آخرین خبرها

دستور پخت آش آلو

آش آلو یکی از انواع آشهای ایرانی می باشد . در آش آلو از واد مانند لپه ,  آلو خشک و سبزیجات معطر استفاده می شود .برای تهیه این آش خوشمزه با دانشنامه تی تیل همراه باشید.

Plum soup recipe - دستور پخت آش آلو
Plum soup recipe

مواد لازم برای تهیه آش آلو

▪ برنج :: ۱ لیوان

▪ لپه :: ۱ پیمانه

▪ سبزی (جعفری ، اسفناج ، نعناع ، گشنیز) :: ۱ کیلو

آلو خشک :: ۲۵۰ گرم

▪ نمک و فلفل :: به مقدار کافی

▪ نعناع داغ :: دو سه قاشق غذاخوری

▪ زعفران :: به مقدار کافی

● طرز تهیه آش آلو :

لپه را پخته، برنج را پس از شستن داخل آن میریزیم و پس از پخته شدن، کره و نمک و فلفل را اضافه مینماییم بعد از یکی دو جوش سبزی را که خرد کرده ایم در آن ریخته یک ربع بعد آلو را (که به مدت یک ساعت قبلا خیس کرده ایم) در آش ریخته و با حرارت ملایم می گذاریم تا آش جا بیافتد . پس از جا افتادن ، آش را در ظرف کشیده و روی آنرا با نعناع داغ و زعفران تزئین می کنیم .

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *