آخرین خبرها

دستور تهیه پاناکتای نسکافه

پاناکتای نسکافه ای دسری ساده است برای کسانی که با نسکافه میانه خوبی دارند . پاناکتای نسکافه مواد اولیه و طرز تهیه شو در این مطلب از سایت دانشنامه تی تیل قرار داده ام.امیدوارم خشتون بیاد

panakta - دستور تهیه پاناکتای نسکافه
panaktae neskafe

مواد اولیه دسر پاناکتای نسکافه

نسکافه آماده (۳X۱)  یک بسته

خامه یک قاشق سوپخوری

شیر ۱ پیمانه

شکر ۱ قاشق غذاخوری سرپر

پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری+یک قاشق سوپخوری آب

طرز تهیه دسر پاناکتای نسکافه

فکر میکنم کاملا طرز تهیه آسان این نسکافه را با توجه به مواد لازم حدس زدید.من از این نسکافه های یکبار مصرف که خودشون شکر و شیر دارند استفاده کردم .ابتدا آب را درون ظرفی ریخته پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و به روش بن ماری* –  شفاف کنید و کنار بگذارید تا کمی سرد شود.در ظرفی دیگر شیر را بجوشانید و بسته آماده را با شکر بدان بیفزایید و کاملا هم بزنید از روی شعله بردارید تا کمی ولرم شود سپس خامه رااضافه و کاملا مخلوط کنید ژلاتین آماده شده را هم افزوده و وقتی کاملا مخلوط کردید درون قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا کاملا بسته شود سپس در ظرف سرو برگردانید و نوش جان کنید چون پودر کمی سنگین تر است در مخلوط ته نشین شده و در ته قالب جای میگیرد و جلوه زیباتری دارد .امیدوارم از تهیه این پاناکتای ساده و خوشمزه لذت ببرید.

*روش بن ماری  : روش بن ماری مقدار آبی را که گفته شد داخل ظرف کوچکی ریخته پودر ژلاتین را روی آن می پاشیم و بر روی بخار کتری یا داخل مایکروفر قرار داده تا ژلاتین کاملا شیشه ای و مایع بشه در این حالت قدرت جذب خیلی بالا می ره. بعد استفاده میکنیم

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *