آخرین خبرها

طرز تهیه آش آبغوره

آش آبغوره یکی از غداهای سنتی شیراز می باشد که بیشترین مصرف را نیز نزد شیرازی های کشور عزیزمان دارد . آش ابغوره در رژیم های پزشکی بخصوص رژیم لاغری کاربرد فراوانی دارد . در این قسمت از دانشنامه تی تیل آموزش پخت آش ابغوره را خدمتتان ارائه خواهیم کرد پس با ما همراه باشید.

ابغوره - طرز تهیه آش آبغوره
طرز تهیه آش ابغوره

مواد لازم برای تهیه آش ابغوره برای چهار نفر

لوبیا چیتی یا قرمز

نصف پیمانه

عدس

نصف پیمانه

برنج

نصف پیمانه

سبزی آش

0/5کیلو

گوشت چرخ کرده

200 گرم

رب گوجه

1 قاشق غذاخوری

نعناء خشک

یک قاشق غذاخوری

پیاز

2 عدد متوسط

نمک و فلفل و زردچوبه

به مقدار لازم

آبغوره

به مقدار لازم

طرز تهیه:

1- پیاز را خلال کرده با مقدار کمی روغن سرخ کنید. به آن کمی زردچوبه زده رب را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس لوبیا را با مقدار کافی آب به آن اضافه کرده، بگذارید بپزد.

2- پس از نیم پز شدن لوبیا، عدس و برنج را به آن اضافه کنید.

3- گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده مخلوط کرده، به صورت کوفته ریزه در آورده و به آش اضافه کنید.

4- پس از پختن برنج و لعاب انداختن آن، سبزی آش را به آن اضافه کنید. پس از آن که آش جا افتاد، نمک و فلفل و آبغوره را به آن اضافه کنید. سپس آش را در سوپخوری بکشید و روی آن را با نعناء داغ و پیازسرخ کرده تزیین کنید.

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی vahid ezati

دوست دارم دارم تا تمام چیزی را که می دانم در اختیار بازدید کنندگان وب سایت قرار دهم پیشنهادات و انتقادات شما بنده را خوشحال می کند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *