کوچک کردن شکم نیاز به وقت و حوصله زیادی دارد، بخصوص اگر نقاطی از شکم نسبت به کاهش چربی مقاوم باشند و به راحتی لاغر نشوند.
بیشتر بخوانید »تغذیه
خواص خرما
اين ميوه داراي قند زيادي است. حدود70 درصد آن را كربوهيدرات تشكيل مي دهد كه 60 تا 65 درصد آن قندهاي گلوكز و فروكتوز و 5/2 درصد فيبر غذايي است.
بیشتر بخوانید »نکاتی برای روزه داری
ممکن است این سئوال برای شما پیش بیاید که درماه مــــــبارک رمضان دقیقا از چه غذاهایی مصرف کنیم ؟
بیشتر بخوانید »غذایی برای پر انرژی بودن در رمضان
سفره افطاری در هر یك از كشورهای اسلامی بسته به مواد غذایی موجود در آن كشور متفاوت است. البته با توجه به اینكه ماه مبارك رمضان طبق تقویم قمری است و در حال چرخش
بیشتر بخوانید »باور های غلط در رژیم غذایی
نحوه غذا خوردن هر فرد به عوامل مختلفی- فیزیکی، زیستی، رفتاری و اجتماعی- بستگی دارد مثلا فرد در مهمانیها بنا به توصیه دیگران غذای زیادی بخورد یا خانمها سعی میکنند
بیشتر بخوانید »6 خاصیت گردو
1. محافظ قلب: گردو حاوی اسیدهای چرب امگا3 ، اسید آلفا لینولنیک ، پتاسیم و ویتامین E است که بسیار در نگهداری از سلامت قلب موثر است. امگا 3 از غلظت
بیشتر بخوانید »سحری و افطاری چه بخوریم
ماه رمضان فرصت مناسبی برای پاکسازی روح و جسم است. در این ماه معنوی شما میتوانید به فكر پاكسازی بدنتان از سموم باشید. روزهداری علاوه بر اینکه موجب ارتقای سلامت فردی،
بیشتر بخوانید »حقایقی در مورد کبد
هی سلام.من کبد شما هستم.می خوام به شما بگم چقدر دوستتون دارم… به 9 روش برای خواندن به ادامه مطلب بروید
بیشتر بخوانید »تغذیه سالم استاد منوچهر جعفریان
پروفسور منوچهر جعفریان، متخصص و پژوهشگر برجسته علوم تغذیه بعد از 45 سال دوری، به وطن بازگشته و حاصل یافتههای علمی و آزمایشگاهی این محقق که نتیجه 25 سال تلاش مستمر اوست با خود آورده.
بیشتر بخوانید »با این روشها کمتر عرق کنید
عرق کردن، یکی از مشکلاتی است که در روزهای گرم تابستان انسان را آزار می دهد…
بیشتر بخوانید »15 نکته تغذیه ای در ماه رمضان
هدف ما از روزه گرفتن در ماه مبارک رمضان علاوه بر اجر معنوی آن، بهره بردن از منافع جسمانی و روانی این ماه مبارک است. البته ماه رمضان امسال به دلیل مصادف شدن با روزهای گرم و طولانی تابستان
بیشتر بخوانید »رژیم لاغری مناسب در رمضان
در روزهای عادی فاصله زمانی بین دو وعده غذایی شام و صبحانه روز بعد حدود 10 ساعت است که تقریباً هفت ساعت از آن در حالت خواب می گذرد.
بیشتر بخوانید »خواص انجیر
انجیر میوه ای مقوی و شیرین است که در قرآن به آن قسم خورده شده است. نام عربی آن ” تین ” و نام انگلیسی آن ” “FIG”می باشد.درخت انجیر بومی آسیای غربی و كشورهای مدیترانه است و از آنجا به عربستان ، سوریه و فلسطین اشغالی برده شده است
بیشتر بخوانید »کاهش اشتها
تمام آنهايي که اهل رژيم گرفتن هستند، حتما اين نکته را تجربه کردهاند که کنترل اشتهاي کاذب و به موقع غذا خوردن يکي از بهترين راههاي مبارزه با اضافه وزن است.
بیشتر بخوانید »تاثیر روزه بر کاهش و افزایش وزن
ماه رمضان و روزه داری با تغییر رژیم معمول روزانه و وعدههای غذایی، در دریافت میزان انرژی روزانه تغییراتی به وجود میآورد. گذشته از تغییر زمان وعدهها، مواد غذایی كه در این ماه وارد الگوی مصرف روزانه میشوند نیز تغییراتی را در همین روند ایجاد میكنند.
بیشتر بخوانید »4 اصل مهم در رژیمهای لاغری موفق
اگر بخواهیم یک رژیم غذایی برای سالها مورد استفاده قرار گرفته و در عین حال وزن فرد نیز پایدار بماند باید آن رژیم غذایی با سبد غذایی خانواده هماهنگ باشد.
بیشتر بخوانید »دلایلی برای مصرف نخود سبز
شاید شما هم از آن دسته افرادی باشید که در زمان کودکی و یا حتی الآن شروع میکنند به جدا کردن نخودفرنگیهای موجود در غذاها. اما در این مقالهی کوتاه ما قصد داریم فقط چند نمونه از فواید این نخودهای سبز کوچک را بازگو کنیم تا شما را با آن آشتی دهیم.
بیشتر بخوانید »خواص آلبالو
آلبالو یا به قول فرنگیها همان گیلاس ترش (sour Cherry) از میوههای فصل تابستان است که هم به صورت خام به عنوان میوه، مورد استفاده قرار میگیرد و هم از آن در غذاها، دسرها و شیرینیهای مختلف فصل استفاده میکنند.
بیشتر بخوانید »8 خاصیت کدوخورشتی
1. کاهش دهنده کلسترول فیبر رژیمی در کدو به وسیله همراه شدن با اسیدهایی که کبد برای هضم چربی ترشح میکند سطح کلسترول را کاهش میدهد.
بیشتر بخوانید »راههای داشتن پوست سفید
یک پوست زیبا درون بدن را هم تغذیه می کند. کدام یک از مواد غذایی برای داشتن پوستی زیبا و محافظت طولانی مدت آن بهتر اند؟ در اینجا ۱۰ توصیۀ ارائه می کنیم که در هر سنی می توانید بکار ببریدشان.
بیشتر بخوانید »