آخرین خبرها

طرز تهیه مرغ مارسالا یک مرغ استثنایی

مواد لازم برای مرغ مارسالا
.jpg - طرز تهیه مرغ مارسالا یک مرغ استثنایی
دو تکه فیله مرغ بدون استخوانسه قاشق کره

دو قاشق زوغن زیتون

مقداری قارچ خرد شده

مقداری مو سیر خرد شده

دو فنجان آب مرغ

مقداری مو سیر خرد شده

مقدار خیلی کمی آب نارنج

طرز تهیه:

سینه های مرغ را با نمک و فلفل خوب طعم دار کنید

سپس سینه ها را با یک قاشق غذا خوری کره و نصف روغن زیتون به مدت چند دقیقه روی حرارت متوسط تفت بدهید به طوری که مرغ دو طرف مرغ کاملا پخته شود.

یک قاشق غذا خوری کره با بقی روغن زیتون را ریخته و قارچ ها ر اضافه کنید حدود 5 تا 7 دقیقه بعد قارچ ها به شرایط مناسب که رنگ طلایی باشند خواهند رسید. سپس مو سیر را اضافه کنید و اجازه دهید حدود 4 دقیقه تفت بخورد.

حالا آب نارنج را به این مایع اضافه کنید و مرغ ها را به داخل ظرف برگردانید و زیر گاز را ملایم کنید و بعد از اینکه آب نارنج کاملا بخار شد زیر گاز را خاموش کنید و این مایع را به مدت 10 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 75 درجه سانتیگراد قرار دهید.

در صورتی که به مایع قارچ یک قاشق آرد سخاری هم اضافه کنید غذا دارای غلظت بهتری می شود. در انتها یک قاشق غذا خوری کره باقی مانده را روی مرغ بگزارید و یک دقیقه بعد از فر خارج کنید. نوش جان

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی نرگس