آخرین خبرها

دستور طبخ بلدرچین با انگور

دستور طبخ بلدرچین با انگور ” بلدرچین و انگور یک غذای فرانسوی می باشد در این مطلب مواد اولیه و دستور طبخ بلدرچین با انگور را برایتان قرار داده ایم .

belderchin va angor - دستور طبخ بلدرچین با انگور
بلدرچین و انگور

مواد لازم  برای بلدرچین با انگور  6 نفر

بلدرچین درشت 6 عدد

انگور درشت سفید 1 کیلوگرم

کره 150 تا 200 گرم

آرد ذرت 2 قاشق مرباخوری

نان ورقه شده سفید 6 قطعه

آبلیمو 1 تا 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به قدر کافی

طرز تهیه :

 فرانسوی ها در این نوع طبخ، بلدرچین را در یک ورقه نازک چربی مخصوص می پیچند، که در ضمن طبخ چربی کم کم جذب گوشت شود و بدون این چربی هم می توان آن را تهیه نمود. 150 گرم از کره را در ظرف مناسبی ریخته، در حرارت ملایم داغ می نمائیم، به حدی که دود نکند. بلدرچین ها را در یک ردیف در کره انداخته ، اطراف آنها را سرخ می نمائیم.

انگور را حبه کرده، نصف آن را آب می گیریم، آب انگور را با آبلیمو، کمی نمک و فلفل و در صورت تمایل کمی زعفران سائیده مخلوط کرده، در ظرف بلدرچین می ریزیم. در ظرف را می گذاریم، در حدود 15 تا 20 دقیقه برای طبخ آن کافی است. آرد ذرت را در کمی آب سرد حل می نمائیم . از کنار ظرف داخل سس می ریزیم ، هم می زنیم تا آرد گلوله نشود و می گذاریم یکی دو جوش بزند و سس کمی غلیظ شود. بقیه انگور را در 50 گرم باقیمانده کره سرخ می کنیم به حدی که شکل خودش را از دست ندهد .

نان های سفید را تست می نمائیم (ممکن است روی نان ها کمی کره بمالیم و آنها را در سینی فر چیده ، چند دقیقه در فر تست نمائیم) روی هر قطعه نان یک عدد بلدرچین قرار می دهیم و حبه های انگور را روی آن می پاشیم.

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *