آخرین خبرها

طرز تهیه ترشی سالاد زمستانی یا سالاد فصل

طرز تهیه ترشی سالاد زمستانی یا سالاد فصل “

ترشی سالاد زمستانی یا سالاد فصل که اواخر پاییز و برای فصل زمستان تهیه میشه بسیار بسیار خوشمزه هستش و در سر هر سفره طنازی خودش را به همراه داره به شرطی که کاملا جا افتاده باشه. شما برای تهیه این سالاد خوشمزه از هر نوع میوه یا سبزی این فصل که دلتون بخواد می تونید استفاده کنید.

SALAD ZEMESTANE - طرز تهیه ترشی سالاد زمستانی یا سالاد فصل
طرز تهیه سالاد زمستانی

مواد لازم برای تهیه سالاد فصل

کلم برگ ۱ کیلو

فلفل سبز ریز ۲۵۰ گرم

پیاز ریز ریز نیم کیلو

خیار ۱ کیلو

هویج نیم کیلو

گل کلم ۱ کیلو

گوجه ۵ کیلو

سرکه به مقدار لازم

سس کچاب تند به مقدار لازم

شلغم شیرازی نیم کیلو

نمک. ادویه و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه ترشی سالاد زمستانی

 برای تهیه این ترشی خوشمزه از هر نوع سبزی یا میوه فصل خودش میتونید استفاده کنید  پس

بنابراین دست خودتان هستش که اگر هر چیزی را بیشتر دوست دارید مقدارش را کم و زیاد کنید و

هیچ اشکالی در تهیه اون نداره.

ابتدا از روز قبل گوجه ها تمیز بشویید و قاچ کنید و درون یک ظرف پلاستیک بزرگ بریزید و حسابی با دست تمیز چنگشان بزنید به مانند رب گوجه که در قدیم در خانه ها تهیه میشد.و به خاطر اینکه زودتر آب بیندازد مقدار کمی نمک به آن بیفزایید و چند ساعت بگذارید تا کاملا له شود.هر چند ساعت یکبار مجددا آن را تمیز چنگ بزنید و تا صبح روز بعد بگذارید که همانطور بماند.فردای آن روز یکبار دیگر گوجه را چنگ زده و درون الک یا توری بریزید و کاملا آب گوجه را از تفاله جدا کرده و درون یک قابلمه بریزید و روی شعله بگذارید تا به جوش بیاید چند دقیقه یکبار آن را به هم بزنید تا کم کم آب آن تبخیر گردد. و یک مایع نسبتا غلیظی به مانند کمی از فرنی شل تر داشته باشیم. طی این فاصله سبزی ها و

میوه ها را که تمیز شسته و درون سبد گذاشته ایم تا آب آن جدا شود را به دلخواه به اندازه ای که

دوست داشته باشیم خرد کرده و درون ظرف مناسب می ریزیم .سپس آب گوجه را که کاملا جا افتاده با زردچوبه و نمک و کمی ادویه ترشی و مقدار کمی سرکه که شل نشودو همچنین برای خوشمزه و خوش طعم شدن ترشی سس تند کچاب مخلوط کرده و وقتی یک جوش کامل زد زیر شعله را خاموش میکنیم و وقتی سرد شد روی ترشی یا همان سالاد فصل ریخته و درب ظرف را محکم بسته و برای زمستان آماده میکنیم.این ترشی طعم بسیار بسیار مطبوعی دارد و حدودا دو تا سه هفته کاملا جا می افتد.امیدوارم تهیه کرده و لذتش را ببرید.

روش دیگر تهیه سالاد فصل یا سالاد مشهدی

سالاد زمستانی یا سالاد شور یا شور آب گوجه از ساید دیشهای بسار مورد علاقه من هست و تا همین دیروز فکر نمی کردم که اسم مشهدی رو هم دنبالش یدک می کشه! البته مااینو جزء ترشی ها محسوب نمی کنیم و یه جور شور میدونیمش. نظر شخصی من اینه که هرچی تندتر باشه خوشمزه تره اما البته در مورد دوستانی که حساس هستند کم تندی یا بدون فلفل هم قابل تهیه است.

اینم دستور سالاد شور مشهدی ( تا امروز نمی دونستم اسمش سالاد مشهدیه! )

مواد لازم :

گل کلم ………………. سه لیوان خرد کرده

کرفس ……………….. دو لیوان خرد کرده

هویج ………………… دو لیوان خرد کرده

فلفل تند …………….. 5-6 عدد

سیر …………………. 5-6 حبه

گوجه فرنگی ……….. دو تا سه کیلو

سرکه سفید یک لیوان برای هر یک تا یک و نیم کیلو گوجه

طرز تهیه :

همه مواد را شسته و نگینی درشت خرد می کنیم و یک روز روی پارچه پهن می کنیم تا هوا بخورد و کاملا خشک شود

گوجه فرنگی ها را یک دقیقه در آب جوش می اندازیم و پوست آنها را میگیریم و بعد در میکسر می ریزیم و کاملا مخلوط می کنیم

آب گوجه فرنگی بدست آمده را بدون صاف کردن در قابلمه روی حرارت می گذاریم و به آن کمی نمک در حدی که خیلی شور نشود ( هر کیلو گوجه حدود یک قاشق غذاخوری سرصاف) اضافه می کنیم و حدود ده دقیقه می جوشانیم

بعد از روی حرارت بر می داریم , یک لیوان سرکه به آن اضافه می کنیم و همانطور داغ در یک ظرف دیگر روی مخلوط سبزیجات می ریزیم

کمی که سردتر شد آنرا به شیشه های اصلی منتقل می کنیم و تا 24 ساعت درب آنرا محکم نمی کنیم که سر می رود

بعد 24 ساعت درب آنرا محکم می کنیم و بعد از 10 روز قابل خوردن است

این شور را ترجیحا در یخچال نگه دارید چون خیلی زود کپک می زند.

دوست عزیزم قنادباشی معتقد است استریل کردن ظرف نگهداری سالاد در ماکروفر یا روی بخار آب داغ و بعد کاملا خشک کردن آن در کاهش کپک شدیدا موثر است.

حتما نظرتون رو در مورد این آموزش بگید

4.1/5 - (65 امتیاز)
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

2 نظر

  1. خیلی عالی بودممنون…..

  2. ممنون خوب بود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *