آخرین خبرها

تغذیه

در اینج به خواص انواع میوه ها و سبزیها و گیاهان دارویی و …می پردازیم.

گیاه کندر

گیاه کندر

خاستگاه کندر آفریقای جنوبی خصوصاً سومالی، عمان و یمن است. کندر از درختی به نام Olibanum به دست می‌آید. شهرت درخت کندر، به خاطر این است که پس از بریدن تنه‌اش به قسمت‌های کوچک‌تر، شیره‌ی سفید شیر مانندی از آن خارج می‌شود که این قطرات با گذشت کمتر یا بیشتر از دو هفته پس از از دست دادن

بیشتر بخوانید »

فواید سویا

فواید سویا

ناهید برخورداری در گفت و گو با خبرنگار و ب دا، دفتر یزد، اظهار داشت: سویا از انواع حبوبات است.سویا گذشته از این که غذای کاملی سرشار از پروتئین ها است هیچ نوع کلسترول مضروچربی ندارد و جزء ترکیبات اشباع نشده به شمار می رود

بیشتر بخوانید »

میوه ای برای تقویت حافظه

خاصیت هویج

گنجاندن هویج یا آب هویج در برنامه غذایی هرروز خود می توانیم شاهد تاثیر مفید آن بر سلامت جسم خود در حال و آینده باشیم.   هویج منبع غنی از بتاکاروتن می باشد که در بدن تبدیل به ویتامین A می شود و دراین میان هویج هایی که دارای رنگ تیره تری هستند، مقادیر بتاکاروتن آنها نیز بالاتر است.

بیشتر بخوانید »

خواص تخمه آفتابگردان

خواص تخمه آفتابگردان

تخمه‌ آفتاب‌گردان سرشار از فسفر، منگنز، روی، پتاسیم، منیزیم و آهن است که در این مورد آخر می‌تواند با جوانه‌ گندم، جگر و یا زرده‌ تخم مرغ وارد رقابت شود. این تخمه های پرطرفدار همچنین سرشار از ویتامین b و ویتامین e می‌باشند.

بیشتر بخوانید »

۱۰ فایده شگفت انگیز هندوانه

هندوانه

هندوانه منبع طبیعی از بهترین آنتی‌ اکسیدان‌ها است که طبیعت فراهم کرده است. این میوه منبع خوبی از آنتی ‌اکسیدان‌هایی مثل ویتامین‌ C و A است که از ما دربرابر بیماری‌ها محافظت می‌کند. همچنین خطر کم ‌آب شدن بدن را هم کاهش می‌دهد.

بیشتر بخوانید »

روشهای سوزاندن کالری

سوزاندن کالری

1.جاروبرقی بکشید: جاروبرقی کشیدن فعالیت لذت‌بخشی نیست اما به هر حال لازم است پس چه بهتر که از آن نهایت استفاده را ببرید. البته هنگام جاروبرقی کشیدن، مرتب جارو را از یک دست به دست دیگر بدهید و اگر منزلتان خیلی کوچک است،

بیشتر بخوانید »

خواص زرد آلو

خواص زرد الو

زردآلو میوه ایست سرشار از ویتامین های A ، C و آهن. مواد مغذی موجود در زردآلو از چشم ها و قلب حفاظت می‌کنند و فیبر موجود در آن بر علیه بیماری ها مبارزه می‌کند.

بیشتر بخوانید »

خواص طالبی

گرمک

نام انگلیسی آنCantaloupe است كه از نام یك دهكده در ایتالیا به نامCantalup گرفته شده كه در این محل طالبی برای اول بار در سال 1700 میلادی كاشت شده است.

بیشتر بخوانید »

خواص شاتوت

blackberry fruit

محققان انجمن تغذیه آمریکا شاتوت را در مقایسه با 40 نوع میوه تازه دیگر، به عنوان اولین میوه از نظر فعالیت آنتی‌اکسیدانی قرار داده‌اند که دارای فیتوکمیکال‌های قوی مانند آنتوسیانین است.

بیشتر بخوانید »

گوجه سبز

گوجه سبز

گوجه‌سبز به ميوه درختاني که از خانواده ROSE هستند، تعلق دارد. بر پايه نوشته‌هاي قديمي، نژاد اين گياه قدمت 2000 ساله داشته و چيني‌ها اولين کساني بودند که به کشت آن اقدام کردند. گفته مي‌شود که اين گياه از طريق سوريه يا ايران به يونان آورده شده است.

بیشتر بخوانید »

خواص سیر

سیر

براساس این تحقیقات با وجود آن كه سیر بوی مطلوبی ندارد و بسیاری از افراد از آن فرار می كنند ، اما تحقیقات جدید دانشمندان انگلیسی نشان می دهد ، بوی سیر برای سلامت قلب خوب است و عملكرد قلب را بهبود می بخشد.

بیشتر بخوانید »

عوامل موثر در ریزش مو و درمان آن

جلوگیری از ریزش مو

ریزش مو یکی از مشکلاتی است که به جرات می توان گفت اکثر مردم دنیا با آن مواجه هستند. عوامل زیادی مانند عوامل محیطی، ژنتیکی، هورمونی ، برخی بیماری ها مانند اختلالات تیروئید ، آنمی  ( کم خونی ) و نوع تغذیه در ریزش مو دخیل است.

بیشتر بخوانید »

احساس گرسنگی مداوم

شتها

گاهی بعد از گذشت مدت کوتاهی از مصرف یک وعده غذایی کامل باز هم احساس گرسنگی می‌کنیم. بعضی از ما شاید این میل شدید به غذا خوردن را بگذاریم به حساب اعصاب خرابمان یا علاقه زیادمان به غذا خوردن….

بیشتر بخوانید »

دلایلی برای ترک آدامس

آدامس

به گزارش سایت اینترنتی ارگانیک، به رغم اینکه دندانپزشکان ادعا می‌کنند جویدن آدامس‌های بدون قند برای کاهش پلاک و پوسیدگی دندان‌ها مفید است اما در این مقاله هشت دلیل قانع کننده ارائه شده که شما را وادار می‌سازد این عادت نامناسب و مضر را ترک کنید. این هشت دلیل عبارتند از:

بیشتر بخوانید »