری آب سرد: یك دوم لیوان وانیل: یك دوم قاشق چایخوری روش تهیه: 1. این دستور بسیار سادهای است كه طبق درخواست دوستان عزیز دوباره در این مطلب برایتان شرح دادهایم. ابتدا شكر، زردههای تخممرغ و وانیل را داخل قابلمهای …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سالاد ماكارونیِ
1. 200 گرم ماكاروني فرمدار به دلخواه انتخاب كنيد. يك عدد كنسرو نخودفرنگي هم لازم داريد. يك عدد سينه مرغ پخته شده و يك عدد سيبزميني پخته شده و دو عدد هويج پخته و يك قاشق غذاخوري جعفري خرد شده و يك عدد فلفل دلمهاي قرمز نگيني شده و سه قاشق غذاخوري ماست و 5 قاشق غذاخوري سس مايونز هم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی اسفناج پلو
مواد لازم: برنج / 2 پیمانه تکه های مرغ یا گوشت / 200 گرم اسفناج / 200 گرم پیاز / 2 عدد متوسط سیر / 2 حبه نمک، فلفل و زردچوبه / به مقدار لازم دارچین، زعفران / مقداری اسفناج پلو طرز تهیه: 1. ابتدا پیاز و سیر را خرد کرده و در روغن تفت دهید. بعد تکه های مرغ …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی شيريني نخودچي
مواد لازم : 500 گرم آرد نخودچي 250 گرم پودرقند 250 گرم روغن جامد 1 قم سرپر پودر هل 2 /1 قچ زعفران آب شده به مقدار لازم پودر پسته طرز تهیه: 1. روغن را كه در دماي اتاق نرم شده همراه با پودر قند در كاسهاي بريزيد و خوب با دست ورز دهيد تا مخلوطي صاف و يكدست حاصل …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی شيريني دورنگ
مواد لازم: 180 گرم آرد 7 گرم پودر قند ديابتي 125 گرم كره 1 عدد تخممرغ (زرده و سفيده جدا شود) 1 ق س پودر كاكائو 4 /1 ق چ وانيل طرز تهیه: 1. ابتدا كره و پودرقند را با همزن بزنيد تا حجم آن دو برابر شود. وقتي كه سفت و سفيدرنگ شد وانيل و زرده تخممرغ را اضافه …
بیشتر بخوانید »