طرز تهیه نرگسی اسفناج “
مواد لازم
اسفناج پاک شده و خرد شده : 500 گرم
پیاز خرد شده : 2 عدد
سیر خلال شده : 4 حبه
گوشت چرخ کرده : 100 تا 200 گرم
تخم مرغ : 2 عدد
نمک و فلفل : مقداری
طرز تهیه نرگسی اسفناج
پیاز رو تفت بدید
گوشت رو بهش اضافه کنید ، بعد ازکمی تفت دادن ، سیرو افزوده و مجددا تفت بدید
بعد ازچند دقیقه اسفناج رو افزوده
خوب مخلوط کنید ، درظرف رو بزارید و حرارت رو ملائم کنید تا اسفناج ها خوب پخته بشوند، دراین مرحله به روش سنتی باید تخم مرغ ها رو رو غذا بشکونید و بزارید بسته بشه طوری که زرده و سفیده قاطی نشنوند در واقع اسم این غذا هم به همین دلیل نرگسی اسفناجه
اما من برای تزئینش سفیده تخم مرغ رو در یه ظرف دیگه نیمرو کردم و به صورتی که میبینید برش زدم ، همه تزئینات سفیدی که روی غذا می بینید سفیده تخم مرغ نیمرو شده هستند ، شما همچنین میتونید قالب قلب رو روی نرگسی قراربدید وتخم مرغ خام رو بریزید داخل قالب وقتی بسته شد قالب رو بردارید و ازشکل قلب تخم مرغ بسته شده لذت ببرید