آخرین خبرها

دستور تهیه ترشی آلوچه

دستور تهیه ترشی آلوچه ” اسم این ترشی که می یاد دهن آدم پر آب میشه.و به شرطی خوشمزه میشه که همونطور سفت و تازه توی ظرف باقی بمونه نه اینکه آب بیندازه.اگه کمی دقت کنید خیلی سریع میشه یک ترشی خوشمزه درست کنید.

torshe aloche - دستور تهیه ترشی آلوچه
torshe ghoge sabz

مواد لازم.

آلوچه ۱ کیلو

آب به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم

سرکه سفید.یک استکان

طرز تهیه ترشی گوجه سبز

ابتدا آلوچه ها را پاک کنید و آنهایی را که خراب و لک دار هستند کنار بگذارید.سپس آن را شستشو دهید و درون سبد بریزید تا آبش تخلیه گردد.بعد از این مرحله مقداری آب را که فکر می کنید روی ظرف ترشی را کاملا پر می کند درون یک ظرف بریزید و با حدود یک قاشق سوپخوری نمک و یک استکان سرکه سفید یک جوش بدهید.و بگذارید تا کاملا سرد شود .آلوچه ها درون ظرف ترشی که بهتر است ظرف دهان گشادی نباشد بریزید.و آب و سرکه را که کاملا سرد شده روی آن ریخته و درب ظرف را محکم ببندید.می توانید دور ظرف را با نوار چسب بسته تا هوا به داخل ندهد.سپس آن را در جای خنک قرار دهید. بعد از حدود یک ماه کاملا رسیده و آماده می باشد.

4.6/5 - (5 امتیاز)
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *