آخرین خبرها

دستور پخت شش انداز

دستور پخت شش انداز ” شش انداز یکی از غذاهای خوشمزه شمالی که بسیار آسان تهیه میشه ولی باید مثل همه غذاها خوب جا بیفته تا مزه واقعیش معلوم بشه . این غذا تقریبا مثل خورشت فساجان است با این تفاوت که بادمجان هم در آن وجود دارد . این غذا را می تونید با کته نوش جون کنید.

shishandaz - دستور پخت شش انداز
khoroste shishandaz

مواد لازم برای خورشت شش انداز

بادمجان قلمی بدون تخم یک کیلو

مغز گردو آسیاب شده ۲ لیوان

پیاز ۱ عدد متوسط

نمک.زردچوبه.دارچین.به مقدار لازم

رب انار ترش ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه.

ابتدا گردوی آسیاب شده را با مقدار کمی آب روی حرارت گذاشته و با شعله کم میگذاریم تا به روغن بیفتد مثل خورش فسنجان.برای شوک به روغن افتادن گردو بهتره یک تکه کوچک یخ در گردو بیندازیم.طی فاصله جا افتادن گردو مشغول پوست کندن بادمجون میشیم باید از بادمجونهای ریز و قلمی که تخم ندارند استفاده بشه. بعد از پوست کندن نگینی خرد میکنیم و کمی نمک میزنیم و کنار میزاریم تا تلخی آن گرفته بشه.پیاز را نگینی خرد کرده و در مقدار کمی روغن تفت داده

زردچوبه را به آن اضافه و بادمجون ها را کاملا آبکشی میکنیم تا نمک آن گرفته بشه روی دستمال ریخته تا آبش کشیده بشه و در همان تابه که پیاز را سرخ کردیم تفت میدیم تا طلایی بشه بعد از اینکه گردو به روغن افتاد رب انار رابا نمک.و دارچین و بادمجون و پیاز داغ افزوده و با حرارت کم میگذاریم خورش جا افتاده و پخته شود.امیدوارم از تهیه این خورش هم لذت ببرید.

نکته : اگه از غذاهای ترش خوشتون نمی اید می تونید در کنار رب انار یک قاشق شکر هم استفاده کنید .

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *