آخرین خبرها

طرز تهیه نرگسی اسفناج

طرز تهیه نرگسی اسفناج “

مواد لازم

اسفناج پاک شده و خرد شده : 500 گرم

پیاز خرد شده : 2 عدد

سیر خلال شده : 4 حبه

گوشت چرخ کرده : 100 تا 200 گرم

تخم مرغ : 2 عدد

نمک و فلفل : مقداری

nargese - طرز تهیه نرگسی اسفناج
طرز تهیه نرگسی اسفناج

طرز تهیه نرگسی اسفناج

پیاز رو تفت بدید

گوشت رو بهش اضافه کنید ،‌ بعد ازکمی تفت دادن ، سیرو افزوده و مجددا تفت بدید

بعد ازچند دقیقه اسفناج رو افزوده

خوب مخلوط کنید ، درظرف رو بزارید و حرارت رو ملائم کنید تا اسفناج ها خوب پخته بشوند، دراین مرحله به روش سنتی باید تخم مرغ ها رو رو غذا بشکونید و بزارید بسته بشه طوری که زرده و سفیده قاطی نشنوند در واقع اسم این غذا هم به همین دلیل نرگسی اسفناجه

اما من برای تزئینش سفیده تخم مرغ رو در یه ظرف دیگه نیمرو کردم و به صورتی که میبینید برش زدم ، همه تزئینات سفیدی که روی غذا می بینید سفیده تخم مرغ نیمرو شده هستند ، شما همچنین میتونید قالب قلب رو روی نرگسی قراربدید وتخم مرغ خام رو بریزید داخل قالب وقتی بسته شد قالب رو بردارید و ازشکل قلب تخم مرغ بسته شده لذت ببرید

5/5 - (1 امتیاز)
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *