نفخ کردن یکی از بدترین مشکلات گوارشی است. کسانی که دچار نفخ هستند احساس وجود باد زیادی در شکمشان ممی کنند. متخصصان گوارش تاکید دارند که مشکل نفخ معده به ندرت حاکی از وجود مشکل جدی در بدن است و به طور معمول پس از گذشت چند ساعت برطرف میشود. برخی از عادات غلط و نادرست که عامل تشدید این …
بیشتر بخوانید »تغذیه
علائم کمبود کلسیم
علائمی وجود دارد که نشان از کمبود کلسیم در بدن دارد اگر این علائم را دارید مقدار بیشتری کلسیم در رژیم خود قرار هید. ماست بخورید تا قوی شوید آیا میدانید فقط 10 درصد كودكان زیر 12 سال مقدار كافی كلسیم برای رشد و نمو مناسب را دریافت میكنند؟ در حقیقت امروز مردم از مواد حاوی كلسیم بسیار كم استفاده …
بیشتر بخوانید »امگا 3
امگا 3 یکی از اسیدچرب های ضروری برای بدن است به این معنی که بدن خود قادر به تولید آن نیست و باید از طریق مواد غذایی این اسید چرب را وارد بدن کنیم. این اسید چرب در ماهی ها به مقدار فراوان وجود دارد مطالعات نشان داده است که امگا 3 باعث کاهش التهاب شده و در نتیجه ریسک …
بیشتر بخوانید »ترفندهایی برای حفظ سلامتی
در این مقاله به راه هایی طبیعی برای حفظ سلامتی اشاره می کنیم. 1- خواب مناسب از مهمترین عوامل تندرستی می باشد. 2- اگر شما امکان ورزش مستمر را ندارید ، تمریناتی در فواصل چند دقیقه و با شدت بالا مانند دویدن در جا ، بالا و پایین رفتن از پله ها یا پریدن رو به جلو ، راه پیمایی …
بیشتر بخوانید »لاغری بدون رژیم
شاید رژیم برای شما هم سخت باشد و از گرسنگی برای کاهش وزن خسته شده اید ما در این مقاله سعی میکنیم 20 راه عملی برای کاهش وزن بدون رژیم را به شما آوزن دهیم. 1- زمان غذا خوردن خود را تا 20 دقیقه افزایش دهید . وقتی تند تند غذا می خورید بدنتان نمی تواند سیگنالهای مربوط به سیر …
بیشتر بخوانید »فلفل قرمز
شاید شما هم فواید فلفل قرمز را تاحدی می دانید برای مثال اثری که در کاهش وزن شما دارد و فواید بسیار دیگر. جالب است بدانید امروزه باور غلطي كه فلفل قرمز وفلفل تند باعث ايجاد زخم معده يا تحريك آن ميشوند، كاملا رد شده وفوايد اين ماده غذايي از مضرات آن پيشي گرفته است. تحقيقات جديد برساختار اين ماده …
بیشتر بخوانید »تخم مرغ در رژیم غذایی
همه می دانیم که در رژیم غذاییمان باید تخم مرغ را جا دهیم ما در این مطلب به طور خلاصه فواید تخم مرغ را برای شما آورده ایم. زرده تخم مرغ نسبت به سفیده آن سه برابر کالری بیشتری دارد. هر عدد زرده تخممرغ حاوی پنج گرم چربی و 210 گرم کلسترول خوراکی است. همچنین زرده تخم مرغ منبع غنی …
بیشتر بخوانید »تغذیه ی مناسب برای کنکور
توجه به غذای که در دوران درس خواندن می خورید و داشتن تغذیه ای کامل و درست می تواند نقش مهمی در موفقیت شما داشته باشد. دوپینگ غذایی برای امتحان آرزوی اینکه روزی قرصی، شربتی، حتی آمپولی پیدا شود که آدم بزنه توی رگ و بعد کتاب دست بگیره و هر چی می خونه ، حالا نه تا آخر عمر، …
بیشتر بخوانید »درمان گیاهی سرفه
اگر می خواهید برای درمان سرفه تان از گیاهان استفاده کنید ما این گیاهان را به شما پیشنهاد می کنیم. شنبلیله تنگی راه های تنفس را از بین می برد و سرفه های خلط آور را کاهش می دهد. ریشه شیرین بیان سرفه ها و گلودرد ناشی از بیماری یا حساسیت را تسکین می دهد. فراسیون سفید (گیاهی گلدار از …
بیشتر بخوانید »کلسیم مورد نیاز فرزندانمان
همه می دانیم که کلسیم برای بدن ضروری است و در استحکام استخوانها نقش دارد و کمبودش مشکل ایجاد می کند. کلسیم، فراوان ترین مینرال * موجود در بدن است. بدن ما تقریباً 1 کیلو گرم کلسیم دارد. البته در افراد مختلف با استخوان بندی متفاوت، مسلما این میزان فرق می کند. بیشتر کلسیم در استخوانها و دندانها نشسته است …
بیشتر بخوانید »خواص پای مرغ
از نظر اکثر مردم پای مرغ بد مزه است و عده ای حاضر نیستند به هیج عنوان آن را مصرف کنند اما به شما توصیه می کنم این مطلب را در مورد این منبع غنی از کلسیم بخوانید شاید نظرتان عوض شود. طبق تحقیقات انجام شده”پای مرغ” حاوی بسیاری ازپروتئین ها، ویتامین ها، مواد معدنی و حیاتی است که بدن …
بیشتر بخوانید »خواص کدو تنبل
این که چرا اسمش کدو تنبل است را نمی دانم اما می دانم بسیار مفید است شاید این طور به نظر نرسد اما خواص زیادی دارد. کدوتنبل منبع فوقالعادهی بتاکاروتن است که برای سلامت چشمها و پروستات مفید است و به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک میکند. با ما باشید تا با دنیای این کدو بیشتر آشنا شوید. تخمهی …
بیشتر بخوانید »کله پاچه خورها بخوانند
کله پاچه از غذاهای مورد علاقه ی عده ای بسیار در ایران و چند کشور دیگر لست و جز غذاهای سنتی است کله پاچه که از پختن سر، دست و پای گوسفند تهیه میگردد، از بخشهای مختلفی چون بناگوش، زبان، مغز، چشم، گوشت، صورت و پاچه تشکیل شده است. این غذا با واحد شمارش دست بکار میرود و هر دست …
بیشتر بخوانید »کم آبی در بدن
آب بیش ترین ماده ی بدن است و یکی از ضروری ترین مواد در بدن است و نقش حیاتی دز فعالیت های بدن دارد. به همین دلیل کسی که بدنش دچار کمآبی جدی شده باشد، بسختی میتواند تمرکز کند و قدرت تفکر و جهتیابی خود را از دست ندهد. حتما میدانید بدن ما از راه تنفس و تعریق، آب زیادی …
بیشتر بخوانید »لاغری ناگهانی
لاغری ناگهانی را جدی بگیرید . اگر به طور ناگهانی در چند ماه وزن زیادی کم کنید این می تواند نشانه ای از بیماری باشد توجه داشته باشید همان طور که چاقی به سلامتی آسیب میرساند لاغری زیاد نیز خیری برای سلامتی ندارد.لاغری زمانی رخ میدهد که بدن تودهی عضلانی، مایعات یا چربیهای خود را از دست میدهد. در این …
بیشتر بخوانید »تفاوت گروه های خونی
تفاوت در گروه خونی می تواند منجر به تفاوتهای زیادی در افراد شود و شاید گاهی برای شما سوال بوده چرا این همه تفاوت بین افراد از لحاظ سلامتی، دستگاه گوارش یا… وجود دارد به عنوان مثال فردی که گروه خونی A+ دارد نمی تواند از فردی که گروه خونی B دارد خون دریافت کند زیرا بدنش به شدت واکنش …
بیشتر بخوانید »خواص وانیل
وانیل یکی از اوویه های بسیار خوش عطر و بو ست که به دلیل همین عطر و بو کاربرد بسیار گسترده ای دارد. وانیل(VANILLA PLANIFOLIA) میوه گیاهی است به نام وانیل. عطر دلپذیر و طعم وانیل آن را به عنصر ضروری در صنعت مواد غذایی و آشامیدنیها تبدیل کرده است و اغلب در تهیه دسرها، پودینگها و شیرهای طعمدار و …
بیشتر بخوانید »4 خاصیت نخودفرنگی
شاید شما هم از افرادی باشید که نخود فرنگی را دوس تندارید اما ما به شما توصیه می کنیم این مطل برا بخوانید شاید آگاهی خواص این نخودها باعث تغییر ذائقه تان شود. نخود فرنگی به کاهش وزن کمک میکند. نخودفرنگی در مقایسه با بسیاری از مواد غذایی دیگر حاوی پروتئین بیشتر و کالری و چربی کمتری است. در واقع …
بیشتر بخوانید »بهبود سریعتر زخم
وقتی دچار جراحتی میشویم، دوست داریم هرچه زودتر زخم ما بهبود یابد و معمولا افراد مختلف راهکارهای مختلفی را ارائه می دهند. این مطلب به توصیههایی اختصاص دارد که رعایت آنها برای بهبود سریعتر زخمها مفید است. غذاهای سرد میل کنید ممکن است ذائقهتان هم در این دوران تغییر کند بنابراین باید دنبال غذاهای دیگری باشید مثلاً غذاهای سرد و …
بیشتر بخوانید »پاستیل خورها بخوانند
شاید شما هم از علاقه مندان ژله هستید . خوردن ژله یا پاستیل برای شما لذت خاصی دارد و احتمالا می دانید که در این مواد از ژلاتین استفاده می کنند. گاهی گفته میشود ژلاتینی که از استخوان حیوانات تهیه میشود غضروفساز است و گاهی هم از مضرات آن میگویند. هرچه هست کاربردهای وسیع ژلاتین در صنایع مختلف آن را …
بیشتر بخوانید »