طرز تهیه شیرینی آلمانی ” مواد لازم شیرینی آلمانی و طرز تهیه شیرینی آلمانی رو براتون قرار دادیم تا با این شیرینی خوش طعم به استقبال عید غدیررفته و از مهمانانتان با این شیرینی خوشمزه پذیرایی کنید .
مواد لازم برای تهیه شیرینی آلمانی
آرد ۶۰۰ گرم
روغن قنادی ۳۰۰ گرم
پودر قند ۱۵۰ گرم + ۲ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۲ عدد
مارمالاد توت فرنگی به میزان لازم
شیر ۳۰ میلی لیتر
آب ½ لیوان
زعفران ½ قاشق چای خوری
وانیل ½ قاشق چای خوری
شکلات + خلال پسته + کنجد برای تزیین
این شیرینی بسیار کم شیرین و مناسب برای عید فطر می باشد.
طرز تهیه شیرینی آلمانی
زعفرون و ۲ قاشق سوپ خوری پودر قند رو ترکیب کنید. آب رو اضافه کنید و روی شعله قرار بدید تا شربت غلیظی بدست بیاد.
روغن رو همراه با پودر قند داخل یه ظرف بزرگ بریزید.
خوب با همزن برقی بزنید تا مثل تصویر پایین بشه.
نکته : روغن رو چند ساعت قبل از استفاده در دمای معمولی قرار بدید!
شربت رو اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.
نکته : از این جا به بعد دیگه به همزن برقی نیازی نیست.
شیر و وانیل رو اضافه کنید. و بعد آرد رو کم کم اضافه کنید و با دست مخلوط کنید.
اگر ۶۰۰ گرم آرد رو اضافه کردید و هنوز خمیر به دستتون میچسبید یه مقدار دیگه آرد اضافه کنید تا خمیری مثل تصویر پایین بدست بیاد.
نکته: بین ۶۰۰ تا ۶۵۰ گرم به آرد نیاز هست.
میز کارتون رو کمی نم دار کنید و یه پلاستیک تمیز رو روش پهن کنید. کمی آرد بپاشید و خمیر رو با وردنه به ارتفاع نیم سانت پهن کنید.
نکته خیلی مهم: هرچی نازک تر قالب بزنید شیرینی بهتری خواهید داشت.
داخل سینی کاغذ روغنی پهن کنید و خمیر ها رو به شکل دلخواه قالب بزنید.
نکته: دو تا خمیر رو یک شکل قالب بزنید اما یکی رو با سر ماسوره ساده یا هر ابزار گرد دیگری سوراخ کنید. این شیرینی های عیدغدیر جفت جفت هستند.
شیرینی ها رو به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد توی فر قرار بدید تا فقط یه مقدار شیرینی ها تغییر رنگ بدند.
حالا مارمالاد رو روی یکی از شیرینی ها بریزید و اون جفتش رو روش قرار بدید.
روی شیرینی ها رو با کنجد، پسته و شکلات تزیین کنید.
این هم شیرینی آلمانی عید غدیر تزئین شده.
اگه از این مطلب استفاده کردید لطفا نظراتتون رو بگید
منبع : دانشنامه تی تیل