آش آبغوره یکی از غداهای سنتی شیراز می باشد که بیشترین مصرف را نیز نزد شیرازی های کشور عزیزمان دارد . آش ابغوره در رژیم های پزشکی بخصوص رژیم لاغری کاربرد فراوانی دارد . در این قسمت از دانشنامه تی تیل آموزش پخت آش ابغوره را خدمتتان ارائه خواهیم کرد پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه آش ابغوره برای چهار نفر
لوبیا چیتی یا قرمز
نصف پیمانه
عدس
نصف پیمانه
برنج
نصف پیمانه
سبزی آش
0/5کیلو
گوشت چرخ کرده
200 گرم
رب گوجه
1 قاشق غذاخوری
نعناء خشک
یک قاشق غذاخوری
پیاز
2 عدد متوسط
نمک و فلفل و زردچوبه
به مقدار لازم
آبغوره
به مقدار لازم
طرز تهیه:
1- پیاز را خلال کرده با مقدار کمی روغن سرخ کنید. به آن کمی زردچوبه زده رب را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس لوبیا را با مقدار کافی آب به آن اضافه کرده، بگذارید بپزد.
2- پس از نیم پز شدن لوبیا، عدس و برنج را به آن اضافه کنید.
3- گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده مخلوط کرده، به صورت کوفته ریزه در آورده و به آش اضافه کنید.
4- پس از پختن برنج و لعاب انداختن آن، سبزی آش را به آن اضافه کنید. پس از آن که آش جا افتاد، نمک و فلفل و آبغوره را به آن اضافه کنید. سپس آش را در سوپخوری بکشید و روی آن را با نعناء داغ و پیازسرخ کرده تزیین کنید.